Düğünüme 10 Gün Kala

ocwmays

Minnişim Prensesim...
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2008
6.111
34
158
36
İstanbul
Kendimi o kadar mutsuz o kadar huzursuz hissediyorum ki
Sadece 10 günümüz kaldı
kelebek misali uça uça beklerken şimdi o gün gelmesin istiyorum
nişanlıma o kadr sinirliym ki kavga ettik
ailesinden de nefret ediyorum
ufacıcık bi kavga benim duygularımı alıp nerelere götürdü
göğsümde büyük bir ağırlık var, ağlamak istiyorum
hüngür hüngür ağlamak

ama şu an zaten hassas, stresli, gergin, heyecanlı kısacası sinirlerinin resmen yıprandığı bir süreç içerisindesin (müstakbel eşin de). varsa fırsatın _hatta yoksa bir şekilde bul bence_ 1 günlüğüne veya bikaç saatliğine de olsa uzaklaşmaya çalış tüm bu hengameden..yoksa birikecek birikecek ve düğün fotoğraflarında son derece mutsuz çıkacaksın..
allah yardımcın olsun

Kuzum benim kk da öylesine dolanırken açtığın konuyu gördüm, şuan öyle hassas bir dönemden geçiyoruz ki, mutluluğu da hüznü de zirvede yaşıyoruz, şuanki ruh halin büyük ihtimalle ondan böyledir, bak yıllardır beklediğin gün gelmiş çatmış, sevdiğine kavuşuyorsun, aynı yastığa baş koyacak ve sabah gözünü ilk açtığında O' nu göreceksin :69: bunları düşün ve rahatlat kendini :38:
Tabi bunun haricinde evlilik malesef ki hayallerimizdeki gibi olmayacak, mutluluğu da , sorunları da beraberinde getirecek, o yüzden artık güçlü olmalıyız ve daha anlayışlı , daha sabırlı , daha fedakar...
eminim şuan nişanlınla tartıştığınız mevzu da öyle büyütülecek cinsten değildir, ikinizde stresli ve gerginsiniz, bugünlerin tadını çıkar canım benim, ailenle bol bol vakit geçir, herşey güzel olacak tatlım buna inan ve üzme kendini lütfen :70:

bendede var bu stres bazen kızdığımız zaman anlaşılıyo hemen kapatıyoruz telefonları oluyo ya illaki oluyo hiç büyütülmeyecek şeyler büyütülüyor.bayan erkek stres insanalrı mahfediyo.

ama şu an zaten hassas, stresli, gergin, heyecanlı kısacası sinirlerinin resmen yıprandığı bir süreç içerisindesin (müstakbel eşin de). varsa fırsatın _hatta yoksa bir şekilde bul bence_ 1 günlüğüne veya bikaç saatliğine de olsa uzaklaşmaya çalış tüm bu hengameden..yoksa birikecek birikecek ve düğün fotoğraflarında son derece mutsuz çıkacaksın..
allah yardımcın olsun

ben de bunu yapmaya çalışmıştım zaten
çok yakın arkadaşım var, onun evine gidecektim bir geceliğine
beyfendi kızdı, istemedi
öyl kıskanç öyle kıskanç ki
daha gecen hafta Bursa'ya ailesinin yanına gitmişti
arife günü tekrar gitti
hiç değilse bayramın ilk gününü benimle geçirebilirdi
ailesinden de bıktım şimdiden
sürekli arayıp duruyo konuşmak istemiyorum kavga ediyoruz
tekrar arıyo bu sefer ne o konuşuyo ne ben
evlenerek iyi mi yapıyorum ki ben
evlenip no'lucak sanki?

düğününüze 10 gün kala bunları yaşamanız ve ikileme düşmeniz kötü olmuş.
hakkınızda hayırlısı olsun.

Kuzum benim kk da öylesine dolanırken açtığın konuyu gördüm, şuan öyle hassas bir dönemden geçiyoruz ki, mutluluğu da hüznü de zirvede yaşıyoruz, şuanki ruh halin büyük ihtimalle ondan böyledir, bak yıllardır beklediğin gün gelmiş çatmış, sevdiğine kavuşuyorsun, aynı yastığa baş koyacak ve sabah gözünü ilk açtığında O' nu göreceksin :69: bunları düşün ve rahatlat kendini :38:
Tabi bunun haricinde evlilik malesef ki hayallerimizdeki gibi olmayacak, mutluluğu da , sorunları da beraberinde getirecek, o yüzden artık güçlü olmalıyız ve daha anlayışlı , daha sabırlı , daha fedakar...
eminim şuan nişanlınla tartıştığınız mevzu da öyle büyütülecek cinsten değildir, ikinizde stresli ve gerginsiniz, bugünlerin tadını çıkar canım benim, ailenle bol bol vakit geçir, herşey güzel olacak tatlım buna inan ve üzme kendini lütfen :70:

beraber bekledik bugünleri zyv
ama ben çok yorgun hissediyorum şuan
evde deli divane oraya buraya dolanıyorum
kimseyle konuşmak istemiyorum
kimseyi dinlemek istemiyorum

düğününüze 10 gün kala bunları yaşamanız ve ikileme düşmeniz kötü olmuş.
hakkınızda hayırlısı olsun.

ikilem demek istemiyorum
çok seviyorum aslında
ilgisine, sevgisine, düşünceli ince davranışlarına, bana karşı hassasiyetine diyecek bişey bulamam
ama ailesi söz konusu olduğunda herşey değişiyo sanki
bi kere bbile saygıda kusur etmeyen ben, hepsini arayıp sayıp sövmek istiyorum

canım şuan o'da sen'de çok gerginsiniz.
kızgınken insan sevdiğinin herşeyini unutuyor,ama sonrasında ne kadar da fazla abarttığını anlıyor.
ben düğünüme 1 gün kala,imkanım olsa bırakıp gidecektim herşeyi _şehir merkezine çok uzaktı bulunduğum yer_gidemedim.
iyi ki de gidememişim,eşimi çok seviyorum..inan sen de 'iyi ki ' diyeceksin:)
hep mutlu ol..

Son düzenleme:
Evli ya da evliliğe yakın olan biri değilim ancak buradan okuduğum kadarıyla yaşadıklarınız son derece normal.Çoğu insan bu süreçten geçiyor sanırım.Kolay değil;ne kadar seversen sev bir başka insanla yeni bir hayata adım atıyorsun,o en değerli olanlarından ayrılıyorsun.Bu yüzden karşılıklı olarak gergin olduğunuzu düşünüyorum.Belli bir zaman öncesi evliliğe karar verip,işte bu insan dediyseniz on gün kala sudan sebepten acabalık bir durum olmaz.Gönlünüzü ferah tutun. =)​

beraber bekledik bugünleri zyv
ama ben çok yorgun hissediyorum şuan
evde deli divane oraya buraya dolanıyorum
kimseyle konuşmak istemiyorum
kimseyi dinlemek istemiyorum

canım seni öyle iyi anlıyorum ki, ama şunu düşün O'nsuz devam edebilir misin yaşamına? HAYIR... O zaman sorunları , problemleri bir kenara bırak ve ikinizin de sağlığı yerinde olduğu için ve de birbirinize kavuşmaya çok az bir zaman kaldığın için Rabbine şükret... Herşey yoluna girecek, çook mutlu olacaksınız hadi toparla bakalım kendini :69: :70:

ikilem demek istemiyorum
çok seviyorum aslında
ilgisine, sevgisine, düşünceli ince davranışlarına, bana karşı hassasiyetine diyecek bişey bulamam
ama ailesi söz konusu olduğunda herşey değişiyo sanki
bi kere bbile saygıda kusur etmeyen ben, hepsini arayıp sayıp sövmek istiyorum

Aile mevzularını kafana hiç takma, nasıl olsa ayrı şehirlerdesiniz, şuan bırak nişanlın onlarla vakit geçirsin, zaten bundan sonra hep birlikte olacaksınız :70: kıskançlık konusunda da inşallah evlendikten sonra daha anlayışlı olur canım ya bu kadar bunaltmasa keşke seni :26:

teşekkür ederim mesajlarınız için
şuan biraz daha iyiyim ama göğsümdeki yük hafiflemiyo bi türlü
canım annem melek annem, o da üzülüyo beni böyle görünce
damadını da çok seviyo bişey diyemiyo
10 gün sonra herşey güzel olur umarım

aslinda bu ve bunun gibi zamanlarda insanlar cok gergin oluyorlar. Hic unutmam bizde esimle dugun gunu dehset bi kavga etmistik :52: neden ? yok iste neden hersey stres, heyecan ,yorgunluk biraraya gelince karsindaki ne derse desin :27:batiyor insana.olaya bide iyi acidan bak. Nisanlinin ailsesinin seni arayip senle konusmak istemeleri sana deger verdikleri, seni onemsedikleri, seni sevdikleri anlamina gelmezmi!
Eminim cok mutlu olcaksiniz, sadace olaylara iyi acidan bakmani ve birlikte gecireceginiz guzel vakitleri dusunmeni tavsiye ederim.
Simdiden mutluluklar...
:3:

aslinda bu ve bunun gibi zamanlarda insanlar cok gergin oluyorlar. Hic unutmam bizde esimle dugun gunu dehset bi kavga etmistik :52: neden ? yok iste neden hersey stres, heyecan ,yorgunluk biraraya gelince karsindaki ne derse desin :27:batiyor insana.olaya bide iyi acidan bak. Nisanlinin ailsesinin seni arayip senle konusmak istemeleri sana deger verdikleri, seni onemsedikleri, seni sevdikleri anlamina gelmezmi!
Eminim cok mutlu olcaksiniz, sadace olaylara iyi acidan bakmani ve birlikte gecireceginiz guzel vakitleri dusunmeni tavsiye ederim.
Simdiden mutluluklar...
:3:

biz de nişan sabahı kavga etmiştik
ben birşeyi yanlış anlamışım, öğrenince düzeldi tabi:27:
arayan ailesi değil kendisi
gerçi kayınvalidem de aradı ama başka bişeyden dolayı
az önce nişanlım tekrar aradı "otobüse binip geliyorum, istediğin olsun" dedi sinirli bi şekilde
ben de "benim istediğim bu değil ki, ben senin kendi isteğinle gelmeni dilerdim, zahmet etme boşuna" dedim

biz de nişan sabahı kavga etmiştik
ben birşeyi yanlış anlamışım, öğrenince düzeldi tabi:27:
arayan ailesi değil kendisi
gerçi kayınvalidem de aradı ama başka bişeyden dolayı
az önce nişanlım tekrar aradı "otobüse binip geliyorum, istediğin olsun" dedi sinirli bi şekilde
ben de "benim istediğim bu değil ki, ben senin kendi isteğinle gelmeni dilerdim, zahmet etme boşuna" dedim

birak gelsin zaten hersey telefonda yada msnde farkli oluyor yuzyuze farkli oluyor. Eminim birbirinizi gorunce tum buzlar eriyecektir canim benim. Zaten evlilik birazda alttan almaktir. Birbirinizi alttan almaya calisin herseyi kafaya takmayin...

birak gelsin zaten hersey telefonda yada msnde farkli oluyor yuzyuze farkli oluyor. Eminim birbirinizi gorunce tum buzlar eriyecektir canim benim. Zaten evlilik birazda alttan almaktir. Birbirinizi alttan almaya calisin herseyi kafaya takmayin...

orası öyle canım ama ailesi problem işte
"iki gün yanımızda bırakmadı, ne yaptı etti aldırdı yanına" diyecekler
ki deseler de haksız sayılmazlar yani
eger bayramın en azından bir gününün yarısını benimle geçirip gitseydi böyle olmazdı
erkekler işlerini hiç bilmiyolar aslında

orası öyle canım ama ailesi problem işte
"iki gün yanımızda bırakmadı, ne yaptı etti aldırdı yanına" diyecekler
ki deseler de haksız sayılmazlar yani
eger bayramın en azından bir gününün yarısını benimle geçirip gitseydi böyle olmazdı
erkekler işlerini hiç bilmiyolar aslında

erkekler ailelerine ve ozellikle annelerine cok duskun oluyorlar. Bosver gitsin nede olsa 10 gun sonra evleniyorsunuz bundan sonraki tum bayramlar birliktesiniz :)
:46:

Evlenmeden önce bu tür gerginlikler olur ama önemli olan bunları nasıl çözdüğünüz. Eşim hayatı boyunca birşeye mecbur olmamış biriyken düğün öncesi onca şeyi yapmaya mecbur olması onu çok yormuştu. Neyse ki düğün bittiği an stresimiz de bitti.

Bu gergınlık normal dıye dusunuyorum.:34:
son zamanların stresıyle hersey dahada goze batabılıyor.:31:
sevdıgınle bır yola cıkmıssınız.
omru gecıreceksınız bırlıkte sorunlarınızı sevınclerınızı paylasıcaksınız.
demem o kı su streslı donemı bırbırınızı uzmeden gecırın.
10 gunun kalmıs evlendıkten sonra cok mutlu oldugunu okumayı beklıyorum hoscakal:61:

Back
X