düğünüme 2 hafta kala iyice netleşen ayrılma isteği...

Merhabalar,

Önce mantık sonra ise sevgi ile süren bir ilişkim oldu. Yaklaşık bir yıl sürdü ve ben asıl nişanlanınca tanımaya başladım gerçek yüzünü. Dürüstlük ve sadakat en önemli ilkelerimdi karşı taraftan beklediğim. Şimdi ise en son aileler arasında çok ağır bir tartışma yaşandı bu hafta. Ailelerimiz anlaşamıyor, nişanlım ise aramızdaki sorunları ailesine yansıtıyor aramızda kalmıyor. Bir de bunun üzerine aile apartmanına gidiyorum. Kızlar güvenemiyorum nişanlıma. Konuştuklarımız aramızda kalacak mı, bana gerek değeri kıymeti gösterebilecek mi bilmiyorum. Son iki üç aydır öyle huzursuz geçiyor ki neredeyse iki günde bir tartışıyoruz. Huzursuzum güvenmiyorum. Ne yapacağım. Karşıma alıp konuştum o da huzursuz ama bırakmıyor ben de bırakamıyorum. Evlendikten sonra düzelir hikayesine inanan ya da yaşayan var mı?
Valla bana bu iş yaş gibi geldi erkekler değişmiyor bir de aile apartmanı diyorsunuz her fırsatta annesine gidecek yine aranızda gizli saklı kalmayacak evin içinde yaşananlar orda kalmalı bir de güvenmediğiniz insanla yapabilecek misiniz

Başından nişanlımla oturup konuştum aile apartmanı olmasın diye ve o benimle restleşti. Ben de bana nerede huzur vereceksen orada oturt dedim. Ve inanın huzurumuz yok. Bir gün daireme eşya bırakmaya çıktım kayinvalideye uğramadan dünyayı başıma yıktılar. İnsan bir haber verir merhaba der falan. Ben de evime gidip eşya bırakamayacak mıyım rahatlıkla dedim. ama ben hatalıyı yine tabi.

umarım ayrılmışsındır

Evlendikten sonra düzelir mantığı ile evlenirseniz hata yaparsınız sizin gençliğiniz omrunuzde gitse düzelmez.

Back
X