Düğünüme 2 hafta kalmıştı

bu söyledklerinizi dikkate alıcam :) evet biraz duygusal bakıyorum bu aşk olayına, aşk evliliği yapmak istiyorum :)

bu söyledklerinizi dikkate alıcam :) evet biraz duygusal bakıyorum bu aşk olayına, aşk evliliği yapmak istiyorum :)

Valla aşk evliliği yaptım beş senelik evliyim. Eşimi hala çok severim. Ama keşke ailelerim denkliğine de dikkat etseymişim.

Valla aşk evliliği yaptım beş senelik evliyim. Eşimi hala çok severim. Ama keşke ailelerim denkliğine de dikkat etseymişim.
herşey birarada olmaz ki, belki ailenize denk biri olacaktı ama çok sevmeyecektiniz, ozaman o evlilik daha çekilmez olurdu bence..

herşey birarada olmaz ki, belki ailenize denk biri olacaktı ama çok sevmeyecektiniz, ozaman o evlilik daha çekilmez olurdu bence..

Siz yine de mantığınızı göz ardı etmeyin.
Evlilik sevgililiğe hiç benzemiyor. Biz sevgililikte üçüncü yılımızda evlendik her şey çok başka. Evlilik çok başka. Duygular çabuk sönüyor emin olun.
Ailelerle de 30 sene görüşeceksiniz. 30 sene sevmediğiniz beğenmediğiniz insanlarla dip dibe olmak içib çok uzum.
Hele çocuk olunca. O sevmediğiniz adamlar evladınızın babannesi dedesi amcası halası olacak. İlişkilerine karışamayacak için için delireceksiniz. Çok zor.
Tecrübelere kulak verin.
Biz o sevgililikteki üç senede ne tatiller yaptık, ne maceralar yaşadık. O tatillerin tadı bile evlilikte kalmadı yani.

hadi ya şu an bi aydınlanma yaşadım resmen, doğru dediniz, çocuğumun dedesi babaannesi halası falan olacak onlar.. doğru seçmek lazım.. herkesten ve sizden de duyduğum şu, aşk bi yerde bitiyomuş.. sevgilimden yeni ayrıldım ve hala seviyorum, eğer bitmeseydi herşeye razı olurdum onunla, gözüm kararmıştı.. ama bitti.. dediğiniz gibi mantığı da düşünmek lazım.. ve erkeğin sevmesi lazım bizim sevgimizden çok.. bizim ilişkimizde ben çok sevmiştim, o sevdi mi onu bile bilmiyorum, ki bence sevemedi..

Verilmiş sadakan varmış bence ...

İşte bendede tam tersi , hayallerim yıkılırsa intikam duygum kabarıyor.
Benim olmayan şeyi yakıp yıkarım zaten ,benim olan şeyi neden yakıp yıkayım:)
Neyse bence boşverin herkes aynı olmaz.

Bir insanın ailesi sorunluysa mutlu olmayı bekleme hiç çünkü hep sorun yaşarsın emin ol başka birşey olmaz en güzel günlerin zehir olur onunla kalırsın şuan nişanlın yanında diye güvenme sen onları kötüledikçe taraf değişip onları istemiyorsan benide isteme diye sana rest çekecek ben bu resti evliyken yaşadım akıllı ol...

İlyeda ne yapınız. Evlendiniz mi :)

Aradan 2 sene geçmiş. Şu an ne durumdasınız merak ettim

Yorumların devamını şimdi gördüm barışmışsınız umarım mutlusunuzdur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…