Sinirlenince gözü hiçbirşeyi görmeyenlerden olanlar beni anladı , nedemek istediğimide.Valla yakabilmek konusunda yüzde eksi bir ihtimal veriyorum. Ondan karismak dedim.
Kimse kimsenin malina karisamaz.
O saatten sonra dış kapının dış mandali olursun. Polislerle alır gotururler seni ya da meydan dayağı bile yiyebilirsin. Her tavuğa kış denmiyor. Hele mal yüzünden çıkan kavgada ayrilinmis ayrildin hala mal için yok yıkarim yakarim diyorsan sen düşün vaziyeti.
Birde sunu merak ettim.
Başkasına ait olan ev hakkında nasıl hüküm surebileceginizi dusundunuz ya da bunu yakistirdiniz kendinize. Hic anlayamadim.
Size ait olan bir eve kardesinizin esi karissa misal ne derdin
Buna karar verecek olan sizsiniz. Kimse bunun vebaline girmek istemez.Bitirmek mi dogru olan yani
E gidin oturun kız boşverin çerezi düğünü. Giy gelinliğini sevdiğiniz arkadaşlarınızla ve sizi sevenlerle bir mekanda eğlenin gönlünüzce.Hayır işte biz ayrılmayınca yerleşemedi. Şuan ev duruyor öyle :)
ay bence de :)E gidin oturun kız boşverin çerezi düğünü. Giy gelinliğini sevdiğiniz arkadaşlarınızla ve sizi sevenlerle bir mekanda eğlenin gönlünüzce.
Valla bende o tarz insanlardanim malesef.Sinirlenince gözü hiçbirşeyi görmeyenlerden olanlar beni anladı , nedemek istediğimide.
Aynen öyle . Kendiside arada kalmış durumda bence. Banada pek güvenemiyor ailesinin haklı çıkacağını benim onu yeterince sevmedigimi düşünüyor gibi hissediyorumÜzgünüm ama son cümlenizde yazdığınız şey hiç de iyi bir özellik değil. Bazı şeyler sandığınız gibi ‘ iyilik ‘ değil, maalesef ‘eziklik, pasiflik ‘. Babası şerefsiz diye bağırırken bile ses çıkarmayan birisi var karşınızda, ben onu seviyorum siz karışmayın diyemiyor.
Burda oldugu gibi reel hayatımda da “ ya boşverin herşeyi siz birbirinizi seviyosunuz sizlik bişey yok kendinize bakın mutlulugunuza bakın evlendikten sonra mesafenizi koyarsınız bu sebeplerden ayrılırsanız cok pişman olcaksınız” diyenler birde “ aile cok önemli şimdiden böyle sorunlar yasadıysanız ilerde daha kötüleri olacak nişanlında arkanda duramamış onlara rest cekmesi gerekiyordu olmaz bu iş yol yakınken dön “ diyenler varE gidin oturun kız boşverin çerezi düğünü. Giy gelinliğini sevdiğiniz arkadaşlarınızla ve sizi sevenlerle bir mekanda eğlenin gönlünüzce.
Haklı olabilirsiniz sevgimin ne derece oldugunu bilmiyorum seviyorum evet, kaybetmekte istemiyorum. Ama ayrılırsam bidaha biriyle olabilecek miyim? Ee beni en basından beri istemeyen insanların mutluluktan havalara ucmalarını kaldırabilecek miyim? Aklımda hep bi acaba hep bi pişmanlık kalacak gibi. Nişanlım cok cok iyi biri beni hiç kırmadı bu zamana kadar . Onun gibisi cıkar mı bisaha karsıma? Ya da evlenince ya değişirse? Ofbana sorarsanız, ufak tefek sorunlar olsa hadi seviyorsunuz aşarsınız derim. ama bunlar ciddi durumlar. bu denli ciddi sorunları ancak çok çok güçlü bir sevgi aşar. ve bence, o sevgi sizde olsaydı şu an buraya yazıp fikir beklemek yerine eline sımsıkı yapışır, dünyayı umursamazdınız. belli ki sevgi o derecede değil. bu halde de bu yaşananlarla devam etmek zor gibi. sizin zor iş dediğiniz, acaba dediğiniz var ya işte o "sevginin ve aşkın" çok güçlü olmamasından.
Ailem arkamda evet ben istemiyorum desem hayır evlen demezler. Ama annem ayrılmamızı istemiyor nişanlımı seviyor sorun aileler. Of napcam hiç bilmiyorum. Kendi çevrem bile o cocuga bunu yapma onun ahıyla mutlu olamazsın diyor
sorduğunuz soruları tekrar okuyun aklı selimle lütfen. hiç birinde peki ben onsuz ne yaparım, onunla yaptığım o sohbetler,paylaştığımız tüm o güzellikler, en sıkıntılı anımda beni rahatlatan halleri vb onunla olan paylaşıma ilişkin tek bir cümle yok. Esas endişeniz aslında yalnız kalmak ve size büyük haksızlık etmiş insanları memnun edecek bir durum içine girmek. evlikik diyince o laf insanlara biraz basit geliyor sanırım. eş anlamlısını kullanayım "hayat arkadaşı". bir ömür. bir gün canımdan can dediğiniz evlat bile kendi yuvasını kuracak ama adı üstünde hayat arkadaşı hep olacak. bu kişiyi "aman yalnız kalırsam, aman düşman sevindirirsem" diye seçmeyin ne olursunuz.Haklı olabilirsiniz sevgimin ne derece oldugunu bilmiyorum seviyorum evet, kaybetmekte istemiyorum. Ama ayrılırsam bidaha biriyle olabilecek miyim? Ee beni en basından beri istemeyen insanların mutluluktan havalara ucmalarını kaldırabilecek miyim? Aklımda hep bi acaba hep bi pişmanlık kalacak gibi. Nişanlım cok cok iyi biri beni hiç kırmadı bu zamana kadar . Onun gibisi cıkar mı bisaha karsıma? Ya da evlenince ya değişirse? Of
Aslında herşeyden önce onu bırakırsam ona haksızlık yaparım diye düşünüyorum. Çünkü biz ayrılmaya karar vermişken bile beni memnun etmeye çalışıyordu. Onu seviyorum ama mantıgım ön plana gectiginde ailesiyle ilgili sorunlar canımı cok sıkıyor.. nişanlım hep böyle olacaksa evet mutlu oluruz ama ya değişirse.. napcam bilmiyorumsorduğunuz soruları tekrar okuyun aklı selimle lütfen. hiç birinde peki ben onsuz ne yaparım, onunla yaptığım o sohbetler,paylaştığımız tüm o güzellikler, en sıkıntılı anımda beni rahatlatan halleri vb onunla olan paylaşıma ilişkin tek bir cümle yok. Esas endişeniz aslında yalnız kalmak ve size büyük haksızlık etmiş insanları memnun edecek bir durum içine girmek. evlikik diyince o laf insanlara biraz basit geliyor sanırım. eş anlamlısını kullanayım "hayat arkadaşı". bir ömür. bir gün canımdan can dediğiniz evlat bile kendi yuvasını kuracak ama adı üstünde hayat arkadaşı hep olacak. bu kişiyi "aman yalnız kalırsam, aman düşman sevindirirsem" diye seçmeyin ne olursunuz.
bence evlenmelisiniz aşk herşeyi çözecektir..
peki senin aldiklari eşyalari geri aldiniz mi?Güncelleme 24. Sayfada
Çok mutsuzum 2 gündür sadece aglıyorum su içemiyorum yemek yiyemiyorum ölmek istiyorum. 2 hafta sonra evlenecektim ama yüzük attık
Sebepte kayınvalidemin bize gelip anneme kına malzemelerini çerezi vs siz alın demesi. Annemde tamam biz alırız ne kadar tutcak gitsin 3/5 bin tlmiz dedi diye kıyamet koptu bagırdı cagırdı tartıstılar bu zamana kadar ki birikmişlikler ortaya atıldı. Bileziklerimizi daha almamıslardı dügün takısıyla bilezikleri alcaz dediler ona bile eyvallah dedik ama biz sustukca istekler daha da arttı kız erkek ayrımı yapmayın masrafları 2 ye bölcez dediler. Bende nisanlımın bunca seye sessiz kalmasına dayanamadım bozdum nişanı. Ailem arkamda ama benim canım cok yanıyor. Evimi bile dizmiştik herşeyini en ince ayrıntısına kadar ben aldım. Kayınvalidem eltimin o eve gececigini söyledi. Ben napsam kendimi mi öldürsem? Ölmek istiyorum
bu erkekler çok mu ailesine düşkün oluyo evlendikten sonra? kimden duysam öyle..Aşk sonsuza kadar sürmez.
Benim kuzende düğünde kayınpeder kayınvalide olay çıkardığı halde evlenmediler. Adam da bundan sonra görüşmem etmem diye yeminler etti. Dört sene sonra çocukları olunca torunu onlar dendi barıştılar. Şimdi öyle anacı babacı bir koca ki... kaç kere boşanmaya kalktılar olmadı.
Belli ki genç bir kardeşimizsiniz ama evlilik hiç öyle her şeye karşı sevgiyle devam eden bir kurum değil. Aileler en en önemlisi.
Bence gaza gelmeyin konu sahibi. Bu aileyle mutlu olamazsınız mucize aramaya gerek yok
bu erkekler çok mu ailesine düşkün oluyo evlendikten sonra? kimden duysam öyle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?