Düğünüme 2 hafta var :(

Tekrar randevü talep edin daha qz uyuyun ve oraya gidin. Keşke bir arkadasınız falan ablanızın nişanlıgına ay pardon elbisesine yanlıslılla bişey yapsa :bicak: Altın konusuna gelince tabikide vermeyın kımseye.

ablan kafayı yemiş tarlatanlı ne demek allah aşkına
ablan büyük ihtimal kendi düğününde yapamadığına senin düğününde
neyse hepsini geçtim
altınları kv verme
verirsen geri alamazsın
baştan çizgini çek sonra önüne geçemezsin
nişanlına söyle altınları vermek istemiyorum diye
sonra sana para göz olursun nişanlının gözünde kesinlikle takılma
bankada kasaya koyacağım de geç

Hanimlar merhaba dügünüme iki hafta kaldi stres hat safhada. Bide stresimi arttiran seyler var tabi. Mesela kuaförü ben baska ilceden sectim yaklasik 30 40 dk sürüyo gitmesi ama eminim güzel olcagina baya takip ediyorum arastrdim.. randevu almistim ama ablam annem dugun gunu oraya mi gitceksiniz yakinlardan sec diyince iptal ettirdim. Nisanlim da butun sene ben seni istedigin kuaföre gotururum bunlari takma diyodu simdi o gün oraya gidemeyebiliriz demeye basladi ona da ayri sinir oldum.
Kendi ilcemde bi kuaför sectim ama makyajlari berbat yani kendi de acik acik söylüyo zaten ben pro makyaj yapmiyorim diye.. simdi ben napicam bilmiyorum :KK43: göz göre göre cirkin bi gelin olmaya gidiyorum. Makyajimi kendim yapip sadece basimi mi ona yaptrsam diyorum.
Bide ablam problemi var gitti dugune kendine nisanlik gibi bi abiye aldi annem ilk gorunce tepkisi zaten ^bizimki gelinden daha guzel oldu^ oldu.. bide ben abarti bence dedigim zaman herkese sorup onaylatiyo bu guzel degilmi diye sinir katsayim 5 e cikiyo resmen kabarik tarlatanli bi abiye dusunun
Bide ustune sectigi modeller hep gelin basi. Kuaför söyledi bu gelin basi buna ekstra ücret aliriz diye gülermisin aglarmisin. Ya en güzel günumde neden ben degil de baskalari öne cikiyoki?
Gelinligim zaten ayri problem ucuz olsun diye kaynananin baskisiyla aldik kiraladik yani. Gercekten hepiniz Allahinizdan bulun diyesim geliyo.ha bide kaynanam altinlari alcakmis döktüm icimi bari bunu da söylüyüm. Asla vermicem o ayri annem ver huzurun bozulmasin diyo ona da sinir krizine giriyorum yani yalnizim. Arkmda kimse durmuyo herkes bana dur yapma demekle mesgul.

Düğün sizin düğününüz değil mi? İstediğinizi yapın. Altınlar konusunda nişanlınız ne diyor?

Düğün yapılmıyorsa normal bence. Benim de kına gecemi eşim ödedi. Çok uygun bir yerdi. Düğün yapsak en az 10.000 harcanacaktı. Herkes makul olmalı. Düğün olmadığı için altın falan isteyen olmadı. Gerçi ben eşime Ailen borçlandı ise nakit ve çeyreklerle kapa demiştim. Kimsenin bana birşey yapmasına, hele sana şunu yaptık demesine katlanamıyorum:KK66:
evet düğün yapılmadıgından bende nişanımda pek bi harcama yapmadı. hatta kına gecemde ki salon parasını da yarı yarıya ödenecek öyle anlaştı ailem.. Altın kısmna bizimkiler de karısmadı sizin şanınız dediler kapandı öyle.. Nişanlmn Annesine değilde kızkardesine borçlanacagız onda da ben sey dedim ödeyelim geri dedim kız evli fln baska o dedim o da tamam dedi.. hele sana şunu yaptık demesine katlanamıyorum ;) aynen bende öyle katlanamam gerçi böle bişiy söylenirse cvp veririm ben ama genede öderim kızkardesne ki kimse lafını etmesin...

Hanimlar merhaba dügünüme iki hafta kaldi stres hat safhada. Bide stresimi arttiran seyler var tabi. Mesela kuaförü ben baska ilceden sectim yaklasik 30 40 dk sürüyo gitmesi ama eminim güzel olcagina baya takip ediyorum arastrdim.. randevu almistim ama ablam annem dugun gunu oraya mi gitceksiniz yakinlardan sec diyince iptal ettirdim. Nisanlim da butun sene ben seni istedigin kuaföre gotururum bunlari takma diyodu simdi o gün oraya gidemeyebiliriz demeye basladi ona da ayri sinir oldum.
Kendi ilcemde bi kuaför sectim ama makyajlari berbat yani kendi de acik acik söylüyo zaten ben pro makyaj yapmiyorim diye.. simdi ben napicam bilmiyorum :KK43: göz göre göre cirkin bi gelin olmaya gidiyorum. Makyajimi kendim yapip sadece basimi mi ona yaptrsam diyorum.
Bide ablam problemi var gitti dugune kendine nisanlik gibi bi abiye aldi annem ilk gorunce tepkisi zaten ^bizimki gelinden daha guzel oldu^ oldu.. bide ben abarti bence dedigim zaman herkese sorup onaylatiyo bu guzel degilmi diye sinir katsayim 5 e cikiyo resmen kabarik tarlatanli bi abiye dusunun
Bide ustune sectigi modeller hep gelin basi. Kuaför söyledi bu gelin basi buna ekstra ücret aliriz diye gülermisin aglarmisin. Ya en güzel günumde neden ben degil de baskalari öne cikiyoki?
Gelinligim zaten ayri problem ucuz olsun diye kaynananin baskisiyla aldik kiraladik yani. Gercekten hepiniz Allahinizdan bulun diyesim geliyo.ha bide kaynanam altinlari alcakmis döktüm icimi bari bunu da söylüyüm. Asla vermicem o ayri annem ver huzurun bozulmasin diyo ona da sinir krizine giriyorum yani yalnizim. Arkmda kimse durmuyo herkes bana dur yapma demekle mesgul.
Sen herşeye zaten karar vermişsin be canım. Kuaförden keşke vazgeçmeseydin randevun orda ve sen gelinsin götüremem diye bir şey yok müst. eşin yada birileri mutlaka ki götürecek bir kez gelin olacaksın unutma . Ablana gelince giydiği şeyi önemeseme o gecenin prensesi makyajın çirkin dahi olsa sen olacaksın beyazlar içinde. :KK200: moralini bozma ama isteklerinden de vazgeçme. Takı mevzusu apayrı bu sizin ailevi meseleniniz ve maddiyatla ilgili . Bol şans :KK200:

O gün senin günün..ve asla tekrarı olmayacak..ne istiyorsan hepsini yap..içinde ukte kalmasın..yoksa hep yapmadıklarına pişman olacaksın..

Yazmayı unutmuşum en önemli şeyi..altınlarınıda kayınvalidene asla verme...ona .ne oluyor ki?onlar sizin..şimdiden karışmasın herseye...

Herşeye evet demeyin.
eğer gerekiyorsa kuaför evinize gelsin ve bu kuaför ünlülerin makyajını yapan hamiyet akpınar bile olabilir ben sormustum geliyormuş evlere eğer nişanlın parayı sorun etmeyecekse hiç riske atma ya da aklınıza yatan bi salonun instagram hesabına mesaj atıp gelip gelemeyeceklerini sorun bence isi kaçırmak istemezler.

Bacım hangi kuaförü istiyorsan onda diret gerekirse sorun cıkar 30-40dk hic bişey değil bende dügünümde ben ve 5 nedimemi sabahın 7sinde 40dk uzaklıktaki kuaföre diktim
Daha dün aksam bile diyordum dünyanın parasını verdik ama yine olsa yine ona giderdim diye
Seneler seneler geçecek ve o fotograflar kalıcak seninle
Ablanı takma derim gelin bi tane sonucta ve beyaz sende
O sadece komik duruma düşer
Yakınlarıda kırmamak icin diyordur güzel oldun diye
Sonucta renkli tarlatanlı giyicek capslerde gelinin kız kardesi diye komik gerçek vardır dalga gecilen sizdede olmus malesef
Altın mevzusundada eşinle konustun mu bilmiyorum ama en azından sizin tarafın taktıklarını verme diyebilirim

Back
X