Hanimlar merhaba dügünüme iki hafta kaldi stres hat safhada. Bide stresimi arttiran seyler var tabi. Mesela kuaförü ben baska ilceden sectim yaklasik 30 40 dk sürüyo gitmesi ama eminim güzel olcagina baya takip ediyorum arastrdim.. randevu almistim ama ablam annem dugun gunu oraya mi gitceksiniz yakinlardan sec diyince iptal ettirdim. Nisanlim da butun sene ben seni istedigin kuaföre gotururum bunlari takma diyodu simdi o gün oraya gidemeyebiliriz demeye basladi ona da ayri sinir oldum.
Kendi ilcemde bi kuaför sectim ama makyajlari berbat yani kendi de acik acik söylüyo zaten ben pro makyaj yapmiyorim diye.. simdi ben napicam bilmiyorum

göz göre göre cirkin bi gelin olmaya gidiyorum. Makyajimi kendim yapip sadece basimi mi ona yaptrsam diyorum.
Bide ablam problemi var gitti dugune kendine nisanlik gibi bi abiye aldi annem ilk gorunce tepkisi zaten ^bizimki gelinden daha guzel oldu^ oldu.. bide ben abarti bence dedigim zaman herkese sorup onaylatiyo bu guzel degilmi diye sinir katsayim 5 e cikiyo resmen kabarik tarlatanli bi abiye dusunun
Bide ustune sectigi modeller hep gelin basi. Kuaför söyledi bu gelin basi buna ekstra ücret aliriz diye gülermisin aglarmisin. Ya en güzel günumde neden ben degil de baskalari öne cikiyoki?
Gelinligim zaten ayri problem ucuz olsun diye kaynananin baskisiyla aldik kiraladik yani. Gercekten hepiniz Allahinizdan bulun diyesim geliyo.ha bide kaynanam altinlari alcakmis döktüm icimi bari bunu da söylüyüm. Asla vermicem o ayri annem ver huzurun bozulmasin diyo ona da sinir krizine giriyorum yani yalnizim. Arkmda kimse durmuyo herkes bana dur yapma demekle mesgul.