düğünüme az kaldı ağda problemi :((

Ben kınamdan 1 gün önce ağdaya gitmiştim şimdi hala devam ediyorum hiç acı hissetmiyorum uyusturma vs durumu yok ama ben yıllardır kendim ağdayla alıyorum zaten. Jilet yüzünden acı hissetmeniz normal

Eczaneden uyuşması için en etkili ürünü al canım işini doğru yapan biri ise hiçbirşey hissetmezsn. Benim ablam yıllarca jilet yaptı bir kere ağda yaptım hissetmedi ve cesaret geldi kıza :) ağda büyük değil küçük parçalar halinde surulur ve çekilir. Eger büyük parça sürüp çekerse canın coook yanar. Ama agdaya başlarsan sakın bırakma derim
Bu arada mutluluklar ...

Utanacak ne var ki, zaten bir iki yaptıktan sonra ağdanın temizliği hoşuna gider, jileti gözün görmez, acısını da hissetmezsin alışırsın.

valla en güzeli asyayılar hiç oralarına ağda-jilet yapmakla uğraşmıyorlar. :KK53:
nerden mi biliyorum.. hamamlarına gitmiştim.. malesef o manzaraya şahit oldum :D
bende çok korkarım ağdadan.. en yakın zaman da lazere gitmek gerek..

Agda hem tuylerinizi inceltir hem de azaltir. Bence acimiyor bile tabi aci esiginiz dusukse ona bir sey diyemem.

Emla krem cok etkilidir nasil etki etmedi anlamadim?

Bebek için zararlı olur mu bilmiyorum, onu doktora danismakta fayda var. Ben poset giyinmistim. :KK66:
Ay cnm poşeti nasıl giydn ki. Ben yıllarca yapmak istedm bir türlü yapamdm ya jilet ya hamm ilacı kullandm. Hem korkuydm hem günah diye. Ama doğuma yakın yaptırmak istoyorm. Çünkü doğumdan sonra dikişler tammn iyileşmeyene kadar alamıyorsn. Ve dikişlern iyileşmeside en az 20 gün. O yüzden yapmm lazm ama biraz daha detaylı yazarmısnz ya lütfen;)

Böyle bir konuda dine bağlandıya ne diyeyim. Bir bayanın bir bayana genital bölgesini göstermesi çok çok günah ise dinimizde ben ne yapacağım. Benim jinekoloğum erkek.
Yapmayın arkadaşlar ağda bu. İnsanların mesleği.

Bence kuaföre gidin onlar sir ağda yapıyorlar ve profosyonel oldukları için bizim gibi uğraşmıyorlar. Uyuşturmuyorlar ama hemen bitiriyorlar çok kısa süre çekiyorsunuz yani onu. Yaptırdıkça da alışırsınız biraz dişinizi sıkın değer yani. Sonra lazere gidersiniz.

Aslında utanacak bir şey yok, ben de hiç gitmezdim ilk defa evlenmeden önce gittim kuaföre, kadınlar zaten iş olarak bakıyor bakmıyorlar bile senin orana burana doktor gibiler sonuçta işleri bu.
Emla krem uyuşturuyor ssk ödemiyormuş da eczaneden alabilirsin fiyatı en son 30 tl idi, internetten bakabilirsin güncel fiyatına.
Bir de sir ağda ile alıyorlar ki zaten acıyacak ama senin evde yaptıgından daha az acıdıgı kesin.

öncelikle merhaba arkadaşlar bir çok kişi için dert olmasada benim için çok büyük bir sorun hakkında yardım istiyorum sizlerden düğünüme en az 15 gün kaldı ben bu yaşıma kadar hiç ağda olmadım hep jiletle genital bölge temizliğini yapıyordum ama sanırım buna dur demeliyim gerçekten ağdayı çok denedim ama olmadı yapamıyorum canım çok acıyor bunun için kuaföre gitmeye karar verdim ama ordanda hem utanıyorum hemde korkuyorum kuaförde uyuşturuyorlarmı acısı çok oluyormu :s hiç olmzsa düğünüme kadar idare ediyim sonra lazer düşünüyorum ama dedğim gibi korkuyorum kuaförden amelyat oldum gecenlerde bu kadar korkmamıştım yardım edin lütfen şimdiden çok sağolun :* :*
korkmayın bende sısızn gıbıydım hem beceremıyordum hemde acıyordu ama ılk kez hamıle ıken gıttım kuafore agda ıcın ve hıc acımadı cunku onların elı hızlı ve konusurken anlamıyorsunuz bırsey, sımdı agda ıcın kuafore gıdıyorum tabı sadece genıtalım ıcın ve cok memnunum bır kere ıkı hafta kesın puru paksınız sonra yavastan cıkıyorlar ama ayda bır gıtsenız tertemız gezersınız..

Uzun yıllar jilet kullandım genital bölgeme 14-15 sene kadar oldu ve kıl kökleri oldukça güçlü durumda şu an.
Bende çokça kez agdaya karar verdim ama asla alamadım.
Bacaklarimi koltuk altlarimi agdayla alıyordum cok çıkmasına fırsat vermeden haftada 1 de epilasyon aletiyle. Şimdi malum yaz ayindayiz ve mumkunati yok az da olsa kıl istemiyorum. Kısa giyiniyorum askılı giyiniyorum epilasyona harcadığım zamanda fazla geldi bana ve artık bacaklarimi da jiletle alıyorum.
Haftada 1 anca çıkıyor zaten onuda banyoda 2 dakikada hallediyorum.
Jilet büyük rahatlık bence boşuna acılar cekmisim zaman harcamisim .
Kuafore gitmeye cekinirseniz çokta umursamayin bence ya jiletle devam edin. 2 dakikada bacak ve o bölge bitiyor.
Koltuk altimda çok yok onu epilasyon aletiyle hallediyorum şimdilik ama sonra ne olur bilemem :)
Bacaklarimi da kısa doğru yine biraz uzatır agdayla alırım öyle yapın arada diyorlar :)

Su krem çok dikkatimi çekti. Bende çok uzun zamandır jilet kullanıyorum ve deli gibi korkuyorum .
Aklıma şu geldi ,oğlum sünnet olurken krem sürüp ,gazlı bezle kapatıp ,bir saat beklettiler .oğlum zerre kadar kesilip dikildigini hissetmedi.o nün gibi bir kremmi acaba

Ay cnm poşeti nasıl giydn ki. Ben yıllarca yapmak istedm bir türlü yapamdm ya jilet ya hamm ilacı kullandm. Hem korkuydm hem günah diye. Ama doğuma yakın yaptırmak istoyorm. Çünkü doğumdan sonra dikişler tammn iyileşmeyene kadar alamıyorsn. Ve dikişlern iyileşmeside en az 20 gün. O yüzden yapmm lazm ama biraz daha detaylı yazarmısnz ya lütfen:KK66:

Bi alışveriş poşetini iç çamaşırı gibi olacak şekilde kestim. Bacaklarım girecek kadar iki delik açtım. Onu giyip yanlardan da bağladım.
Ama bebek varken doktora sormadan ilaç kullanmayın lütfen.

emla bende hıc etkı etmedı ya :D
en guzelı lazer en temızı
kuaforde uyusturma olmaz ama agdayı sen kullanmadıgın ıcın yapamadıgından acımıstır kuafore bıkac kere duzenlı gıdersen korkacak bırsey olmadıgını anlayacaksın

Kıl köklerinden dolayı ilk sefer cok acı hissedersin ama utanılacak bieşy yok canım uyusturmak ıcın kesinlikle emla krem sonra lazer e başla bence ben evlenmeden yaptırdım kıl tüy ne demek unuttum acıkcası o derece :)

Back
X