düğünüme az kaldı ağda problemi :((

saranghae_glsn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2016
274
113
18
öncelikle merhaba arkadaşlar bir çok kişi için dert olmasada benim için çok büyük bir sorun hakkında yardım istiyorum sizlerden düğünüme en az 15 gün kaldı ben bu yaşıma kadar hiç ağda olmadım hep jiletle genital bölge temizliğini yapıyordum ama sanırım buna dur demeliyim gerçekten ağdayı çok denedim ama olmadı yapamıyorum canım çok acıyor bunun için kuaföre gitmeye karar verdim ama ordanda hem utanıyorum hemde korkuyorum kuaförde uyuşturuyorlarmı acısı çok oluyormu :s hiç olmzsa düğünüme kadar idare ediyim sonra lazer düşünüyorum ama dedğim gibi korkuyorum kuaförden amelyat oldum gecenlerde bu kadar korkmamıştım yardım edin lütfen şimdiden çok sağolun :* :*

Canım öncelikle hayırlı olsun ben hep ağda yapyorum ve azaldı yapa yapa. Keşke alıştırsaydın kendini. Jiletten sonra başlamak canını acıtabilir ama alıştıkça geçecektir. Ben kuaföre gitmedim kendim yapyorum ama kuaföre güvenebilirsin. Zamanla alışırsın.

Canım öncelikle hayırlı olsun ben hep ağda yapyorum ve azaldı yapa yapa. Keşke alıştırsaydın kendini. Jiletten sonra başlamak canını acıtabilir ama alıştıkça geçecektir. Ben kuaföre gitmedim kendim yapyorum ama kuaföre güvenebilirsin. Zamanla alışırsın.
acıdan dolayı yapamadım cesaret sıfır bende düğüne kadar ağda şart sanırım :( çok sağolun buarada ♥

öncelikle merhaba arkadaşlar bir çok kişi için dert olmasada benim için çok büyük bir sorun hakkında yardım istiyorum sizlerden düğünüme en az 15 gün kaldı ben bu yaşıma kadar hiç ağda olmadım hep jiletle genital bölge temizliğini yapıyordum ama sanırım buna dur demeliyim gerçekten ağdayı çok denedim ama olmadı yapamıyorum canım çok acıyor bunun için kuaföre gitmeye karar verdim ama ordanda hem utanıyorum hemde korkuyorum kuaförde uyuşturuyorlarmı acısı çok oluyormu :s hiç olmzsa düğünüme kadar idare ediyim sonra lazer düşünüyorum ama dedğim gibi korkuyorum kuaförden amelyat oldum gecenlerde bu kadar korkmamıştım yardım edin lütfen şimdiden çok sağolun :* :*
Düğünden en az 3gün önce git, benim ilk seferde kızarıklık geçmesi uzun sürmüştü. Acı vs korkulacak değil ama bikaç gün önce gitmekte fayda var. Bir de kuaförler çok daha hızlı alıyor bizden. Olacak bitecek hemen :)

Bende hiç yapamiyodum ağda falan oraya ağda yapanlara nerdeyse ozeniyodum tertemiz ne güzel diyodum jiletle bide kalın kalın diye kendime ıyy çekiyordum

2 hafta önce bu kez yapcam olacak dedim "hazal kızım bak iyi düşün sen ne acilar gördün ağda acisi sana viz gelir tiris gider dedim":rolleyes::halay:
Vee sonuuç :KK71:tabiside başardım :KK73:o çam sakizini yapıştırdım yapıştırdım çektim :KK53::KK56:
Şu yaşıma kadar hep hüsranla sonuçlanan ağda girişimimi unutamam hele o günü kendimr özel gün ilan ettim :süslü::-)
Bi kadin için gurur verici bişey olmali dedim:KK70:
Biliyorum abarttim ama amaan abartalim kendimizi nolcak

Bunda bile herşey kendinde bitiyor bacım :KK28:
Bence bi kez daha dene
Bu arada mutluluklar dilerim :KK60::p

Kuaförden çoğu kişi utanmıyor yani çoğu kadın böyle hallediyor, tabi ben de gitmeyengillerdenim ama. Utanmak değil benimki de, bilmiyorum, bana ters.

Ağda ilk başta acıtır ama sonra alışırsın, kuaförde zaten çok kısa süre içinde halloluyormuş.

Düğünden en az 3gün önce git, benim ilk seferde kızarıklık geçmesi uzun sürmüştü. Acı vs korkulacak değil ama bikaç gün önce gitmekte fayda var. Bir de kuaförler çok daha hızlı alıyor bizden. Olacak bitecek hemen :)
bende öyle planlıyorum inşallah dedğiniz gibi olur olur biter cesaretimi toplayıp yapmamda fayda var çok teşekkürler

Slmm canm hayırlı olsun Allah mesut etsin öncelikle ağda konusuna gelince kendin yapamazsın bende denedim ama aciyo evet insan kendi yaparken baya baya acı hissediyo ama kuaför de o kadar ćok acı hissetmiyosun bi kere cekereken aciyo sonra kendisi uğuşuyooo zaten bence hiç korkma cesaretini topla yani ucunda ölüm yokki de ben öyle düşündüm çünkü ilk defa ağdaya giderken bende jiletten döndüm ve çok çok rahatım gerçekten şiddetle tavsiye ederim helede evlilerde süper yöntem

Bende hiç yapamiyodum ağda falan oraya ağda yapanlara nerdeyse ozeniyodum tertemiz ne güzel diyodum jiletle bide kalın kalın diye kendime ıyy çekiyordum

2 hafta önce bu kez yapcam olacak dedim "hazal kızım bak iyi düşün sen ne acilar gördün ağda acisi sana viz gelir tiris gider dedim":rolleyes::halay:
Vee sonuuç :KK71:tabiside başardım :KK73:o çam sakizini yapıştırdım yapıştırdım çektim :KK53::KK56:
Şu yaşıma kadar hep hüsranla sonuçlanan ağda girişimimi unutamam hele o günü kendimr özel gün ilan ettim :süslü::-)
Bi kadin için gurur verici bişey olmali dedim:KK70:
Biliyorum abarttim ama amaan abartalim kendimizi nolcak

Bunda bile herşey kendinde bitiyor bacım :KK28:
Bence bi kez daha dene
Bu arada mutluluklar dilerim :KK60::p
innaılmaz cesaret verdiniz sağol :D ama bugünde denedim üzerinde kalakaldı yok çekemedim baya zor oldu yapamadım yani :D aslında kardeşim çok iyi bu konularda hem bacaklarımıda yapıyor eli çok hafif ama diğer tarafı abla çekmeye korkuyorum diyor kuaför şart gibi o jilet şeysinden sonra acı çok olacak gibi :D çok teşekkür ederim yorumunuz için ♥

Back
X