- 27 Nisan 2015
- 1.293
- 1.911
- 133
- Konu Sahibi Milamila9494
Kınam kendi memleketmde oldu düğünüm için de 25 kişilik bir minibüs kiraladık yakın aktaba ve arkadaşlarım geldiler çok da güzel oldu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaa keşke gelebilseniz. Nasıl sevinirim sen ve bir kaç üye gelseniz varyaAşkolsun. Gelebilecek olsam ben senin düğününe gelirdim☺
Kiyamam.. inaninki türkiyede yasasaymisim kac kiz toplar gelirdim... heerseyin cikarabildiginiz kadar tadini cikarin yoksa cok pisman olursunuz.. benimDügünüme bikac gün kaldi erkek tarafi kalabalik ama bizim taraftan pek gelen olmucak 5 6 kisi ancadaha gelcek olan vardi kimi cenazemiz var dedi kimi kücük bebek var yol uzun dedi kimi izin alamadim dedi gelemicez diye ciktilar son dakika
Cok moralim bozuk erkek tarafina karsi rezil mi olcam simdi. Benim durumuma düşen oldu mu daha önce?
Anladığım kadar farklı bir şehirde. İnsan sevdikleri yanında olsun istiyor ama elde olmayan durumlardan gelemiyorlar yazdıklarından anladığım kadarı ile. Ama şunu bilin asla rezil olacak bir durum yok, içiniz rahat olsun. Ayrıca şimdiden mutluluklar dilerimDügünüme bikac gün kaldi erkek tarafi kalabalik ama bizim taraftan pek gelen olmucak 5 6 kisi ancadaha gelcek olan vardi kimi cenazemiz var dedi kimi kücük bebek var yol uzun dedi kimi izin alamadim dedi gelemicez diye ciktilar son dakika
Cok moralim bozuk erkek tarafina karsi rezil mi olcam simdi. Benim durumuma düşen oldu mu daha önce?
Biz de sandik vardi. Oraya attilar gelenler. Ama kaynanam cantasini koluna alip geze geze toplamis takilarin cogunu megersemBizim de çok küçük bir aile çevremiz var. Kardeşlerimin nikahlarında karşı tarafların gelenleri bizi bilmem kaça katladı. Hiç iplemedik napalım eldeki bu yani düğün için akraba kiralayacak halimiz yok. Takı merasimi yaptırmayın masaları dolaşıp hoşgeldin derken kardeşiniz arkadaşınız filan kese ya da sepet gezdirsin yanınızda daha şık durur zaten
Oldu. benim o :) hatta düğün salonunun kapasitesinin yarısı bile dolmamıştır belkide. İkramlıklar fazla olunca masalara normalinden fazla dağıtıldı insanlar karınlarını doyurdu resmen o derece :) düğün olmadan önce kafama takıyodum düğün oldu işte aklıma bile gelmedi belki arkadan dedikodu eden olmuştur ama insanların bir sürü derdi varken araya düğünde kız tarafının az oluşunumu sıkıştıracaklar allasenn dedim :)Dügünüme bikac gün kaldi erkek tarafi kalabalik ama bizim taraftan pek gelen olmucak 5 6 kisi ancadaha gelcek olan vardi kimi cenazemiz var dedi kimi kücük bebek var yol uzun dedi kimi izin alamadim dedi gelemicez diye ciktilar son dakika
![]()
Benim dugunde sehır dısında oldu erkek tarafında yani. Benm sulaleden sadece 1 transıt dolusu insan geldı ıste kuzenlerım amcam teyzem vs hepı topu 10 15 kısıydı bıdebenm aılem 6 kısı. Bu kadardık. Tek avantajım babam sofor oldugu ıcın dugunumun oldugu sehırde cok sofor arkadasları vardı onlara rıca ettı onlarda geldı oyle kalabalık gorundu benm taraf. Kaynanama dedımkı ya anne bızden pek kımse gelemıyor sımdı takılar hep ogluna taklcak dedmYani kisi sayisi cok önemli degil ama ne bileyim takı merasiminde bile herkes damada takcak benim ustum bombos herkese rezil olcam![]()
Dügünüme bikac gün kaldi erkek tarafi kalabalik ama bizim taraftan pek gelen olmucak 5 6 kisi ancadaha gelcek olan vardi kimi cenazemiz var dedi kimi kücük bebek var yol uzun dedi kimi izin alamadim dedi gelemicez diye ciktilar son dakika