Düğünüme gelmek isteyen kız kardeş

Tek tek yazmayım madem öyle. Kardeşimi sevgilisi dövdü, tehdit etti, cinsel görüntülerini çekip şantaj yaptı. Bunları kendi çabamla öğrendim. Ayrılsın diye kendimi parçaladım. Ailesi üstüme saldırdı. Kardeşim gitti bu heriften şikayetini geri çekti. Üstüne de evlendi. Benden sonra düğünü var. Rezil olmasın diye eve getirdi babam ve düğün yapalım dedi. Ben de kavga edip evi terk ettim. Olay bu.
Düğünüme çağırırım ama asla düğün zamanına kadar aynı evde yaşamam. Aynı evde yaşamak aradaki ilişkinin düzeleceği yere daha kötü olmasına sebep olur. Elalem konuşur aaa kardeşi bile gelmemiş der fasıllarına girmiyorum. Ne derlerse desinler ama erkekler baZen çok acımasız olabiliyor. Eşin ilerde küçük bir tartışmada Sen zaten ailenle de iyi değilsin, senin zAten ailevi problemlerin de var der. Pek belli etme kimseye çağır düğününe derim. Zaten ilerde öyle bir adamla evlendiği için pişman olacak. Sende kendi adına bir pişmanlık kalmasın

Benim de kız kardeşim var bebeğim gibidir, küçük annesi sayarım kendimi. Kendisine böyle bir zarar vereceğini bilsem, engellemek için evet elimden geleni yaparım. tartışırım kavga ederim ama ona öfke duyamam, içim yanar ama öfke duymam. daha çok şefkatle sarar sarmalarım. Ne hata yaparsa yapsın. Ergenliğinde ona vermek istediğim en net mesajım da bu olmuştur.

Tek tek yazmayım madem öyle. Kardeşimi sevgilisi dövdü, tehdit etti, cinsel görüntülerini çekip şantaj yaptı. Bunları kendi çabamla öğrendim. Ayrılsın diye kendimi parçaladım. Ailesi üstüme saldırdı. Kardeşim gitti bu heriften şikayetini geri çekti. Üstüne de evlendi. Benden sonra düğünü var. Rezil olmasın diye eve getirdi babam ve düğün yapalım dedi. Ben de kavga edip evi terk ettim. Olay bu.
İnanılmaz kötü şeyler yaşamış yaşatmış, her koyun kendi bacağından asılır. O anne babanızın yüzüne bakabiliyorsa onun vicdanı rahatsa sizlik bir durum yok en Fazla muhatap olmayın gelsin düğüne o pişman olsun adam gibi evlenemediği için dank etsin bazı şeyler. Sizde eşinizin ailesine karşı vay kardeşi şöyle gelmedi böyle gelmedi diye laf ettirmemiş olursunuz

Evet kendi rızası

yaşananlar çok feci. kesinlikle istemiyorsanız samimi olmayın. ama azıcıkta olsa aralık bir kapı bırakmakta yarar var diye düşünüyorum. hem anne babanız için hem kardeşiniz ve sizin için. yarın birgün (allah korusun ve uzun ömürler versin) anne babanız vefat ettiğinde ikiniz kalacaksınız bu hayatta. başına neler gelir, daha da kötü şeyler yaşar, bir gün boşanmak isterse en azından kapınıza gelebileceğini bilsin. kardeş çok farklı bir durum. şu dünyadaki en kötü en zalim insan bile olsa anne babanın emaneti.

Kız kardeşimle çok büyük kavga ettik. 2 aydır küsüz. Yolda görsem yönümü değiştiririm. O kadar kin doluyum kendisine. Nişan yaptım ve çağırmadım. Geldi, kapıdan kovdum. Bunun için çok haklı sebeplerim var. Şimdi düğünüme gelmek istiyor. Ailem baskı yapıyor gelsin pişman olursun ileride diye. Bilmiyorum ama canımı sıksın istemiyorum. Çok kararsızım şu anda.

Bir de ayrı evlerdeyiz artık. Ben evimi ayırdım bu kavgadan sonra. Babam ve annem evlenene kadar aynı evde yaşamamı istiyorlar. Başka şehre gideceğim evlenince de. Kafam 3 4 gündür bunlarla dolu.

Bana tavsiyeniz nedir? Siz olsanız ne yapardınız ?
kavga sebebine bahettiğiniz durum değişir.Ev ayıracak kadar büyük bir sorun yaşadınız sanırım . ben gel demezdim gelirse de tepki göstermez etrafa birşey belli etmezdim .

''cinsel görüntülerini çekip şantaj yaptı '' kardeşinizin aldığı evlilik kararının altında da bir şantaj yatıyordur belki de etraflıca sakin bir şekilde konu hakkında hiç konuştunuz mu ?

Başta destek oldum fazlasıyla. Psikolojik tedavi görmesini de sağladım. 2 işe girdim hatta o dönem çok yüksekti seanslar. Bunlara rağmen adamla evlenince bende sinir dayanmadı. Uzaklaştım evden. Kaçtım.

Tebrik ederim elinizden geleni yapmışsınız ama çok öfke ve kin görüyorum bu sana zarar kuzum peki düğün konusunda ne karar verdiniz

o senı o sevgili için ezmiş ama merak etme pişman olacak olan o ,
bırak gelsin düğününe , sende onunkıne git el gibi bir kenarda otur ,

inan bana evlendikten sonra asla dediğin neleri yutmak zorunda kalacaksın bunlar boş kalacak çünkü karşındaki
kendi kanın canından kardeşin , değmez insanları çekeceksin boşver

kardeşim yok anlayamıyorum belki

ama bu kadar çaba sarf etmişsiniz o yine de evlenmiş

paşa gönlü bilir ben elimden geleni yaptım der hayatıma devam ederdim

bunun için ana baba evi terk etmek abartılı geldi

birisi gidecekse o kardeşin olmalıydı

düğüne de gelmeli bence

yarın öbür gün her olumsuz olayda kardeşi de şöyleydi düğününe bile gelmedi derler hatta kardeşinin başına kötü bir şey gelir sahip çıkalım dersin eşin yahut çevresi sen onunla küstün düğününe bile almadın şimdi kardeş mi oldu der

yarınlarda kimin başına ne geleceği belli olmaz

bağların bu tarz göstermelik etkinliklerde koparılmaması lazım

yani babanın düğün yapalım evime geri alayım tavrı doğru

yarınlarda ikinizin de bir kötü durumda kaldığınızda koşabileceğiniz ananız babanız kardeşiniz olsun

haklısınız yanlıs yapmıs ve belkı yıne tehtıt uzerıne sıkayetını gerı cekmıstır oda aılesıne herkese rezıl olmus zor zamanlar sonucta

benım dusuncem dugunume gelmesı bırsey ıfade etmez dersınız kı ha sokaktan gecen ha o dugunume tanıdıgım tanımadıgım herkes gelıyor gelmesı affedecegım anlamına gelmez
kendı ayıbını ortmek ve ele gune rezıl olmamak ıcın gelmek ıstıyorsa kendı bılır benım ıcın hıc bırsey ıfade etmıyor dersınız olur bıter :)

guzel gununuz uzmeyın kendınızı stres yapmayın mıllet derkı kız gelmıs ozur dılemıs kapılardan kovuluyor der haklıyken haksız duruma dusmeyın ıfadesız tepkısız durun hıc umursamayın yokmus gıbı davranın derım

Sevgili yuvarlanan asi bir panda yuvarlanan asi bir panda Asıl bu olaylardan sonra size ihtiyacı var kardeşinizin. İleride birşey olursa benim tüm ailem arkamda diyebilmesi bile önemli bir şey. Siz mesafenizi koruyarak bir kapı aralayın kardeşinize. Yanındaki manyağın ablan bile sırtını döndü, bir ben varım deyip kızı iyice delirtmediği ne malum. Uzaktanda olsa eliniz üzerinde olsun, o kendine kıymış, siz kıymayın ona

Bu sebeple kardeş silinir mi kardeş bu kardeş kötülüğü de kendine yapmış öfkeniz ona anladım da 40 kg ya düştüğünü okuduğumda ben dayanamadım siz nasıl dayandınız :KK51:kardeş kardeşi bıçaklamış dönmüş yine kucaklamış diye bir laf var o kadar doğru ki.. Kardeşiniz için çok üzüldüm Rabbim feraha çıkarsın bundan sonra kötü şeyler yaşamaz umarım. Sorunuza gelince önceki cümlemde açıkca belirttiğim gibi düğüne gelmeli tabi ki sonradan çok pişman olursunuz hayatınızda yine destek olacağınız kişi o oda size aynı şekilde:cry:

Kendi hayatiyla ilgili aldigi karar cok yanlis ama sizi bu kadar kinlendirecek birsey degil kiz kardesinizin bu kararina olan ofkeniz cok sevdiginizdendir nasil bunu kendine yapar diye dusunuyorsunuzdur ama ona karsi verdiginiz tepki sevgisizlik gibi gorunuyor insan kardesini bu sebeple silemez kocasiyla gorusmeyin evine gitmeyin ama hayatinizdan cikartmaniz yanlis geldi bana

Kendi hayatiyla ilgili aldigi karar cok yanlis ama sizi bu kadar kinlendirecek birsey degil kiz kardesinizin bu kararina olan ofkeniz cok sevdiginizdendir nasil bunu kendine yapar diye dusunuyorsunuzdur ama ona karsi verdiginiz tepki sevgisizlik gibi gorunuyor insan kardesini bu sebeple silemez kocasiyla gorusmeyin evine gitmeyin ama hayatinizdan cikartmaniz yanlis geldi bana

Sanırım böyle yansıyor ama sevgisizlikten değil. Canımın yanıyor olmasındandı.

Bu sebeple kardeş silinir mi kardeş bu kardeş kötülüğü de kendine yapmış öfkeniz ona anladım da 40 kg ya düştüğünü okuduğumda ben dayanamadım siz nasıl dayandınız :KK51:kardeş kardeşi bıçaklamış dönmüş yine kucaklamış diye bir laf var o kadar doğru ki.. Kardeşiniz için çok üzüldüm Rabbim feraha çıkarsın bundan sonra kötü şeyler yaşamaz umarım. Sorunuza gelince önceki cümlemde açıkca belirttiğim gibi düğüne gelmeli tabi ki sonradan çok pişman olursunuz hayatınızda yine destek olacağınız kişi o oda size aynı şekilde:cry:

Dayandığım yok aslında kendine kötülük etti deyip kenara çekilemiyorum. Tavrım bundan kaynaklıydı.

Back
X