düğünüme kendim koşturuyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

guneslihava

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2014
273
33
118
35
Merhaba kk üyeleri. Benim beş ay sonra düğünüm var ailem hic destek olmuyor destek olmayi birakin düğünüme bile gelmiyecekler ne babam ne kardeslerim tek annem gelicek ben yurtdisindayim türkiyeye gelin gittim düğünde TR olucak erkek tarafinin ailesi köyde oldugu icin köyde olucak dügun üc gün suruyomus kiz tarafi erkek tarafi ayri olucakmis benim kalicak yerim bile yok gerci koyde dedemin evi var oda vermek istemiyor. Insanlar ne der tek anasi gelmis mutlu bile olamiyorum dusunmekten yoruldum maddi durumumda iyi değil kendi basima nasil kalkicam bu işin altindan bilmiyorum. Bide nisanlim benden kisa bunuda ayri dert ediyorum insanlar konusucak diye cok üzülüyorum...

3 gün süren düğüne ben de gitmezdim valla. Konuya gelirsek ben senin kendinde olduğunu düşünmüyorum. Fiziksel özelliğini sevmediğin adamla birliktesin, düğün yapacaksın kalacak yer yok, maddi durum iyi değil ama ülke değiştirmeye cesaret etmişsin. Çok bariz mutsuz olacaksın.

Merhaba kk üyeleri. Benim beş ay sonra düğünüm var ailem hic destek olmuyor destek olmayi birakin düğünüme bile gelmiyecekler ne babam ne kardeslerim tek annem gelicek ben yurtdisindayim türkiyeye gelin gittim düğünde TR olucak erkek tarafinin ailesi köyde oldugu icin köyde olucak dügun üc gün suruyomus kiz tarafi erkek tarafi ayri olucakmis benim kalicak yerim bile yok gerci koyde dedemin evi var oda vermek istemiyor. Insanlar ne der tek anasi gelmis mutlu bile olamiyorum dusunmekten yoruldum maddi durumumda iyi değil kendi basima nasil kalkicam bu işin altindan bilmiyorum. Bide nisanlim benden kisa bunuda ayri dert ediyorum insanlar konusucak diye cok üzülüyorum...
Baban ve kardeşlerin neden gelmeyecekler düğüne?

ailen neden gelmiyor ?
nişanlın da istemiyor
sen de istemiyorsun
neden evleniyorsun?
vazgeçemem diyorsun, ama sürekli dert yanıyorsun

mutsuz olucaksın bu işlere ara ver ve kendini toplayarak düşün derim

Ciddi ciddi okudum konuyu, üzüldüm durumuna. Son cümleni okudum kalakaldım. Sen elalem için mi yaşıyorsun, madem millet ne der diye düşünüyorsun nişanlın kısa tamam terket adamı... Sonra elalem ne der (!)

saçmalama !! sen bile istemiyosun kaldı ki ailen mi gelcek düğüne??? çok mutsuz olacaksın millet ne der diye düşünmek ne demek ya evlendiğin adamdan utanıyo musunn? bence kendinle bi yüzleş ve ne aileni üz ne kendini yıprat düğün yapcam diye.. nede o adamı oyalaa...

Sen daha temelini bile saglam atamıyosunki evliligim ilk günleri böyle sıkntıyla gecerse sonlarasndan pek bisey bekleme

senin onceki konularini hatirliyorum profiline bakmama gerek bile yok
arkadaslar konu sahibesi nisanlisini 2-3 d"efa gordu hayatind aonuda ekleyimde tam $a$irin

bence sen bizimle kafa buluyorsun guneslihava, kimse boyle kuçuk bi yasta bu kadar olumsuzluklara ragmen evlenmek istemez, ben senin ailen yuzunden nisani atamdigini saniyordum ama ailende istemoyor o zaman sen ne diye evleniyprsun

daha oncede sana soru sordum ama cevap vermedin bunada vermezsin ama ben yinede dayanamayim yazoyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X