düğünüme kendim koşturuyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
6 konuda da nişanlınızın sizden kısa oldugunu yazmışsınız bence ayrılın siz

kusura bakmayin anca cevap verebiliyorum nisan atmam artik imkansiz hale geldi hersey ayarlandi dugun salonu vs vs. hersey benim istegimle oldu kimseyi dinlemedim dusunmeden etmeden karar verdim cahilligime verin.

bu senin yazin, diger konudan alintiladim
salon tutulmustu hani ???
nolduda koy dugunune döndü i$ , koy de salon mu varmis, salon bi aksamlik olur hem 3 gun olunca koy dugunu olur arada fark var

Sorun ne acaba aileniz niye karşı? Karışık mevzu vallah daha kendin ne istediğini bilmiyorsun güzelim biz nasıl bilelim. İlk önce kendini dinle ne isteğini sor kendine sonra başkalarına sorup dinlersin. Pişman olacağın şeylerde yapma.

eski konuları biliyor musun ?

Simdi acip baktim.

Nisanlim benden kisa
Nisanlim yanina gitmemi istemiyor.
Dugunume kimse gelmiyor

Yani gelin de , damat da evlenmek istemiyor anladigim kadariyla. Yanlis anlamadiysam adamin sevgilisi falan var, vize icin evlenmeye calisiyor derken film kopmus.

Bence bu evlilik olmamali. Sartlar imkansizsa, Mevlanin bir bildigi vardir diye dusunup zorlamamak gerek derim.

Simdi acip baktim.

Nisanlim benden kisa
Nisanlim yanina gitmemi istemiyor.
Dugunume kimse gelmiyor

Yani gelin de , damat da evlenmek istemiyor anladigim kadariyla. Yanlis anlamadiysam adamin sevgilisi falan var, vize icin evlenmeye calisiyor derken film kopmus.

Bence bu evlilik olmamali. Sartlar imkansizsa, Mevlanin bir bildigi vardir diye dusunup zorlamamak gerek derim.

ama arkadaş evlencem mecburum diyor, eşyaları seçmişmis bilmem ne

2 kanepe kadar değer vermiyor tercihlerine yani ))

o var, bir de nişanlııs istemiyomuş konu sahibinin yanına gelmesini falan

Doğru o da vardı, hatta konu sahibi gitsin diye dua etmişti parasızlıktan, 3 günlük düğünü kim yapıyor, kim kimi kandırıyor o zaman?

a - konu sahibi bizi
b - konu sahibi nişanlısını
c - nişanlısı konu sahibini
d - alem konu sahibini
e - konu sahibi kendini

Son düzenleme:
Doğru o da vardı, hatta konu sahibi gitsin diye dua etmişti parasızlıktan, 3 günlük düğünü kim yapıyor, kim kimi kandırıyor o zaman?

a - konu sahibi bizi
b - konu sahibi nişanlısını
c - nişanlısı konu sahibini
d - alem konu sahibini
e - konu sahibi kendini
cevap hakkimi kullanoyorum A

Tatlım ben de eşimden 30 cm kısayım. 2 metre adamın boyu ama hiç aklıma gelmedi devle cüce gibimiyiz diye valla içimiz dışımıza yansımış ki herkes de boy farkı var ama hiç göze batmıyosunuz yakışıyosunuz dedi. Yani boy olayını hiç dert etmedim ki 30 cm yani boru değil. Senin içine sinmemiş bu iş. Bak sonradan içinde kalacak şeyler yapma. Düğün niye yapılır sevdiklerinle ailenle eğlen kutla diye sana işkence olacak düğün orda dursun! Bi kendine gel. Böyle işlerde orta yol bulunur iki taraf arasında. Köyde olacak kalacak yer yok baba yok kardeş yok. Tek tarafın karar vereceği işler değil bunlar. Tarih, mekan, hatta düğünün çeşidi bileherkese uyacak şekilde ayarlanır ki kimse kırılmasın o gün herkesin içine sinsin gençler huzurlu olsun. Sağlam kafayla bi düşün.

Merhaba kk üyeleri. Benim beş ay sonra düğünüm var ailem hic destek olmuyor destek olmayi birakin düğünüme bile gelmiyecekler ne babam ne kardeslerim tek annem gelicek ben yurtdisindayim türkiyeye gelin gittim düğünde TR olucak erkek tarafinin ailesi köyde oldugu icin köyde olucak dügun üc gün suruyomus kiz tarafi erkek tarafi ayri olucakmis benim kalicak yerim bile yok gerci koyde dedemin evi var oda vermek istemiyor. Insanlar ne der tek anasi gelmis mutlu bile olamiyorum dusunmekten yoruldum maddi durumumda iyi değil kendi basima nasil kalkicam bu işin altindan bilmiyorum. Bide nisanlim benden kisa bunuda ayri dert ediyorum insanlar konusucak diye cok üzülüyorum...
Ailen karsi cikiyorsa belaya bulasmadan bitir derim

Nişanlınız sizden kısa diye üzülüyorsunuz sanırım, boşverin, mühim olan işlevi, koca olacak işte sonuçta. Aileniz bile istemiyorken, daha yolun başındayken "ayrılın o zaman" diyen herkese sadece "kendi tercihlerimin cezasını çekiyorum" yazıyordunuz yanılmıyorsam, o zaman bu da tercihlerinizin cezası, sızlanmayın.

bombayi en son patlatmissin.. basligi da degistir bence.. dertlerin alakasizligi ayrica? 'dugun koyde-ailem gelmiyor-nisanlim benden kisa' hangisi baslikla uyumlu ve oncelikli dert?

Basindan beri ne bu adam ne de bu evlilik icinize sinmedi. Yerinizde olsam bu evlilik isini erteler, belki de tamamen vazgecerdim. Asktan gozunuzun kor olmasi gerektigi zamanlarda bile nisanlinizin boyunu mesele yapiyorsaniz ilerde yaniniza bile yaklastirmazsiniz. Ne adama ne de kendinize bu kotulugu yapmayin.

Evliligin basi iyi degilki mutlu sonla bitsin vazgec derim ben baksana adamin fizigine simdiden takmissin

Arkadaşım bütün konularına göz attım açıkçası mutlu olamıcaksın gibi geliyor bana. Bunu demek bana düşmez belki ama bi daha düşün. Ama mantığını kullan düşünürken ucunda ayrılık dahi olsa. Daha başından bu kadar problem var. Hem ailen razı değil hem senin şüphelerin var ve benim kişisel kanaatım nişanlının da aşırı gönlü yok. Kaba bir söz var bizim buralarda "bekara karı boşamak kolay" diye sende öyle düşünebilirsin ama buradan görünen tablo bu.

Biz sadece görüneni söyleyebiliriz sana üzerine düşünüp karar verecek sensin. Allah yardımcın olsun. Umarım mutlu olursun.

konu sahibi ailende istemiyormus zaten bak.
Neden hala zorluyorsunki?
Nisanlinda seviyomu mechul.
zaten dugunde koyde olucakmis bi salon tutuldu para verildi durumu felanda yok.

Varsin ev kurulmus olsun.
Digerki gelin adayina kolaylik yapmis olursun.
Ev esya derdi ortadan kalkar.

Bence sen vazgec.
Cok yazik ediceksin kendine cok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X