- 21 Aralık 2014
- 502
- 446
- 78
- 37
- Konu Sahibi guneslihava
6 konuda da nişanlınızın sizden kısa oldugunu yazmışsınız bence ayrılın siz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kusura bakmayin anca cevap verebiliyorum nisan atmam artik imkansiz hale geldi hersey ayarlandi dugun salonu vs vs. hersey benim istegimle oldu kimseyi dinlemedim dusunmeden etmeden karar verdim cahilligime verin.
eski konuları biliyor musun ?
eski konuları biliyor musun ?
Simdi acip baktim.
Nisanlim benden kisa
Nisanlim yanina gitmemi istemiyor.
Dugunume kimse gelmiyor
Yani gelin de , damat da evlenmek istemiyor anladigim kadariyla. Yanlis anlamadiysam adamin sevgilisi falan var, vize icin evlenmeye calisiyor derken film kopmus.
Bence bu evlilik olmamali. Sartlar imkansizsa, Mevlanin bir bildigi vardir diye dusunup zorlamamak gerek derim.
Nişanlımın boyunun benden kısa olduğunu nişanlanana kadar farketmedim değil miydi kısa özet?
o var, bir de nişanlııs istemiyomuş konu sahibinin yanına gelmesini falan
Bi ara da erken uyanmak zorunda kaldigi icin gitsin diye dua etmiş. Valla ben bırakıyorum arkadaşlar kafam yandı bildiginiz.Doğru o da vardı, hatta gelmeni istemem diye dua etmişti parasızlıktan, 3 günlük düğünü kim yapıyor, kim kimi kandırıyor o zaman?
cevap hakkimi kullanoyorum ADoğru o da vardı, hatta konu sahibi gitsin diye dua etmişti parasızlıktan, 3 günlük düğünü kim yapıyor, kim kimi kandırıyor o zaman?
a - konu sahibi bizi
b - konu sahibi nişanlısını
c - nişanlısı konu sahibini
d - alem konu sahibini
e - konu sahibi kendini
Ailen karsi cikiyorsa belaya bulasmadan bitir derimMerhaba kk üyeleri. Benim beş ay sonra düğünüm var ailem hic destek olmuyor destek olmayi birakin düğünüme bile gelmiyecekler ne babam ne kardeslerim tek annem gelicek ben yurtdisindayim türkiyeye gelin gittim düğünde TR olucak erkek tarafinin ailesi köyde oldugu icin köyde olucak dügun üc gün suruyomus kiz tarafi erkek tarafi ayri olucakmis benim kalicak yerim bile yok gerci koyde dedemin evi var oda vermek istemiyor. Insanlar ne der tek anasi gelmis mutlu bile olamiyorum dusunmekten yoruldum maddi durumumda iyi değil kendi basima nasil kalkicam bu işin altindan bilmiyorum. Bide nisanlim benden kisa bunuda ayri dert ediyorum insanlar konusucak diye cok üzülüyorum...