düğünüme kendim koşturuyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kisa demek nisanlin eko boy yani. Olur ya o da gider sen şey etme yani içini ferah tut.
Bence sende nisanlinda düğüne gitmeyin. Ne işiniz var o düğünde kafa olmuş karman çorman gitmeyi verin oraya siz.

aileniz istemiyor siz emin değilsiniz çekinceleriniz var. ülke değiştireceksiniz ailenizi karşınıza alacaksınız.. değer mi??? neden evleniyorsunuz anlamadım. kendizden, duygularınızdan emin olsanız tamam dicem hadi.. neyin acelesi bu?

Ne çok derdin varmış ya. Hepsi geçer de bir tek nışanlın seni geçmez :) O yüzden değiştiremeyeceğin durumlardan zevk almayı dene :)

offff insanlar düğün arifesinde ayrılıyor be cicim. sen daha 5 aydan bahsediyorsun. evlenmek için evleniyorsun resmen.
artı nişanlını sevmiyorsun ve sevmediğin bi adamla neden evlenmek mecburiyetinde hisediyorsun kendini.
burdaki hatunların sözünü dinlemeyeceksen neden konu açıyorsun.

Sizin maddi hiçbir dayanağınız yokken nasıl evlenebiliyorsunuz, neye güvenip bir de ülke değiştireceksiniz peki eşinizle anlaşamazsanız ne olacak maddi hiçbir kazancınız yok. Ayrıca benden kısa da bunu konuşacaklar diy dert ediyorum ne demek ya siz eşiniz olacak kişiyi sevdiğinizden emin misiniz sevseniz bunu dert etmezdiniz sanki nişan günü gördünüz nişanlınızı o zaman neden sorun etmediniz aşıksanız elalemden size ne iyi cesaret elde yok avuçta yok başka ülkeye gelin gitmek.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X