düğünüme son 11gün

melekous

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2013
209
6
38
35
merhaba kızlar iyi kötü endişeli mutlu kavgalı patırtılı
bir dönemi daha atlattık sevdiceğimle düğünümüze son günler
düğün günü elim ayagıma dolaşmasını istemiyorum önerilerinizi
bekliyorum nikahım düğünde olucak heycandan rezil olurmuyum
birde oynamasınıda beceremyorum zaten:(

Dugunlerden nefret ederim.kendi dugunume gidesim yoktu oyle geldi gecti.yasanmasi gerekiyordu yasandi :D zaten yildonumu de kutlamam aklima gekdikce uyuz oluyom hala zoraki dugun yaptiriyolar

ay ne heyecanlı :52:
niye rezil olasın ki canım, içinden nasıl geliyorsa öyle davran sevdiğinden destek al :)
Allah kısmet ederse bende düğünde kıyacam nikahımı:24::24::24:

gün senin günün olacak
nasıl istiyorsan öyle davran :16:
Allah masut etsin
iyi düşün iyi olsun, bol bol dua et :16:

Benimde son 1 gun kaldi ihiii :-D o elle ayağı dolaşmayi simdik gör asıl:-D ama saldim ben nasil olursa ole okur ben tadini cikaricam valla:-D

Biz düğüne gitmeden bi yetmişlik içtik öyle gittik. Başka türlü çekilmezdi, ben de hiç sevmem düğün falan. Mecbur yaptık kafa da güzel olunca eğlenmiştik.

Elin ayagin birbirine dolasmaz :)

Cok tatli heycanlar yasarsin ve insallah çok güzel bir gün olur. En önemlisi kendini iyi hisetmen.
Baska insanlarin dediklerine takilma. Canin dansmi etmek istiyor? Dans et. Bende dansi pek beceremem fakat
dügünümde pek oturmamistim, tadini çikardim vallahi :1:

Asil en önemlisi dügünden sonra gelir, umarim beraber mutlu mesut, ve huzurlu bir sekilde yasarsiniz :16:

O gun senin gunun, ne aksiligi, ne disaridan nasil gozuktugunu, ne de misafiri vs, dusun, cok guzel olursun eminim, tum gelinler guzel :) Hic kendini kasma, dansini da et, oyununu da oyna, insanlarla vakit gecir, tadini cikar, o gun merkez sensin, tadini cikar:34: Simdiden mutluluklar...

Benimde son 1 gun kaldi ihiii :-D o elle ayağı dolaşmayi simdik gör asıl:-D ama saldim ben nasil olursa ole okur ben tadini cikaricam valla:-D

Anaaa sana da mutluluklar, her sey cok guzel olsun, aynen konu sahibine de dedim, kasma kendini, hicbir seye takilma, merkez sensin, tadini cikarin, ozel bir gun, sonrasi da cok guzel olsun umarim:34:

ilerde düğüne dair hiç bi şey hatrlamıyorsun zaten. O gün sen sen değil gibi oluyorsun ama hep gülmeye pozitif olmaya çalış asla kendini kasma orda sadece kocanla sen varmışsın gibi düşününce çok daha eğlenceli oluyor. Kimseyle göz göze gelmemeye çalış:27:

Ben de kalabaligi sevmezdim, oynamayi da beceremezdim. Dugunde hic oturmadim. Şıkır şıkır oynadım valla. Cok da zevk aldim, eglendim. Kimseyi umursama, dans et, tadini cikar. Mutluluklar dilerim. :)

Bende düğünümden önce çok kasmıştım. Kendi nişanımda oynamamıştım. Herkes düğün neden yapıyorsun oynamıyorsan diyordu :27:

Tüm heyecanım kınada ilk dansa kadardı.. Ondan sonrası eve geldiğimi hatırlıyorum :60: pistten inmemiştim ve herkes şoktaydı :9: içinde neler varmış da ya da hani oynamayı bilmiyordun diyenler.:1:

Kınadan sonra düğünde de heyecan hissetmedim çok sakindim. Çünkü nasıl olduğunu kınada görmüştüm.Düğünümde nikahım oldu. Keşke dediğim hiçbirşey de olmadı. :69: keşke tekrar evlensem :60: o gelinlikle oynasam :1: tadını çıkar..

haa bu arada düğünde de hiç oturmadım :9::9::9:

sonra da kimsenin düğününde oynamadım yine eski moduma döndüm.. Düğününde döktürdün hadi diyenlere o bana özeldi o kadar diyorum :16:

Sana da bir ömür mutluluklar.
Hanenden huzur ,saygı ve aşk eksik olmasın. :nazar:

hayırlı olsun, Allah sağsalim sonuna kadar götürsün :)

düşünme, evet tek yapacağın şey bu düşünmemek.

eğlen, oyna.

yanında her zaman sorunları halledecek birileri olsun. telefonlara bir arkadaşın baksın hep, kim nereye oturmuş,kim ayakta kalmış, kim bebelerle gelmiş filan hiiiiiç sallama, ver birine görevi, bana sakın yansıtmayın de.

hep gülümse yani zorla değil ama şunu bil. herkes senin için, sizin için gelmiş oraya. bugün bir daha yaşanmayacak ve artık o sevdiceğinle inşallah ömür boyu berabersin.

ben oynak biriyimdir zaten, düğünümde de çok oynamıştım. dans şarkımızı eşime bakarak söyledim diye teyzem kızmıştı :1::1::1: ama ben o gün onunla evleniyorum kime söyleyeyim emmioğluna mı? :1::1:

çok güzel geçer inşallah her şey. olayların dışında kal

Hayatımın en güzel günü, kızımı kucağıma alana kadar düğün günümdü şimdi hayatımın 2.güzel günü:) Benimde nikah düğünde oldu hep hayallimdi çok da güzel oldu hala izleyince ay ne kadar güzelmişim , ay hep gülmüşüm, ay ne güzel hep oynamışım filan diyorum. Hiç yerime oturmamıştım oynamadığım zamanlarda da masaları gezmiştim çok zevkliydi. Hiç sevmezdim öyle gelin masasında somurtup düğün sonuna kadar oturan gelin damatları ..
Hiç kasma emin ol çok güzel olacak, sende benim gibi düşüneceksin bitince. Tadı hala damağımdadır.
Rahat ol , kendin ol yeter..

8 Haziranda evleniyosun heralde? benimde o gün düğünüm var :16: bende gelinlikle nasıl rahat hareket edicem diye endişeleniyorum :1: şimdiden hayırlı olsunn Allah utandırmasın :16:

emin ol düğün bittikten sonra bir çok şeyi hatırlamayacaksın. videolarını izleyince aaa böyle mi yapmışım falan diyeceksin :))

tadını çıkar, kimsenin ne dediğine aldırma. sen gerginlik yaparsan; önce eşin sonra k.validen annen de olmak üzere hepinize negatiflik yansır.

oynamayı bilmemenin inan hiç bir önemi yok. gelinlikle sağa sola bile sallansan melek gibi gözüküyorsun ;) kuğu gibi oluyorsun :)

bir yastıkta kocayın inş :)

Bendede ayagima bisey takilirda gelinlikle düserim diye cok korkmustum. :1:

Hic olumsuz bisey düsünme, cok güzel gecicegini düsün ve tadini sonuna kadar cikar.
bir defa oluyor ve zaman cok cabuk geciyor.

Back
X