8 Haziranda evleniyosun heralde? benimde o gün düğünüm varbende gelinlikle nasıl rahat hareket edicem diye endişeleniyorum
şimdiden hayırlı olsunn Allah utandırmasın
![]()
evet Allah razı olsun Allahn iznyle atlatırız inşallah:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
8 Haziranda evleniyosun heralde? benimde o gün düğünüm varbende gelinlikle nasıl rahat hareket edicem diye endişeleniyorum
şimdiden hayırlı olsunn Allah utandırmasın
![]()
Aminn allah razı olsun azıcıkta bnm isteğim olsaydı keşke düğünlere karşı![]()
Bende düğünümden önce çok kasmıştım. Kendi nişanımda oynamamıştım. Herkes düğün neden yapıyorsun oynamıyorsan diyordu
Tüm heyecanım kınada ilk dansa kadardı.. Ondan sonrası eve geldiğimi hatırlıyorumpistten inmemiştim ve herkes şoktaydı
içinde neler varmış da ya da hani oynamayı bilmiyordun diyenler.
Kınadan sonra düğünde de heyecan hissetmedim çok sakindim. Çünkü nasıl olduğunu kınada görmüştüm.Düğünümde nikahım oldu. Keşke dediğim hiçbirşey de olmadı.keşke tekrar evlensem
o gelinlikle oynasam
tadını çıkar..
haa bu arada düğünde de hiç oturmadım
sonra da kimsenin düğününde oynamadım yine eski moduma döndüm.. Düğününde döktürdün hadi diyenlere o bana özeldi o kadar diyorum
Sana da bir ömür mutluluklar.
Hanenden huzur ,saygı ve aşk eksik olmasın.![]()
Düğünden sonra yaz, merak ederiz. :)
Nikah olayı zaten çok komik. Sadece kafa sallarsın herkesin alkışladığını görürsün ama bişey duymazsın.....ta ki nikah memuru ismini söyleyip sonunda ..kabul ediyo musun" dediğini anlarsın ve sanki kulaklarındaki pamuklar çıkar ve bi an da mutluluktan evet diye cevap verirsin. Herşey çok hızlı gelişiyor canım sadece sakın kasma kendini hep gül mutluluğunuz ayaklarınızı yerden kezsin. Şimdiden yuvanız için bol bol huzur dilerim
Canım bi düğünümüzde oynama işini abartmışız düğün bir saat fazla sürdü eşim düğün bitimi damatlıgını çıkarmıştı ter yüzünden annem arada kızım az otur millet diyecek gelin ne meraklıymıs evlenmeye dediğini hatırlıyorum. Su akar yolunu bulur muhteşem olur inşallah. Sana tavsiyem babaevinden çıkmadan wc ye gir sonra unutursun benim gibi sabaha karşı benzin istasyonunda wc ye gitmek istersin.
merhaba kızlaaarr düğünüm kına gecem bitti biz hala inanamıyoruz biz evlendikmi dye soruyoruz eşimle şaka mı hayal mi:)herşey yolundaydı cok şükür darısı evleneceklerin başınaaa::):)![]()