düğünüme son 11gün

Canım bi düğünümüzde oynama işini abartmışız düğün bir saat fazla sürdü eşim düğün bitimi damatlıgını çıkarmıştı ter yüzünden annem arada kızım az otur millet diyecek gelin ne meraklıymıs evlenmeye dediğini hatırlıyorum. Su akar yolunu bulur muhteşem olur inşallah. Sana tavsiyem babaevinden çıkmadan wc ye gir sonra unutursun benim gibi sabaha karşı benzin istasyonunda wc ye gitmek istersin.

Nikah olayı zaten çok komik. Sadece kafa sallarsın herkesin alkışladığını görürsün ama bişey duymazsın.....ta ki nikah memuru ismini söyleyip sonunda ..kabul ediyo musun" dediğini anlarsın ve sanki kulaklarındaki pamuklar çıkar ve bi an da mutluluktan evet diye cevap verirsin. Herşey çok hızlı gelişiyor canım sadece sakın kasma kendini hep gül mutluluğunuz ayaklarınızı yerden kezsin. Şimdiden yuvanız için bol bol huzur dilerim

Bende düğünümden önce çok kasmıştım. Kendi nişanımda oynamamıştım. Herkes düğün neden yapıyorsun oynamıyorsan diyordu :27:

Tüm heyecanım kınada ilk dansa kadardı.. Ondan sonrası eve geldiğimi hatırlıyorum :60: pistten inmemiştim ve herkes şoktaydı :9: içinde neler varmış da ya da hani oynamayı bilmiyordun diyenler.:1:

Kınadan sonra düğünde de heyecan hissetmedim çok sakindim. Çünkü nasıl olduğunu kınada görmüştüm.Düğünümde nikahım oldu. Keşke dediğim hiçbirşey de olmadı. :69: keşke tekrar evlensem :60: o gelinlikle oynasam :1: tadını çıkar..

haa bu arada düğünde de hiç oturmadım :9::9::9:

sonra da kimsenin düğününde oynamadım yine eski moduma döndüm.. Düğününde döktürdün hadi diyenlere o bana özeldi o kadar diyorum :16:

Sana da bir ömür mutluluklar.
Hanenden huzur ,saygı ve aşk eksik olmasın. :nazar:

Bunu ben mi yazdim dedim. :D aynisini ben de yasadim. Keske tekrar dugun yapsak da oynasam... ama baskasinin dugununde oynamiyorum. :D

Nikah olayı zaten çok komik. Sadece kafa sallarsın herkesin alkışladığını görürsün ama bişey duymazsın.....ta ki nikah memuru ismini söyleyip sonunda ..kabul ediyo musun" dediğini anlarsın ve sanki kulaklarındaki pamuklar çıkar ve bi an da mutluluktan evet diye cevap verirsin. Herşey çok hızlı gelişiyor canım sadece sakın kasma kendini hep gül mutluluğunuz ayaklarınızı yerden kezsin. Şimdiden yuvanız için bol bol huzur dilerim

Allah razı olsun inşallah bakalım hayrlısıyla beklyruz :)

Hayırlı olsun mutluluklar dilerim.

Heyecan elbette olacak herkes bu heyecanları korkuları endişeleri yaşamıştır.Ogünü asla unutamayacaksınız.O gün sizin gününüz olacak.Bence endişelenmekten artık vazgeçin eğlenmeye bakın.Gecesinde de bol mutluluklar dilerim :)

Canım bi düğünümüzde oynama işini abartmışız düğün bir saat fazla sürdü eşim düğün bitimi damatlıgını çıkarmıştı ter yüzünden annem arada kızım az otur millet diyecek gelin ne meraklıymıs evlenmeye dediğini hatırlıyorum. Su akar yolunu bulur muhteşem olur inşallah. Sana tavsiyem babaevinden çıkmadan wc ye gir sonra unutursun benim gibi sabaha karşı benzin istasyonunda wc ye gitmek istersin.

:):):) cok iyyiymiş iyiki açmışım bn bu konuyu tavsiyeler ve önerileriniz müthiş Allah razı olsun cok teşekkrler:16:

7yıl boyunca hayalettiğim düğün dış çekim fotoğrafını
yapabilecekmiyim diye düşünüyorum aralıksız düğüne
yapcağım stresi fotoğraflar aldı şanssız bedevi.. :50:
:43:

Kına gecesini sağ salim kazasız belasız mutlu mesut atlattık kızlarr:)
rahattı herşey güzeldi:)hayrlısıyla düğünüde atlatırım inşallaaaahh

merhaba kızlaaarr düğünüm kına gecem bitti biz hala inanamıyoruz biz evlendikmi dye soruyoruz eşimle şaka mı hayal mi:)herşey yolundaydı cok şükür darısı evleneceklerin başınaaa::):):33::33::46::46::54::54:

merhaba kızlaaarr düğünüm kına gecem bitti biz hala inanamıyoruz biz evlendikmi dye soruyoruz eşimle şaka mı hayal mi:)herşey yolundaydı cok şükür darısı evleneceklerin başınaaa::):):33::33::46::46::54::54:

Allah bir omur boyu bir yastikda kocatsin mutlulugunuzu bozmasin insAllah.... ilk gun eve gidince ne yaptin morelin nasildi.. benim hersey cok guzeldi ki evime girene kadar annemden babamdan ayrildigim icin gece saat 4 den sabah 10 a kadar hungur hungur agladim beni evime gotur ben burada kalamam bu yatakda uyuyamam kendi yatagimi isterim beni gotur ben vaz gectim evlenmekten diye aglamistim sabaha kadar vaz gectim evlenmekten diyorum lafa bakarmisin evlenmisim evime gelmisim ben caz gectim gotur beni diye agliyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X