düğünümü hatırladım, yine içime oturdu

bi tek banamı normal gelmedi bu durum...
üstünde gelinlik kucağında çocuk fln...
tabi kendini iyi hissedeceksin madem yaptır bunu...

Ay sinir oluyorum kendime.Yine gözlerim doldu:2:
Harika bir fikir bence neden olmasın ki.Eşinizle konuşun,çektirin.Giyin gelinliğinizi ohhhh:54:

valla çok da güzel olur..bende aynısını yaptım..gelinliğim bile çok eski modeldi..gittik en modern gelinliklerden kiraladık..kuaföre falan gittim 36 yaşımda olmama rağmen içimde ukde kalsın istemedim..poz poz resim çektirdik dış mekanda..hatta kocaman bir albümüm bile var :) ne yapalım geç gelmişiz dünyaya..şimdiki düğünler fotoğraflar falan muhteşem :)

Canim seni çokk iyi anlıyorum. Benimde dugun resimlerim hiç istediğim gibi olmadı. Dış mekan istedim ama aksilik oldu dugun gunü cok geç çıktık kuaförde ve zamanımız kalmadı bizde sadece stüdyo da çektik. Sonra dedik düğünden sonra çekeriz diye ama oruç araya girdi ve unutuldu:(( ama hala icimde kaldi. Bende birgun gelinliğimi giyip dış mekanda çekmek istiyorum.
Bence hiçde abez degil. Bebeğin kiz olursa onada gelinlik giydir erkek olursa damatlik:))) Ayy cokkk tatli olur:)

arkadaşlar düğünüm istediğim gibi olmadı, fotoğraflarımızı studyoda çektirdik onlarda 10 yıl önce çekilmiş gibi, şimdi yine bir konu okudum içime oturdu.

dış mekan çekimi gördüğümde çok fena hisleniyorum. neden adamakıllı bir fotoğrafçı tutmadık. neden adamakıllı bir makyaj yaptırmadım.

aklıma bir fikir geldi, ama çok abes kaçar mı bilmiyorum.

hamileyim :49:, bebeğim doğduğunda gelinliğimi tekrar giysem, kocam da damatlığını giyse, bebeğim de kucağımızda güzel dış mekan fotoları çektirsek çok mu abes olur :9:

bunun hayali bile beni heyecanlandırdı, ama saçma bir düşünce olduğunu düşünüyorum :26:

geri getiremeyeceğin bişey için üzülme sakın içine de oturmasın...şimdi yaşadığın zaman güzelse eyvallah...

benim de yarı stüdyo yarı dış mekan oldu...öyle katalog gibi pozlarımız yok ama o günü hatırlamak bile mutlu etmeye yetiyor beni...

ha bu arada içimde kalan bişey olmasa da 10. yılımızda söylediğin gibi gelinliğimi (gelinliğim olursa tabi:))) giyip bebişimizi ve fotoğrafçı bir arkadaşımızı alıp 10. yıl albümü yapma hayalimiz var...niye abes olsun garip olsun...üstelik kime göre neye göre abes...sen istiyormusun?? sana göre abes mi?? ona göre düşün ...

Son düzenleme:
benimde düğünümden sadece bi foto var oda çok kötü.gelinliğimde kiralıktı zaten.doya doya gezinip foto çekilemedik.eşime her zaman derim.gelinliklerle hem gezecem hemde oto çektirip albüm yaptırıcaz die.oda güler ama ses etmez.ilk fırsatta bende yapıcam bunu.sizinde içinizde kkalacağına yapın mutlu olun..

böyle konularda erkekleri kandırmak biraz zordur ama eşine bağlı.
güzel bir fikir hiçte abes değil.
sonuçta o bir anı ve her zaman açıp baktığın fotoğraflar bu senin hakkın.

Giy düzelim neden ayıp olsunki 2013 vlilik yıldönumumuzde bende gıyınecegım ve fotograf çektıreceğiz dış mekan kabul etmıyor eşim ama olsun guzel studyolar var benimki istemediğim gibi oldugundan degıl tamamen içimden bırdaha gelin olmak geliyor.İnsanız isteyeceğiz bıseyler sonuçta bunlar makul şeyler abes değilki.Bebeğinde belki minik bır gelın yada ufak bır damat olur çokta süper olur.

kesinlikle yapmalisin, icinde kalmasin,bigun ah keske yapsaydim dememek icin yapmalisin ve hatta bizimle paylas yani resimlerinide:kkk:
Ne yalan diyim bende 6 ay once dogum yaptim.Yurtdisinda yasiyorum ve gelinligim Turkiyede. En buyuk hayalim kilolarimdan kurtulup, dondugumde gelinligimi tekrar giyebilecek kivama gelmek:21:

İçinde kalacağına yap bence. Abes bir fikir değil ki eşin karşı çıksın. Ama doğumdan sonra bence gelinlikle değil bebeğinle ha bire fotoğrafın olsun isteyeceksin.

Back
X