• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

düğünümü hatırladım, yine içime oturdu

Mükemmel bir fikir bence eşiniz de bu durumdan memnun değilse tekrar fotoğraf çektirmek isterse neden olmasın ki. Hemde bebişinizle birlikte olması Daha anlamlı olur ilerde baktığınızda sizi üzen şeyleri değil de bunu hatırlarsınız içinizde kalacağına yapın gitsin :)

kızlar çok teşekkürler
:27:

sanki düğünüm olacak gibi heyecanlandım özellikle bebeğe damatlık gelinlik fikri müthiş :9:

Kiyama canim ya:( Benim dugunum Cok guzeldi hersey 4 4luktu AMA GeLINLIGIM VE FOTOGRAFLar bide GELIN Araba benim icime oturdu. En cok ta gelinligim. Kaynanam illa bende gelcem dedi laf sokup durdu bende sinirden sectim bir gelinlik. Allahtan cok yakisti bastan asa gupurdu uzun kuyruklu felan. Ama Bek altini baya kabarik istiyordum daha degisik istiyordum olmadi.. Fotografta ben dis cekim istedi. Salonda fotografci vardi studiyo oldu cekimler.

AMA BEN DUGUNUMDE INADINA BIR OYNADIM bIR OYNADIM. Butun cd de Beni otururken goremezsiniz. 10 dakika yemek yemisim birde taki takilirken.

cnm valla çokta gzl olur bnde 1 yıl önce evlendm geçen hafta evlilik yıldönümümzdü hiç bişi içimde kalmadı çok gzl düğün fotoları çektrdik ama bn yinede yıl dönümümzde özel olsun istedim kısa beyaz elbse gydm yne dış mekan foto çekildik yaklaşık 300 tane :)) bikaç tanesi bu:))

çok güzel olmuş ya çok tatlısınız ikinizde...:16:
evlenesim geldi valla :52::52::52:

güzel fikir, neden olmasın:40:

ben derim ki, birde ;doğum fotoğrafçısını unutma.. onun telafisi olmuyor tahmin edersinki:34:

Ay kızlar içime oturdu deyip durmayın ya.Mutluysanız eşinizle anlaşabiliyosanız neyi dert ediyosunuz ki.

Ama eğer çok istiyorsanız reputable ın fikri güzel ,madem içinde kaldı git çektir tabi niye yapmayacaksın.Ayrıca arada bir arkadaşın eklediği yıldönümü fotoğrafları süper.Öyle bişey yaparsınız hem de düğün stresi falan da yok.Oh mis.

Neden abes olsun gayette şirin olur bence
Ne güzel kucağınızda bebişinizle:69:
Gözümün önüne geldi de çok güzel olur bence
Eşinizle konuşun o da onaylarsa yapın :16:

arkadaşlar düğünüm istediğim gibi olmadı, fotoğraflarımızı studyoda çektirdik onlarda 10 yıl önce çekilmiş gibi, şimdi yine bir konu okudum içime oturdu.

dış mekan çekimi gördüğümde çok fena hisleniyorum. neden adamakıllı bir fotoğrafçı tutmadık. neden adamakıllı bir makyaj yaptırmadım.

aklıma bir fikir geldi, ama çok abes kaçar mı bilmiyorum.

hamileyim :49:, bebeğim doğduğunda gelinliğimi tekrar giysem, kocam da damatlığını giyse, bebeğim de kucağımızda güzel dış mekan fotoları çektirsek çok mu abes olur :9:

bunun hayali bile beni heyecanlandırdı, ama saçma bir düşünce olduğunu düşünüyorum :26:

Neden abes kaçsın, harika bir fikir :)
Bende evlilik yıl dönümümüzde böyle bir şey yapmayı düşünüyorum :16:

1.senemiz bu ay doldu bakalım benimki başta kabul etmişti ilk söylediğimde tekrar gıyınelım demiştim ama sımdı ne dıyecek beklıyorum

Bence hiç saçma değil, hatta aşkınızın meyvesiyle beraber çektireceğiniz için daha anlamlı olur fotoğraflar. Harika bir fikir.

kuaforde fazla oyalandıgımız ıcın dıs mekan cekımını ıptal edıp dırek studyo cekımı yaptırdık butun hayallerım suya dustu havada cok soguktu
kuaforde sacımı ıgrenc yaptı eşiminde saçları cok komık olmustu elvis presley gibi hahahahha
ilk zamanlar cok takıyordum esımıde ıkna etmıstım bır daha gelınlıgımı fln gıyıp foto cekımı yaptırmaya dogum fln yaptım gelınlıgın ıcıne gıremıyorum :1::1::1:

takılmıyorum da artık okadar napalım canım nazar boncugu olsun oda :nazar::nazar::nazar:

arkadaşlar düğünüm istediğim gibi olmadı, fotoğraflarımızı studyoda çektirdik onlarda 10 yıl önce çekilmiş gibi, şimdi yine bir konu okudum içime oturdu.

dış mekan çekimi gördüğümde çok fena hisleniyorum. neden adamakıllı bir fotoğrafçı tutmadık. neden adamakıllı bir makyaj yaptırmadım.

hamileyim :49:, bebeğim doğduğunda gelinliğimi tekrar giysem, kocam da damatlığını giyse, bebeğim de kucağımızda güzel dış mekan fotoları çektirsek çok mu abes olur :9:

bunun hayali bile beni heyecanlandırdı, ama saçma bir düşünce olduğunu düşünüyorum :26:

bence ne olursa olsun şükretmelisin en azından o günlerden kalma resimleriniz var hiç cektıremeyenler bıle var birde onları düşün...benımde ıcımde kaldı dış cekım yaz gunu ygun yagmurdan dolayı yapamamıstık ama studyo resımlerınıde cok begendım en azından o günlerden kalma resimlerimiz var ilerde cocuklarımıza gösterebılecegımız..cok içinde kaldıysa birdaha giyersın gelınlık cektırırsın sorun degıl kı

niye saçma olsun madem içinde kalmış mutlaka yap derim.
benim düğünüm de rezildi fotolar daha rezil. bir akrabanın stüdyosunda çekildi ve düğünden sonra saç makyaj dağılmış halde. aldım çekmeceye attım albüme bile koymadım nefret ediyorum o fotolardan. o kadar kötüydü ki fotoğrafçı rütuş bile yok fotolarda.
gelinliklte kiralıktı bir daha çektirme şansım yok. beni eşim asla kabul etmez yoksa kaç yıl oldu ama şuan bile isterdim yeniden foto çektirmek gelinlik giymek:14::14::14::14:
gelinliğimi kaynanamla aldım ya :84::84: var mı böyle görgüsüzlük ilgisizlik:14::14::14: o gelinliğide hiç beğenmemiştim ay neresinden tutsam elimde kalıyor düğün gelinlik foto ilk gece balayı:14::14::14::14::14::14::14::14::14::14:

Canım çektir tabi çok da güzel olur. Ben olsam bebek gelmeden çektiririm nasılsa hamileliğinin başı fazla kilo almamışsındır. İnşallah Bebek gelince de gelinlik damatlık giymeden aile fotosu çektirirdim.

Kalmasın içinde; yap mutlaka bunu.

Ben de bu söylediğini aynen düşünmüştüm 9 yıl önce ; ha bugün ha yarın derken ikinci kuzumuz da oldu :9:

Erteleme, bebeğin doğar doğmaz ( ya da gelinliğin içine girer girmez mi demeliyim bilemedim:) ) gerçekleştirin bu fikri

Mutluluğun daim olsun:16:

Hic ama hic sacma degil hatta harıka bı fıkır kesınlıkle yapmalısınız.
ıcınızde kalmamalı fotografların cok guzel olacagına emınım :)
mutluluklar bebegınızı sag salim kucagınıza alın ınsallah..

Canım çektir tabi çok da güzel olur. Ben olsam bebek gelmeden çektiririm nasılsa hamileliğinin başı fazla kilo almamışsındır. İnşallah Bebek gelince de gelinlik damatlık giymeden aile fotosu çektirirdim.

gelinliğin içine giremem şu an, göğüslerim büyüdü, göbeğim çıkmaya başladı, 8 kilo fazlam var zaten :1:

Back
X