Düğününe gitmeli miyim?

Gideyim mi?

• Git

OY: 9 15,8%
  • Gitme

OY: 48 84,2%

• Ankete Katılan
    57

little bird

❤️‍🔥
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2011
3.251
5.456
358
Kütahya
Merhaba herkese,
Aynı ilde bulunduğum bir arkadaşımın düğünü var. Beni de davet etti. Aramızda bir sorun da yok. Ama son 2 senedir aynı ilde olmamıza rağmen hiç buluşmadık. Ben ilk geldiğimde buluşmak için bir konuştuk ama aynı ilin iki ucunda oturuyoruz 1.5 saat mesafe var aramızda sonra da konuşmadık. Sizce düğününe gitmeli miyim? Bir yandan onun en yakın arkadaşlarıyla aram kötü gereksiz gergin hissedicem ve aynı ilde olmamıza rağmen hiç buluşmadık gitmesem de olur gibi. Bir yandan benim çok fazla arkadaşım yok düğünüme gelir gibi mi düşünmeliyim bilmiyorum. Siz olsanız gider miydiniz? (Geçmişte samimiydik, sonradan -2 sene öncesine kadar- araya mesafeler girdi farklı illerdeydik ve o ortak arkadaşlardan dolayı ister istemez ben de mesafe koydum)

Bence gitmeyin oda gelmez ben arkadaşıma gittim o tenezzül edip gelmedi bile böyle ortamlara artık girmiyorum

2 senedir görüşmediğim birisinin düğününe gitmezdim ben olsam üstelik aynı ilde siz buluşmak istemişsiniz ama karşı taraf görüşmemiş anlaşılan ama siz ileride kendi düğün zamanı gelince onuda çağırmanız gerekiyorsa yarım saatlik uğrayabilirsiniz yok çağırmam diyorsanız gitmeyin sizde.

aslında o yazmıştı buluşmak için ama sonuç olarak buluşmadık ve bi daha çok nadiren konuştuk

Ben tam bir düğüncü olduğum icin tanimadigim insanlarin düğününe bile gidiyorum

Düğünlerde egleniyorsaniz gidin. Arkadasiniza ayip olmasin diye dusunuyorsaniz gitmeyin gerek yok. Muhtemelen o da sizi ayip olmasın diye cagirmistir. Yani gidecekseniz kendi keyfiniz icin gidin, istemiyorsaniz gitmeyin.

Gerek yok 2 senedir hiç görüşmemissin zaten.

Telefondan da mı görüşmüyordunuz?

Düğününe gelmeyebilir.
Oyle düşünerek gitme. Gideceksen

10 bin oldu makemeye basvurup istesekmi acaba vardıya isteyip alanlar
Valla aynen çok üzülmüştüm o zaman birde onun çocuğu oldu diyor bir çeyrek takmadın senin çocuğun olsa ben yarım takardim dedim daha sen gelip düğüne çeyrek bile takmadin kalkmış yarimdan bahsediyorsun

Bence gitme hatta gitme butununu tıkladım. Çağırmak için çağırmış yarın birgün duyarsanız evlendiğini bana söylemedi haberim yoktu denemeniz için çağırmıştir, yakın arkadaşin olsa 2 senede 1.5 saatlik yolu her sekilde gidip gelebilirdiniz bosverin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…