- 23 Mart 2015
- 5.898
- 12.466
- 448
- 37
- Konu Sahibi little bird
-
bu dusunce de sacma bir dusunce. sen evlenesiye o hamile kalir dogurur falan yine gelmez belki. boyle bir beklentiyle gidersen düğünün zamanin pisman olursun gittiginebenim çok fazla arkadaşım yok düğünüme gelir gibi mi düşünmeliyim bilmiyorum.
cevap olarak ne dedi?Valla aynen çok üzülmüştüm o zaman birde onun çocuğu oldu diyor bir çeyrek takmadın senin çocuğun olsa ben yarım takardim dedim daha sen gelip düğüne çeyrek bile takmadin kalkmış yarimdan bahsediyorsun
Mesajlaştık bikaç kezTelefondan da mı görüşmüyordunuz?
O zaman kanka eşim izin vermedi ondan gelemedim düğününe dedi işte çocuğun olsa kesinlikle takıcam dedi ama umrumda degilcevap olarak ne dedi?
valla ben taki toreninde sevdigim bir suru insani gördüğüm icin o kadar mutluydum ki kim ne takti sarilmaktan hic görmedim bile. hatta birkac kisi dolar takmis hic farkinda degilim doviz takildiginin. insallah ceyrek taktim gelmedi muhabbeti dinmez ileride (neyse ki 34ümde evlendim, cevremde taki töreninde bekar yok gibiydi)
Hayırli olsun canım evliliğinben de yakin zamanda evlendim, uc dört senedir gorusmedigim arkadaslarima bile davetiye attim. çünkü oyle yapmak gerekiyor yani, haber vermesen de alinabilirler.
sagolsun cogu da geldi beni hem sasirtip hem mutlu ettiler.
o yuzden oyum gitmenizden yana. gerekirse birsey takmayjn, sorun oysa ama gidin bir görünün, foto cekinin gelin.
bu dusunce de sacma bir dusunce. sen evlenesiye o hamile kalir dogurur falan yine gelmez belki. boyle bir beklentiyle gidersen düğünün zamanin pisman olursun gittigine
Gitmem. Zaten yakın bir ortam olmayacak, takı takarken göreceksin okaadar. Tek takılacaksın birse. Hiç gerek yok.Merhaba herkese,
Aynı ilde bulunduğum bir arkadaşımın düğünü var. Beni de davet etti. Aramızda bir sorun da yok. Ama son 2 senedir aynı ilde olmamıza rağmen hiç buluşmadık. Ben ilk geldiğimde buluşmak için bir konuştuk ama aynı ilin iki ucunda oturuyoruz 1.5 saat mesafe var aramızda sonra da konuşmadık. Sizce düğününe gitmeli miyim? Bir yandan onun en yakın arkadaşlarıyla aram kötü gereksiz gergin hissedicem ve aynı ilde olmamıza rağmen hiç buluşmadık gitmesem de olur gibi. Bir yandan benim çok fazla arkadaşım yok düğünüme gelir gibi mi düşünmeliyim bilmiyorum. Siz olsanız gider miydiniz? (Geçmişte samimiydik, sonradan -2 sene öncesine kadar- araya mesafeler girdi farklı illerdeydik ve o ortak arkadaşlardan dolayı ister istemez ben de mesafe koydum)
Ooo tebriksben de yakin zamanda evlendim, uc dört senedir gorusmedigim arkadaslarima bile davetiye attim. çünkü oyle yapmak gerekiyor yani, haber vermesen de alinabilirler.
sagolsun cogu da geldi beni hem sasirtip hem mutlu ettiler.
o yuzden oyum gitmenizden yana. gerekirse birsey takmayjn, sorun oysa ama gidin bir görünün, foto cekinin gelin.
bu dusunce de sacma bir dusunce. sen evlenesiye o hamile kalir dogurur falan yine gelmez belki. boyle bir beklentiyle gidersen düğünün zamanin pisman olursun gittigine
cok sacma.O zaman kanka eşim izin vermedi ondan gelemedim düğününe dedi işte çocuğun olsa kesinlikle takıcam dedi ama umrumda degil
Aynen bende böyle düşündüm takmadım. Çocuğuna para bile vermedimcok sacma.
takamayan sonradan bulusunca eline veriştirir niyeti varsa
dugune ceyrek takmayan cocuga yarimi nah takar
Benim de öyle bir arkadaşım var. Aynı ildeyiz aramızda 2 saatlik mesafe var ama hiç buluşmayız. Üniden mezun olduğumuzdan beri hiç buluşmadık düşünMerhaba herkese,
Aynı ilde bulunduğum bir arkadaşımın düğünü var. Beni de davet etti. Aramızda bir sorun da yok. Ama son 2 senedir aynı ilde olmamıza rağmen hiç buluşmadık. Ben ilk geldiğimde buluşmak için bir konuştuk ama aynı ilin iki ucunda oturuyoruz 1.5 saat mesafe var aramızda sonra da konuşmadık. Sizce düğününe gitmeli miyim? Bir yandan onun en yakın arkadaşlarıyla aram kötü gereksiz gergin hissedicem ve aynı ilde olmamıza rağmen hiç buluşmadık gitmesem de olur gibi. Bir yandan benim çok fazla arkadaşım yok düğünüme gelir gibi mi düşünmeliyim bilmiyorum. Siz olsanız gider miydiniz? (Geçmişte samimiydik, sonradan -2 sene öncesine kadar- araya mesafeler girdi farklı illerdeydik ve o ortak arkadaşlardan dolayı ister istemez ben de mesafe koydum)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?