Düğününüzde tahsilat nasıldı?

guzel bir konu olmuş..
bizim düğünde çok para altın bilezik geldi...9 10 tane burma bilezik vardı diğerlerini bilmiyorum tam olarak ne kadardı saymadım...ama tek bildiğim düğün günü bileziklere kadar kaynanam kayınbabamın benden aldığı...zehir zıkkım olsun..:nazar:
Neden izin verdin canım?

ya bu aileler neden hemen daha düğün odasında takı paylaşmaya kalkıyolar anlamadım ben ne eşimin ailesinden ne kendi ailemden böle bişey gördüm ama çevremde takı yüzünden düğünü iptal edenler bile çok duydum biz nakitleri çeyrkleri düğün ve ev masrfalarına harcadık
Ben gelin odasında tüm takılarımı bi çantaya koyup anneme teslim etmeyi düşünüyorum.Annem benim rızkımdan alıp bana bu kadar takıldı diye yalan söylemez ama kayınvalideme güvenemem ne kadar iyi olursa olsun.

Benim iki düğünüm oldu biri istanbulda biri ankarada bizim taraf taktı takıştırdı eşimin tarafında takı merasimi diye birşey yokmuş nişanda az buçuk taktıkları şeyler vardı onlar söylendi:KK53: Geçen kayınvalidem borçtan sıkıştıklarını söyledi bileziğimi istediler düzeldiklerinde yapacaklarmış veremem diyemedim Onların taktıklarından verdim bu durum canımı sıkmadı değil verdiğimden beri eşimin başının etini yiyorum:KK47:

bizimde çok şükür iyi takıldı bozdurup ev aldık 40küsür milyar tutmuştu o zaman tabi üzerine biraz kredi çektik setim falan da duruyor

Benim iki düğünüm oldu biri istanbulda biri ankarada bizim taraf taktı takıştırdı eşimin tarafında takı merasimi diye birşey yokmuş nişanda az buçuk taktıkları şeyler vardı onlar söylendi:KK53: Geçen kayınvalidem borçtan sıkıştıklarını söyledi bileziğimi istediler düzeldiklerinde yapacaklarmış veremem diyemedim Onların taktıklarından verdim bu durum canımı sıkmadı değil verdiğimden beri eşimin başının etini yiyorum:KK47:
O bilezikler sana geri gelmez bacım gelirse şanslı say :KK53: Boşandıktan sonra erkek tarafının taktığını erkeğe geri veriyormuşsun bizim eski gelin hepsini balayında yemişti gerçi kalan olsa da vermezdi,başımızın gözümüzün sadakası olsun aman :KK53:
Bi daha da verme bileziğini setini :nazar: :KK53:

O bilezikler sana geri gelmez bacım gelirse şanslı say :KK53: Boşandıktan sonra erkek tarafının taktığını erkeğe geri veriyormuşsun bizim eski gelin hepsini balayında yemişti gerçi kalan olsa da vermezdi,başımızın gözümüzün sadakası olsun aman :KK53:
Bi daha da verme bileziğini setini :nazar: :KK53:

Yok canım daha verir miyim :KK49:Annem okadar tembihledi sakın onlar senin gelecekte sıkışacağın zaman kullanacağın sermayen dedi ben naptım:KK53:

Back
X