Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

merhaba arkadaşlar..
dün kızım küçük kaza atlattı yüzü berbat durumda kafamızda 2 şişlik var akşam acile götürdüm röntgen felan çekildi şükür iyi ..tabi evde dışarı çıkması yasak daha 24 saati dolmadı :((
bende durumlar iyi + lara veda ettim ama yarın kg tam net ne çıkacak yazarım..bakalım kaç sayfa kaynatmışsınız..

walla canım neler oluyor size böyle yaa :( walla nazara filan mı geldiniz siz böyle..aman aman böyle ufak şeyler olsun,büyük kazalardan,hastalıklardan korusun Allah..çok geçmiş olsun..

merhaba arkadaşlar..
dün kızım küçük kaza atlattı yüzü berbat durumda kafamızda 2 şişlik var akşam acile götürdüm röntgen felan çekildi şükür iyi ..tabi evde dışarı çıkması yasak daha 24 saati dolmadı :((
bende durumlar iyi + lara veda ettim ama yarın kg tam net ne çıkacak yazarım..bakalım kaç sayfa kaynatmışsınız..

canımmm yaaa çok çok geçmiş olsun kötü bişey çıkmamış allaha şükür :(( ben çok üzülüyorum çocuklara bişey olunca yaa benimde yeğenlerim var mümkün olsa her saniye yanlarında olayım canları acımasın bi yerlerine bişey olmasın, ne kadar panik yapmışsındır eminim :(

ooooh bol bol et yedin ha.:56:tatlım benım uzun yıllar mutlu olun ınsallah.düğününü de duyarız inşallah burdan.:71:

Daha en az 3 sene var ona be canım :)))

BEBECİĞİM haklısın fazla üstüne gelmişim...sen nasıl rahat ediyorsan öyle yap tatlımmm..ama yüzün gözün çökünce panik oldunya bizi de panik yaptın,hemen verdik veriştirdik biz de:9:
canımcım sadece şunu yap,arada bir dene kendini at bir iki lokma birşeyler ağzına enerji verecek ,karbonhidratlı sonra tartıya etkisini kendin gör...tabii bunlar sadece ORUÇLU olduğun için geçerli yanlış anlaşılmasın..hayır ben normalde de böyleyim ama iyi birşey yaptığımı düşünmüyorum zaten...senin şuan her türlü avantajın var korkma ye arada bir oruç tutarken diye dedim...hem istediğin kilodasın,hem oruç tutuyorsun ki çok yağ yakılıyor oruçluyken,arada bir yemeyi dene melange gibi,yüzüne gözüne renk gelsin..çok değil birkaç lokma..yada her öğün değil bazılarında..üzüldüm bebem ondan saldırdım sana hemen :17:
baktın kilo veremiyorsun o zaman yemezsin..aslında güçlendirmenin mantığı da bu ya neyse :)))

vuvuuu, haklısın :5:
seviyorum seniii :5:
kız bana, ama seviyorumm
akşama söz pide yicem, yarın da ceviz alıyorum :56:
zaten vermem gerekmiyo ki artık
ama bu dukan çok fena, 58 diyodum dukan 59 dedi. Tamam dedim.
Şimdi 58leri görüyorum bi 57.5 olsam mı yaa diyorum.
Ve bu sabah kendimi aslında bi 56 fena olmaz hee diye düşünürken buldum :53:
biri ağzıma kocaman bir lokma baklava sokabilir mi? :18:
Ama mümkünse iftardan sonra :78:

2000 !!!!

Son düzenleme:
Amerikalı aktris ve Tom Cruise’ın eşi Katie Holmes’un yeni çekilen fotoğraflarında “korkutucu derecede zayıf” olduğu gözlerden kaçmadı.

Msn ‘Celebrity Fix’in haberine göre, genellikle ince olan yıldız geçenlerde kızı ile havuz kenarında eğlenirken çekilen fotoğraflarda korkutucu derecede zayıf görünüyor

Geçen ay bir kaynak Now Magazine’e aktrisin sıfır bedene düşmeye çalıştığını söylemiş ve şunları eklemişti:

“Kendisinin normalden daha kilolu çıktığı fotoğrafları görünce birkaç kilo vermeye karar verdi ve yemek yemeyi, özellikle proteini azalttı. 38 bedenden 34 bedene düştü ve hala kilo vermeye devam ediyor.”

Başka biri de Holmes’un Hollywood yüzünden kendini “yetersiz” hissettiğini iddia etti ve ekledi: “Onun görüşüne göre, çok yanlış ama, filmlerde rolü almanın tek yolu aşırı ince olmak.”
$708953776672[1].webp

Holmes'un karnındaki sarkma, paparazzilerin gözünden kaçmadı. $bir-deri-bir-kemik-kaldi_57365_b.webp

milliyet gazetesinden alıntıdır.
kadın proteini azaltınca gördüğünüz üzere kaslarını eritmiş mahvolmuş.bu yüzden protein ağırlıklı beslenerek sudan değil yağdan verdiğimiz kilolar için dukan bir alkışı daha hak ediyor siz ne dersiniz?:34:

Son düzenleme:
vuvuuu, haklısın :5:
seviyorum seniii :5:
kız bana, ama seviyorumm
akşama söz pide yicem, yarın da ceviz alıyorum :56:
zaten vermem gerekmiyo ki artık
ama bu dukan çok fena, 58 diyodum dukan 59 dedi. Tamam dedim.
Şimdi 58leri görüyorum bi 57.5 olsam mı yaa diyorum.
Ve bu sabah kendimi aslında bi 56 fena olmaz hee diye düşünürken buldum :53:
biri ağzıma kocaman bir lokma baklava sokabilir mi? :18:
Ama mümkünse iftardan sonra :78:

Bişi olmuyor beberongocum azar azar yiyince, bak ben ödül yemeğimi yedim dün sevgilimden dolayı neler yemedim tartıya korka korka çıktım ama +200 lük bir artış :66: oda dün o kadar karışık yememden dolayı hiç çıkamamıştım tuvalete birazda ödem diye düşündüm, tabi bu benim vücudumda olan bitenler :1: sende patlat hadi bir ödül yemeği :1: artış inşallah olmaz ödülden sonra ama sporu da unutma tabi :42:
Bende bugün acaba 54 e mi insem diye düşündüm dukanda kilo verdikçe veresi geliyor insanın ya :1:

Canım çok üzüldüm söz konusu çocuklar oldumu çok fena oluyorum, aman onlara bişey olmasınnnnnnnnn. Onlar hayatımızdaki en saf en güzel en bozulmamış saf güzelikler.Çok geçmiş olsun canım.

merhaba arkadaşlar..

Son düzenleme:
ay bugün pek cıvıl cıvıl kıpır kıpır burası:64::64::62::21: 2000lere geldik heheyt.teşekkürler dukan sen olmasan biz bu kadar insan toplanıp bu kadar şey paylaşıp birbirimizi sanal da olsa(buluşup kaynaşanlar hariç) tanıma fırsatı bulamazdık:65: kk ya ve editörlerimize de teşekkürler.:kkk:

Son düzenleme:
gece gece türk kahvesi servisine buyrun efenim.hadi bütün dukancılar.:68::68::68:.beberongom olsaydı hiçbirini bırakmazdı.yağmırım da bana yok mu diye şakadan bir alınganlık yapar.ben kahvemi kendim yaparım derdi.hadi kızlar nerdesiniz ya?bebeem,yağmurum,yaseminim,yoly,zeynep abla,vuvuum,mustlu hocam,melodim,sakaleyn,gülümsee,cinom,dukan,penacım,asi_peri,vagusum,elettram başka başka kimler vardı ayol siteye bakmadan aklıma gelenler bunlar.adını unuttuğum varsa bağışlasın.ama herkesi bekliyorum gece kahvesine.hepinizi :68:Eki Görüntüle 241400

Kahveye gelemedim canım, kusura bakma. Şirinlere gitmiştim. :78: Bugün de ancak girebildim :))

merhaba arkadaşlar..

çok çok çok geçmiş olsun Allah beterinden saklasın nazar duası oku bol bol.

Ay dün çok güzeldi berriiniimmm :69:
çamlıca et lokantasında iftar yaptık sonra acıbademde ve caddede gezdik benim tontişimlee :69:
ay çok seviyorum :69:

miktarlarına bakmadan yiyorum zaten. Kepeğin miktarına bakıyorum sadece.
Yahu ödül yemeği için özel bir yer seçmeye kasıyorum ben! Niye ödül yemeğim için kızıyosun ki :63:
güzel bir yer seçicem, onun için rezervasyon yaptırıcam ve öyle gidicem :63:
aaaaa oruç mevzusunda iftarda protein ağır olur diye yemiyorum geceleyin bağırsaklarım sindirebilsin diye proteini sahurda tercih ediyorum, iftarda sebze tercih ediyorum. Sahurda da iftarda midem almıyo, midem rahatsız diyorum uzun zaman açlıktan sonra korkuyorum çok ağır şeyler yemeye, dukana sadık kalmak için cevizi es geçiyorum sadece. Karbonhidrat miktarımı da yoğurtla telafi etmeye çalışıyorum bol bol peynir yiyorum, karbonhidratı proteinden fazla olanları tercih ediyorum. Her gün de meyvemi yiyorum, yemediğim tek şey ekmek şu an güçlendirmeye göre.
Hemen azarladınız beni siz de hee. Küstüm :14:

.sen küsmeeee ben kendime küserim:25::25:

Son düzenleme:
Back
X