Dün akşam yemeğiyle başlamış bulunuyorum Dukancı olmaya.
Teflonda yağsız tavuk ve light yoğurttu akşamki menü.
Bu sabah da kepekli,lorlu 1 yumurtalı omlet,şekersiz çay olarak yaptım kahvaltıyı.
Az önce 1 bardak light süt(çok az nesquick attım içine 1 çk kadar,sade içemiyorum çünkü sütü)
Öğlene de dünden kalan tavuk ve yoğurtla devam edeceğim.
güzel bir menü ama nesquick kullanma diyetine yazık yağsız kakao veya kahve kullan içine de bol tatlandırıcı çok güzel olur
ya arkadaşlar bu beberongonun yaptığı kayısılı unsuz kurabiyedeki kayısılar kurumu sizce taze kayısı mı,bilen varmıdır?
bence kuru diycektimki beberongo taze diye yazmış :))
Herkese selam
Bizim sitede bir arkadaşım var ..Dün sabah beni gördüğünde ne kadar zayıflamışsın dedi..
Nasıl verdiğimi sordu bende Dukan dedim..
Onunda çok samimi arkadaşları ( karı-koca) Dukanla biri 20 kg diğeri 25 kg vermiş...
Adam çok güzel dukan kekleri yapıyormuş , Dolap dukanın tarifleriyle doluymuş...
Bunuduyunca çok mutlu oldum ve sizinle paylamşak istedim...
aha zeynep abladan sonra o çifte musallat olmak istiyorum

Hanımlar,
5 Temmuz'da Dukan'a başladığımda kilom 77.3 idi (Bu arada kışın 79.2, Haziran'da ise 78.'2yi görmüştüm)
Toplam 1.5 aylık süre içinde sabahki değerim; 69.9
Dukan ile 1.5 ayda 7.4 kilo vermiş durumdayım (Kışa göre 9.3, Haziran'a göre ise 8.3 kg vermiş durumdayım).
Daha verilecek 9 kilom var. Yine de çok myluyum (Alınmasın arkadaşlar ama 50-60 arasının kilolarına üzülmesini ben hiç anlayamıyorum, bırakın ellilerde takılsın..)
Sonuç olarak kim ne derse desin ben bu diyeti seviyorum :))
Harikasınız bizde çok seviyoruz bu diyeti