- 11 Mayıs 2011
- 121
- 12
- 96
insanlar bazen gerçekten çok fazla acımasız oluyorlar. kadınlar bunu yapmaktan ayrı bir zevk alıyormuş gibime geliyor. ben bi dönem şu halimden 10 kilo daha kiloluydum ve psikolojimde çok bozuktu. bigün bi misafirliğe gittik ve gittiğimiz kişiye annem dedi ki bak violet biraz kilo aldı ama sakın bunu söyleme çok üzülüyor hiç bu konuda konuşma diye uyardı kadını. kadın da sanki annem öyle dememiş gibi geldi yanıma aaaaaa violet annen çok üzüldüğünü söylüyor ama ben yine de söylicem amma çok kilolusun böyle :))) ya böyle öldüresim geldi o kadını. sonra sıktım diyet yaptım 10 kiloyu verdim bi kere bile aaa ne kadar zayıflamışsın demedi bana. yuh dedim ya kadınlar birbirini ancak bu kadar kıskanır yani. bu nasıl bişeydir anlamıyorum ben.
kızlar özel msj da atsam kk linkleri engelliyor
google a leslie sansone yazın, çıkan 2. ya da3. site (diyetcenter) küçültülmüş tek linkler veriyor,
ordan tüm partları indirebilirsiniz
hoş buldum canım...
Ya birşey sorucam ekmek hiç mi yok bu dukan da :2:
hayır canım yok, güçlendirmeye geçince var sadece
ama şuanda da biz kendi ekmeğimizi yapıyoruz(yulaf kepeği ekmeği), az da olsa hevesimizi kırıyor
anladım canım çok sağol. ben ekmeksiz yemek yiyemiyorumama zayıflamak ta istiyorum şu 1 hafta dayansam alışırım inşallah. hepinize kolay gelsin
violet kilo takip çizelgesi yapsana sen de, takip etmemiz daha kolay oluyor
kızlar dukanda 1.5 ayımı tamamladım bu hafta 3 kilo vermişim 7. takımdayım aynı zamanda..toplamda 10 kilo verdim ..daha ne istiyim allahtan......
Bu sabah -900 ile güne başladım. Acayip mutlu oldum yaaaaaaaaaaaaaaaa.
Ekim sonuna kadar keşke ama keşke ama keşşşşşşşşşkee 80 altına düşebilsem yaaaa. Kendimi yırtıcam gerekirse düşebilmek için. Deli gibi spor yapıcam. Bakalım olacak mı
Yazdım canım, bende seni öpüyorum.
Ya o sözleri duymak var ya acayip motive kaynağı. İnsanın hiç yemek yemeyesi geliyor. Ben diyete başlayalı kimse ile görüşmedim. Çok merak ediyorum bakalım fark edeceklermi.
Şimdiden canım çekti. Pazar günü muhakkak bundan yapacağım. İnşaallah becerebilirim
Ya ben onu kullandım hatta 2 tane yedim azıcık farketti sonra gene eski haline döndü. Ne fena bu kabızlık yaa
ya ben onu beceremedim önce tarif edilen linke girdim doldurdum falan ama onu buraya ekleyemedim
kızlar dukanda 1.5 ayımı tamamladım bu hafta 3 kilo vermişim 7. takımdayım aynı zamanda..toplamda 10 kilo verdim ..daha ne istiyim allahtan......
canım ticker factory den yaptıysan en son sana linkler veriliyor ya orda png le biten yere kadar olan kısmını kopyala, profilim bölümünde çizelge var, oraya yapıştır
Sağol canım bir kez daha denicem bugün ben sanırım profilime yapıştıramadım
insanlar bazen gerçekten çok fazla acımasız oluyorlar. kadınlar bunu yapmaktan ayrı bir zevk alıyormuş gibime geliyor. ben bi dönem şu halimden 10 kilo daha kiloluydum ve psikolojimde çok bozuktu. bigün bi misafirliğe gittik ve gittiğimiz kişiye annem dedi ki bak violet biraz kilo aldı ama sakın bunu söyleme çok üzülüyor hiç bu konuda konuşma diye uyardı kadını. kadın da sanki annem öyle dememiş gibi geldi yanıma aaaaaa violet annen çok üzüldüğünü söylüyor ama ben yine de söylicem amma çok kilolusun böyle :))) ya böyle öldüresim geldi o kadını. sonra sıktım diyet yaptım 10 kiloyu verdim bi kere bile aaa ne kadar zayıflamışsın demedi bana. yuh dedim ya kadınlar birbirini ancak bu kadar kıskanır yani. bu nasıl bişeydir anlamıyorum ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?