ben spor yürüyüş yapmıyorum ya akşamları evde hergün 50 mekik çekiyorum ondan gitti göbek ve bel.ama basenle için bişey yapamadım.birde göbek en son olmuştu bende ben yapı itibari ile göbekiz biriyim kilo alınca çıkar.fakat basenli biriyimdir.kilo almasamda yapım öyle.bununda büyük etkisi olabilir idye düşünüyorum
kızlar size 2 ay önceki ve az önce çektiğim resimlerimi ekliyorum , arada baskülde 9 kg fark var, görünümde de var mı
Eki Görüntüle 277084 Eki Görüntüle 277087 Eki Görüntüle 277090
Hayatım olmaz mı.. Bariz fark var. Baya incelmişsin canım. Dahada inceleceksin Allahın izni ile.
Çok iyi yaaa. 5 kiloda bir çek resmini
aynen bende senin gibiyim. göbek en son çıkar. ama ne kadar kilo versem de kalça basen hep ben buradayım der. bi ara jeniffer lopez, beyonce falan çıkınca sevinmiştim, yaşasın bunlar da moda oldu artık diye.. ama tabi hatunlar o kadar fit ki, göbek dümdüz, vücut sımsıkı.. onlarda harika duruyor. yani biraz geniş kalça bence hoş durabilir ama göbek gider vede yağlar erirse:))
kızlar size 2 ay önceki ve az önce çektiğim resimlerimi ekliyorum , arada baskülde 9 kg fark var, görünümde de var mı
ayyy aynı muhabbet dün gece bizde de geçti sema,
gece pijamalarını giyiyordu , amaaann o göbek ne öyle dedimmm
hemen sana ne ben mutluyum böyle diye savunmaya geçti
hepsi aynıııı işte
ayyy aynı muhabbet dün gece bizde de geçti sema,
gece pijamalarını giyiyordu , amaaann o göbek ne öyle dedimmm
hemen sana ne ben mutluyum böyle diye savunmaya geçti
hepsi aynıııı işte
ee süpersin hayatım .boy kaç sende aynı benim tipim seninki gibi benim boy 173 kilomuz aynı senle
hepsi aynılar kızım benimkide aynı savunmayı yapıyodu ben mutluyum göbeğimle sen niye aramıza giriyosunki diyodu ama dukanı yaıp 1 ayda 9 kilo verince tabi göbekte baya gitti şimdide eskiden nekadar zor hareket ediyodum eğilince göbeğim sıkışıyodu iyi oldu şimdi sıkışmıyo demeye başladı :) yani aslında kendileride göbek istediklerinden değil kendilerini savunacaklar ya
sağol canım bende dün baktım bir sitede buldum son iki marketim kaldı onlarada bakayım yoksa siparişimi veririm bolca hemde...çok lazım olacak çünkü..gitti gidiyorun arama motoruna yulaf kepeği yaz 3 kutusu 25 lira olan bi marka var ru shei mi ne ona benzeyern ben dün sipariş ettim gelicek yarın
seninki yine eritmiş, benim ki habire şişiriyor
eskiden benimle uğraşıp kendini kamufle ediyodu ama baktı şimdi benimkiler gidiyor, mecbur savunmaya geçiyor
ona sorsan tığ gibi delikanlı
fark var mı ne demek hemde nasıl..kilona göre de gayet ince görünüyorsun ..
sizinkiler yine önemsemiyor bizdede tam tersi yanlışlıkla bişey diyim yada bişey ima ediyim hemen surat düşüyor ilk cümlesi "karım artık beni beğenmiyor goril gibi oldum" :) ya ne alakası var diyorum ben kilonlamı seviyorum seni. yok bi tripler bi tripler offff diyorum sen kilo alma. sanki silah dayıyorum kafasına nolur yemek ye diye. bide kadınlara anlaşılmaz derler. bence biz son derece netiz
seninki aşmış kendini bide şarkı bestelemiş. hayır böyle şeyler söylüyorlar iyi tamam da benim eşim evlendiğimizden beri 7 kilo aldı bi kişide demiyor ki aaa sen amma kilo almışsın herkes aaa violet ne güzel bakıyor sana :) ben olunca eee evlendin saldın kendini. benim kocam da bana iyi bakıyor olamazmı ynai :))))
arkdaşlar ben nickimi degiştirecem bilginiz olsun .en baştan yeni bir kullanıcı açıcam ..sazan gibi adsoyad yazmışım ta nisanda .şimdide arkkadaşlıklar iyi gidince özellerede giriyoruz .benimde semaguler dir hep işde ve özellerde.ad ve soyad bu şekil gecer maillerde falan alışmışım burayada yazmışım :))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?