kilo vermem tamamen durdu..sanırım bende işe yaramadı bu diyet..atak evresinde3 kilo ve seyir devresindeyim şu an..toplam 21 gün oldu ve ben sadece 4 kilo verebildim(
kilo vermem tamamen durdu..sanırım bende işe yaramadı bu diyet..atak evresinde3 kilo ve seyir devresindeyim şu an..toplam 21 gün oldu ve ben sadece 4 kilo verebildim(
Herkese Gunaydin;
Sormayin cok yogun bir haftasonu gecirdim Arkadasimda kaldik annemle annesi neler yapmis disari cikildi sabah kadarsi Durumler inanin rejimimi bozmadim hatte herkes irademe hayran kaldi :)
Bu sabah Regli oldum bu yuzden 2-3 gun tartilmicam reglim gecsin size kilo haberlerimle geri donecegim bende bu yola 23.12`de basladim seyir donemindeyim 5+5 yapicam bugun sebze+protein `in 5.gunu.
Iyi Haftalargitsin kilolarrr!!
kahvaltı kırep yülaftan bir yumurta bir fincan yeşil cay
öglen tavuk haşlanmış iki kaşık yogurt tavuk 100 gr civarı belki dahada az
akşam iki küçük soganla yaptıgım tavuk cigeri hiç yagsız iki kaşık yogurt
iki lt su şu ana kadar daha içerim yatana kadar
yürüyüşümü şimdi yapacagım bir saat hepsi bu arkadaşlar
Ipeksir Gunaydin;
Cok saol destegin ve bilgilendirmelerin icin :)
Dun gece tatli krizinden cildirdim misafir vardi gene kekler kurabiyeler YEMEDIM YEMEDIM !
Ama 5 tane falan light yogurt yedin tatli krizim tuttu off
3-4 gun spor da yapamadim misafirlige gittigimiz icin ;(
Umarim buyuk bir etkisi olmaz canim?
Cok mutluyum senin adina guclendirme devresi bol bol odullendir kendini hak ettin.
merhaba selma hanım yulafla yaptığınız krebi anlatırmısınız? yulaf kepeği bulamadım ben yulaf ezmesi hazır satılanlardan hani onlarla olabiliyormu ? tarifi nasıl..
teşekkürler arkadaşlar..açıkcası kilo vermemin durduğunu görünce ufak tefek kaçamaklar yaptım..reglim çok yakın ve tatlı krizim had safhada..cocacola zeroyla bunu geçiştirmeye çalışıyorum..regl dönemim olduğu için bugünlerde tartılmıyorum..zira vücudum çok su topluyor benim..sevgili ipeksir seni gerçekten tebrik ederim..71 den 58 kiloya muhteşem bir sonuç..hele ki 3 aydan kısa bir sürede..senin durumun bana güç veriyor gerçekten..sen seyir dönemini ne kadar süre uyguladıktan sonra bir diğerine geçtin?benim 2 hafta oldu ne kadar daha devam etmeliyim?
Seyir evresindeyim İpeksirin dediği gibi seyir atak kadar hızlı kilo verilmiyo ama veriliyo artık yeni tatlar arayışına girdim peyniri yağsız tavada pişirip yiyorum. bu gün menüde yumurtalı ıspanak var değişik tarifleri olanlar lütfen yazsın
sevgili pamukçuk..yulaf kepeğini ancak yem satan yerlerde bulabilirsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?