Günaydın sevgili Dukancılar....Sabah 62.60 kg geldim.5 yıldır doğumdan sonra bu kiloya inememiştim.Geçen sene gittiğim diyetisyen bile bunu başaramadı.Acayip hırs yaptım.59 a inilecek...Herkese kolay gelsin....
Cok uzgunum kizlar ben regli donemindeki 2 gunde dayanamadim ve biskuvi cikolata yedim cok kotu hissediyorum ki verdigim 2.5 kiloyu hemen geri almisim cok yazik oldu 35 gun sonra Istanbula gidicem 62.5 kilo ile kimseyle gorusmek istemiyorum.
Eskiden diyetisyene gitmistim ve 2 haftada 3 kilo vermistim ayni spor ve listeyi uygulicam bundan da cayarsam moralim iyice sifir olucak
merhaba;
ben de yaklaşık 2 aydır dukan diyeti yapıyorum.
8 kg verdim ve bu arada değişik tarifler denerken en sonunda bunları topladığım bir blog açtım.
ne yiyeceğini bilemeyenler alternatif olabilir.fakat link ekleyemedim.buradan ulaşabilirsiniz sanırım.
dukandiyetim.blogspot.com
Durumcum süpersin...
Benimde aklımda böyle birşey vardı ama nasıl yapılacağını bilemediğimden ayrıca çokta bir tarifim olmadığından kaldı. Gerçekten harikasın. Aşağı yukarı aynı kilolar hedefimiz. Ben hedefime 80 günde ulaştım, tam 13 kilo vererek 71 den 58'e indim. Şimdi 3.evredeyim ve tariflerin ufkumu genişletti. Ayrıca ancak geçen cuma günü yani 3.evreye geçtiğimde yulaf kepeğini bulabildim. Senin blogu çok iyi duyurmalıyız ki başlayan arkadaşlar alternatifleri görebilsinler. Çok çok teşekkürler...
Merhaba ipeksir.. III.evreye geçen pek kimseye rastlamamıştım istediğiniz kiloya düşmenize sevindim. Ben de 1 aydır güçlendirme evresindeyim, gayet iyi gidiyor.. Kilo almadım hatta 1 kilo vermişim.. 62 kilodan 54 kiloya düştüm..:) Güçelndirme evresi nasıl geçiyor ?
Merhaba ipeksir.. III.evreye geçen pek kimseye rastlamamıştım istediğiniz kiloya düşmenize sevindim. Ben de 1 aydır güçlendirme evresindeyim, gayet iyi gidiyor.. Kilo almadım hatta 1 kilo vermişim.. 62 kilodan 54 kiloya düştüm..:) Güçelndirme evresi nasıl geçiyor ?
selam herkese..
bende yaklaşık birbuçuk aydır bu diyeti yapıyorum tam 10 kg verdim.hedefim 54.0.şuan 55.2 kg yim.
1 haftadır falan değişmedi kilom bu hafta bikaç gün normal yoğurt yemek durumunda kaldım sizce bununl bi ilgisi olabilir mi?
bu arada hedeflerine ulaşan arkadaşları ben de tebrik ediyorum.
Sevgiler...
Durucum aynı dertteyim bende 59-60 arası gidip geliyorum takıldım 5 gündür yarım "yumruk hareketi" denilen taktiğe başlıcam birkaç gün devam edicem sporuda çoğaltıcam biraz, yanında yeşil çayada başlıyayım diyorum ..bakalım ne kadar direncek vucudum hayatımın son rejimidir benim için dukan başladım hedefe ulaşana kadar devam
İpeksir bu arda şu metobolizmayı hızlandırıcı funda suyu felan da denesek mi? ne dersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?