Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

İrmik yasak ama feysteki tarif sayfasında irmik tatlısı tarifi var :)

♥ Sevgili Peygamberimizim ♥ Doğum Yıldönümü
Herkesin Mevlid Kandili mübarek olsun , Duaları kabul olsun ,Dualarınız Eksik Etmeyin . [Amin]

arkadaşlar merhaba ben dukan diyetine yeni başladım sizlerden aldığım tariflerle diyetim çok güzel gidiyor hepinize çok teşekkür ederim....

canım benim bu kadarla kalıyorsa sorun yok ama süte,bitki çaylarına,tatlılara katılınca miktar yavaş yavaş ve farkettirmeden artıyor.ben bu açıdan söyledim.bitkisel olmasına itirazım yok ama sonuçta şeker pancarı yemiyoruz ki.bir şekilde tatlı fikrini hayatımızdan çıkarmamız gerektiğini düşünüyorum ben.farkındaysan bu konuda çok hassasım çünkü hayattaki tek zaafım tatlıdır.korkuyorum artık tatlının üstümdeki etkisinden..19:

arkadaşım harikasın.çok tebrik ediyorum seni.idolümsün.ama bundan sonra burayı terkedip gitmek yok.canlı bir örnek olarak sana daha çok ihtiyacımız var artık.gerçekten bir resim paylaşabilirsen hepimiz için çok motive edici olur.birde ne kadar sürede verdin?sürecinle ilgili biraz bilgi verirsen çok mutlu oluruzbende herkesin kandilini kutlarım.rabbim hiçbirimizin üstünden rahmetini eksik etmesin

Menün süper olmuş şekerim, afiyet olsun, giden kilolar olsun iiiinnnşaaallllaaahhh

Çoooookkk teşekkürler arkadaşım. inşallah darısı senin ve diğer arkadaşlarımın başına. Ben sana inanıyorum, benim gibi azimlisin sen de. Kendimi gördüm resmen. aynen böyle devam canım, hiç bozmadan.

Resim eklerim tabiki neden olmasın. Daha önce 67 kiloya indiğimde sanırsam eklemiştim zaten. Şimdi çekilir, yine eklerim. öpüyorum seni kocaman.

Harikasın :) Tebrik ediyorummmm ve ayakta alkışlıyorummmm :)

Kandilimiz de mübarek olsunn. Dualarım bizlerle olacak.

teşekkürler hayatım darısı başına inşallah. Bu diyet harika bişi, sakın ama sakın vazgeçmeyin

Sağolasın arkadaşım, güçlendirmede incelmek mi diyorsun ben buna hayır diyemem doğrusu. Zaten daha bir kilom var verilecek. Ben de gidişatı paylaşırım seninle, bakalım böyle bişi olucak mı.

haklı olabilirsin canım ama ne bilim korkuyorum ya 56 falan olayımda kilo alsamda 58 falan olurum diye düşünüyorum.diyetim çok rahat bide 1 ay oldu ben başlayalı herhalde dayanırım ya bozmam.o kadar keyifleniyorum ki bedenim inceldikçe kendime güvenim arttı resmen.herkes umarım istedigi kiloya ulaşır.bide burası beni acaip motive ediyo.bir hafta girmedim siteye kaçamaklar başladı hemen.ama toparladım şimdi

iyi geceler kızlar ben 3 gündür aynı kilodayım gram bile gitmemiş ama regl oldum ondan olabilirmi .okadar sıkı bir dukan diyetine gram gitmeyince morelim bozuluyor

iyi geceler kızlar ben 3 gündür aynı kilodayım gram bile gitmemiş ama regl oldum ondan olabilirmi .okadar sıkı bir dukan diyetine gram gitmeyince morelim bozuluyor

üzülme regl döneminde bir gr bile gitmedi aksine üzerine artılar gördük bir çoğumuz .bitince herşey eski rayına dönüyor.

süper gercekten senın yerınde olmak ısterdım. ben de 80 le basladım ıkı ay oldu ama 59 bana hayal gıbı gelıyor.tebrıkler.

İnan bana hayal değil, sen yeter ki iste

tebrikler canım ne kadar sürede verdin kilolarını dukanlamı verdin hepsini bende yapıyorumda o yüzden sordum kusura bakma

Teşkürler... Toplam 4.5 ayda, tamamını dukanla verdim canım. Darısı başına

Canım benim çok teşekkürler, hadi bakalım sıra sende, gel arkamdan
İNŞALLAH CANIM güçlendirmenin bittiği günleri de görürüm. Darısı başına arkadaşım:))

Haklısın çok can sıkıcı bi durum bu. Senin branşın ne??
Sakın sakın bak yapayım deme. Kaçamak kaçamağı doğuruyor ne yazık ki... bir kereyle kalmıyor. Sen hakim olabilirsin iradene..

gözün aydın
resimlerini koymayı düşünüyormusun
farkı merak ettim

Tabikisi de...

yok yok ben o dengeyi ayarlayabiliyorum çay dışında tatlandırıcı kullanmam tatlıyla da pek aram yoktur regl döneminde ister canım onu da hallediyorum artık

senden bunları duymak beni daha da inandırıyor... benim hedefim 60 fakat dukan bana 66 hedef belirledi... şimdi bakalım 3. seyir günüm henüz... kaçamak yapmamaya çalışıyorum... birde regl dönemindeyim... tatlı istiyor canım şu dukan sütlacını denedim beğenmedim yiyemedim... sanırım dün akşam bi kaçamağım oldu ama tekrarlanmıycak, önce kendime sonra sana söz veriyorum dayanamadım irmik helvası yaptım... irmik yasakmı değilmi bilmiyorum... 2 su bardağı irmiği yağsız kavurdum üzerine light süt-su karışımı ve bir de 2 kaşık toz splenda koydum... küçük bi kaseyi kalıp olarak kullanıp üzerine eritilmiş bitter çikolata döktüm 1,5 - 2 tatlı kaşığı kadar... çok mu yaramazlık yapmışım yaaa bide benim bağırsaklarım resmen kilitlendi tuvalete çıkmak istiyorum hatta mümkünse midemi bozmak istiyorum ama ne denediysem olmuyo... aç karnına form çay içiyorum... süt içiyorum... sıcak su içiyorum... ama banamısın demiyo...şu regl bitsin şişkinlikten nefret ediyorum... ama inceldiğimi görüyorum kemerim 2 delik geride lütfen buralardan kaybolma çünkü sana çooook ihtiyacım olucak... resimlerle ilgili düşencen içinde teşekkürler önce ve sonra durumunu paylaşırsan çok mutlu oluruz... kocaman öptüm tatlım... senin yolunda ilerliyorum bekle beni ulaşıcam mutlaka sana...

arkadaşlar bişey sormak istiyorum yumurta sizealerji yapmışmıydı benim 1haftadır yüzümde sivilceler çıkmaya başladı nedeni yumurta olabilirmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…