bol mekik ve oklava hareketleri işini görücektir o zamanannemde alalım diye tutturdu bu gidişle bizde alacağız:) spor salonu 7 aylık 1100 diyor maalesef. annemde eve alalım bende yürürüm diyor ama iş sadece yürümeyle olmuyor ki:s
benim alt bölgem çok yok zaten sorunum göbek ve bel çevresi
bakalım bir karar verces artık şu 1 ay bir geçsinde:)
annemde alalım diye tutturdu bu gidişle bizde alacağız:) spor salonu 7 aylık 1100 diyor maalesef. annemde eve alalım bende yürürüm diyor ama iş sadece yürümeyle olmuyor ki:s
senden 5 cm daha kısayım ama etim çok sıkı..kimse 92 kilo olduğuma inanmamıştı..o yüzden sanırım canım..nesss güçlendirmen çok uzun olacak,farkındasın değilmi
canım bende eczaneden almıştım, stevya.bitkiselmiş..eczaneye bak istersen..
bende koşu bandı aldığımda boşuna para verdin, boşuna yer işgali diye herkes kızdı..bide salon tipi büyük aldım ben..1 odamız iptal yani. ilk sene 30 kere filan yaptım..almasaydım filan demeye başladım.ama dukana başladığımdan beri iyiki almışım diyorum..yoksa spor yapamazdım, dışarda yürüme imkanım sıfır..ayrıca sadece kilo için değil, sağlık içinde kullanacağım artık..
annemde alalım diye tutturdu bu gidişle bizde alacağız:) spor salonu 7 aylık 1100 diyor maalesef. annemde eve alalım bende yürürüm diyor ama iş sadece yürümeyle olmuyor ki:s
kızlar dünden beri mükemmel zamanlar geçiriyorum... hayata daha da motive olmuş vaziyetteyim... dün sabah çok enerjik uyandım çünkü belime takıcak kemer bulamadım... pantalonlarım çok bol geliyoo artık ve kemerlerimi sıkmaktan takıcak yer kalmadı... eski kemerlerime dönüş yaptımbütün gün aynaya bakmaktan bi hal oldum çok beğendim kendimi ayrıca akşamüstü sevgilim geldi (ayrı şehirlerdeyiz) ve ben işten biraz erken çıkıp,alyanslarımızı almaya gittik... çook keyifli süperdi herşey... alışveriş sonrası yemek yedik... çoook özür diliyorum dukan amca ama ben ihanet edip kuzu pirzola yedim (ızgara) yağlarını ayırdım gerçi ama bilmiyorum büyük bi kaçamakmı yapmışım... sonra eve geldim yaklaşık 200 mekik çektim... bu sabah uyandığımda baskülüm bana -3000 dedi... regl dönemi sonrası eksilme bu muhtemelen... ve ben toplamda 7,6 kilo vermişim... acayip mutluyum... içim içime sığmıyor... birçok sevinci aynı anda yaşıyorum... bu arada gelen bildirimlerden tabloyu güncelliyorum... :13:
çok tenkss çook tenksohhh....ohhh... ne güzel hem kilo vermene sevindim hemde artık evliliğe ilk adımları atmana sevindim ...çifte tebrik ederim seni
ohhh....ohhh... ne güzel hem kilo vermene sevindim hemde artık evliliğe ilk adımları atmana sevindim ...çifte tebrik ederim seni
çoook teşekkür ederim tatlım...yarim_ çook tebrik ederim canım
bildirim günü bugün müydü arkadaşlar?
bildirimin güncellendi... bende sebze günlerimde öyleyim ümitsizliğe kapılma... bi de hani hep diyolar ya sonra birden gidiyo diye... hakkatten doğru... belkide regl dönemin yaklaşıyodur... ben regl önce ve sonrasında 15 gün şişko şişko gezdim bu sabah bi baktım toplamda 8 kiloya yakın füf olmuş... o yüzden umutsuzluk yok... dukancılara yasak...[/QUOTE
ben de buna güvenip bırakmıyorum, bekliyorum bakalım ne zaman hızlıca gitmeye başlayacak :)
yes..........................bildirim günü bugün müydü arkadaşlar?
canim ben dün 3 tane youtube den sayfa eklemistim, göbek ve bel cevresi icin bire bir, tavsiye ederim, 3 ayri dans videosu cok eglenceli, gerci yaptiktan ertesi gün fark ediyosun ki heryerin tutulmus, ben aman bundan ne olur ki demistim, ama kalcalarim ve belim ertesi gün yürüken aciyodu, hergün yapiyorum, süper....
kızlar geçen hafta bildirim yapıp, bugun bildirimleri henüz ulaşmayanları bi hatırlatıyım istedim...
nes05
tilsim85
dorstiko
ommur
ceren26
tugbayatmaz
alceste
hijazz
yarenk79
banucan1975
dilsahim
angel4449
blackcat
goldenvenus
glyztrk
oprah2
leyya88
cannet
vee bu günkü menümüde sölim:)
sabah: 1 dukan krep+yumurta+organik çay
öğlen: 1 dukan krep + peynir + bol kıvırcık ve maydanoz
ara: yoğurt veya süt
akşam: domates çorbası + ıspanaklı yumurta + yoğurt
yatarken : tarçınlı süt:)
ayyy tarcinli süt süper fikir, aksam bende yapicam. harikasin...
vee bu günkü menümüde sölim:)
sabah: 1 dukan krep+yumurta+organik çay
öğlen: 1 dukan krep + peynir + bol kıvırcık ve maydanoz
ara: yoğurt veya süt
akşam: domates çorbası + ıspanaklı yumurta + yoğurt
yatarken : tarçınlı süt:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?