Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

çok saol... işyerinde yiyebileceğim farklı şeyler olsun istedim.çok da güzel anlatmışsın tekrar ellerine saglık

bazen oluyor böyle artışlar hiç morelini bozma..kendine güven ve yoluna devam et

kızlar 2 önemli sorum var... (yani bence önemli)... seyirdeyim...
1- yulaf kepeğini 2 kaşık tüketmesem sorun olurmu?
2- sebze+protein pek yapamıyorum ben öyle iki günde bir falan yemeğin yanında biber yada domates falan yiyiyorum yada ne biliyim belki mantar tavuk sote yapıyorum falan... ama öle 1 gün sadece protein ertesi gün sebze protein gibi yapamıyorum nasıl olucak bu iş sıkıntı olurmu ki?

Kilo verebiliyosan ve kabizlik sorunun yoksa sorun olmaz. Ama yine de düzenli sebze yemelisin. Çünkü meyve yemediğimiz icin vitaminleri sebzelerden alicaz. Vücudun ifla etmemesi övünür saglık icin mutlaka yemelisin bence ve hatta vitaminde almalisin

yulaf kepeğini mutlaka tüketin diyor dukan amca ve hep protein alma yanında zorla kendini biraz sebze de ye mesela brokoli yada karnıbahar ben bazen türlü yapıyorum yagsız ve patatezsiz birazda acı,baharat ekliyorum çok süper oluyo tavsiye ederim..

arkadaşlar bişey soracağım şimdi ben bu tavuk göğsünü haşlıyorum onu yiyorum ama kabızlık için dün suyundan çorba yaptım şöle yaptım içerisine kırmızı toz biber kekik karabiber koydum azıcıkta tuz koydum sıcak sıcak içtim gerçekten tuvalete çıkmakta zorluk çekmedim ama aklıma takıldı bu çorba atağa uygunmu değilmi ?

yarim, bugün fazla yazmadın merak ettim seni..işler yoğun sanırım

yulaf kepeğini nasıl tüketemiyorsunuz yaa, bana yetmiyo bile,sebzeyide bence tüket..en azından vücudunu çok yormamış olursun, ayrıcada vitaminsiz kalmazsın..ve bence kilo vermen atağa uygun beslenmeye alışınca yavaşlar..

bana da yetmiyor bugün araştırdım hatta acaba yeni güncelleme var mı diyee

yooo bugun keyifsizim pek tadım yok öyle okuyorum sadece... ayrıca nasıl yetmiyo yahu... ne yiyiyosunuz ki o kadar

canım merhaba.senide alalım saflarımıza.bugün azıcık iyiyim ama öğleden sonraki derse girmedim.doktora gittim.tahlil sonuçlarımı aldım.çok şükür hala tiroid hastası değilim.kötü kolesterolüm minnacık fazla çıktı doğal olarak.ilginç bir şekilde ürik asit düşük çıktı.değerlerim fena değil.diyete devam yani.ah biz kadınlar.sabah bel ağrısından ölüyorum,sırtımda terli ama ben terimin soğumasını bekleyip hızlıca tartıldım.sonuç 65.8 çok mutlu oldum.(şu hasta halimle bile tartılmayı düşünüyor olmamda ayrı bir konu)bende bu haftasonu için endişe ediyordum,yarın bende gün vardı ama hastalık muhalefetiyle iptal ettim.pazar günüde diğer günüm var.Allah'tan ps günüm idare edebilirim.sen diyete başla ben seni takip ederim. perşembeye kadar inşallah aynı kiloda oluruz.

arkadaşlar çorba konusunda bi şey söylermisiniz :)

yooo bugun keyifsizim pek tadım yok öyle okuyorum sadece... ayrıca nasıl yetmiyo yahu... ne yiyiyosunuz ki o kadar

valla bana da yetmiyor

mesela krebe bayiliyorum ve de acayip tok tutuyor zaten iki kasikla sabah krep yaptin mi hakkkin bitti gitti. sonracima dedigim gibi pogaca yapiyorum mükemmel oluyor sonracima canim tatli cektiginde tiramisu gibi yapiyorum o n da da hemen bitiyor kepek hakkin. daha ne olsun. hem bu yulaf kepeginin midede 20 kati kadar sisme özelligi var acayip tok tutuyor özellikle de öglenleri yada ögleden sonralari yapip yiyorum ki aksam yemeginde acikmiyorum ve az yiyorum

meraba arkadaşlar,uzun zamandır uğrayamıyorum..ben 29 gündür güçlendirmedeyim...58.200 le geçtim güçlendirmeye...inanın en zor aşama güçlendirme bence..çünkü artık kendinizi tutamıyorsunuz...sanki diyette değilmişsiniz gibi geliyor ve tabi kaçamakların ardı arkası kesilmiyor...inanın ilk 10 gün bayağı bi yedim..her hafta bikaç ödül falan...bazen 59u da gördüm.ama genelde 58.5tan aşagı hep tartım.hatta dün saf protein perşembesinden sonra bu sabah 57.6 ü gördüm.üstelik bugün yarın regl olacam...yani seyirdeki ve ataktaki arkadaşlar.sabredin,güçlendirmeye geçince arada kaçırsanız bile kilo olmuyor...bilgilendireyim dedim sizi arkadaşlar...öpüyyyoooruuuuum hepiniziii

arkadaşlar çorba konusunda bi şey söylermisiniz :)

canimcim tabii kide tavuk gögsü yasak olmadigi icin suyu da yasak degil hatta ben esime but ile yemek yaparken onun suyundan azcik caliyorum tavukgögüslü corba yapiyorum..

tatlilarim siz gercekten de bu facebook sayfasina bakmiyorsunuz. tariflerden yoksun olmaniz beni cok üzüyor kisa zamanda tavuk haslama yagsiz et filan SIKILIP diyetinizi bozmayin

canım facebook sayfalarından hangisi ben bugün gördüm daha facebook olduğunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…