Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

benimde 58 hedefim.tam anlamıyla uygulayınca oluyo sanki kaçamak yok.bende hep burda raştırdım kitabı okuyup başladım.basen problemim var.

bu çorba tarifini öğleye bende yapmıştım gercekten lezzetli bir tarif yavan değil tadı denemelisiniz.

benimde 58 hedefim.tam anlamıyla uygulayınca oluyo sanki kaçamak yok.bende hep burda raştırdım kitabı okuyup başladım.basen problemim var.

ben seni takip ederek gaza gelmeliyim o halde hedefimiz de aynıymış :) 1- 1bucuk saat kadar önce küçük bir kacmak yaptığım için egzersiz yapıyorum şuan bir daha kacamak falan yapmam bu saatte egzersiz yapmak zormuş :)

yarın denicemmm :) ama nekadar su koydunuz acaba ?? bu arada atakta deil misin neden 2 kaşık ?

cnm 2 tatlı kaşığı ekledim.kitapta yemek kaşığı diyor anladığım kadarıyla. suda kıvam tutana kadar aynen ayran yapar gibi.bağırsaklarıda çalıştırıyo.

kilom 65
hedek kilom 57
hayatımda olduğum en düşük kilo 57 en yüksek 65
ortalama kilom 58-59
boy 1.73
1 kere hamile kaldım
çok diyet yaptım ama hep 1 gün bu diyet oluyosa
doğum tarihim10.05.1983
kolay veririm kiloya ama açlığa tahamülüm yokk
parmaklarım kapanıo hatta üst üste gelio
zahmet verdim sana yaaa

bende yürüme bandı var öyle yürüyecek bi yer bulamıyorum.25 dk yürüyorum.ama dün çok halsizleştim yapamadım .evet gaza gelelim.bide eşe ayrı yemek yapmak çok zor ya.peki 2/0 yontemini biliyomusun?

bende yürüme bandı var öyle yürüyecek bi yer bulamıyorum.25 dk yürüyorum.ama dün çok halsizleştim yapamadım .evet gaza gelelim.bide eşe ayrı yemek yapmak çok zor ya.peki 2/0 yontemini biliyomusun?

biz ailecek dukancıyız çok rahatız tek tip yemek :) spora başlayacağım bende yüzme pilates ve fitness bir arada pilates cok sıkılaştırıyormuş denemek istiyorum. 2/0 yöntemi seyir dönemindeki yeme sistemi sanırım değil mi 2 gün protein 5 gün normal yeme düzeni olan sistem? o biraz daha az kilo vermek isteyenlere göre sanırım 3 kilo gibi falan. benim hedefim 10 olunca 1+1 yapmayı düşünüyorum ben.

bende öyle düşünüyorum ama hiç rejim yapmadığım için çok yoruyo ben çok acıkıyorum.ben belki 2/o yapabilirim kepek ekmeği dahil edip yine yağ şeker felan yok çok dikkatli olarak yeme bilmiyorum yani.sabahları ekmeksiz tavada yumurta çekilmez bir işkence en büyük mutluluk yemek yemekmiş:))

ayh koptum şuan yaaa tebrikler şuan ideal kilodasınız dioo, dukana gerek yok dioo hiç bi program vermedi atak seyir diee
gözün aydınn bırakabilirsin şuan diyetiii

Son düzenleme:
cnm 2 tatlı kaşığı ekledim.kitapta yemek kaşığı diyor anladığım kadarıyla. suda kıvam tutana kadar aynen ayran yapar gibi.bağırsaklarıda çalıştırıyo.

aynen kitapta yemek kaşığı. ozmn ben yarın 1.5 yemek kaşığı ile yapcam gün boyu buçorbayı içicem çnkü günlk almam gerekn kepek çorbada olcak. iyiymiş ya umarım tadı da güzel olur teşekkürler

valla çok lezzetli bayıla bayıla yedim ben.ama iyi çırp canım yulaf kepeği kaybolsun.afiyet olsun.

yok kaderdaşım yaaa valla 7 kilo aldım e pantalonlarımı zar zor giyiyorum popomu nasıl darıo yatıorum yere giyerken kış oluğu için kamufle ediorum ama yazın mümkün değil saklayamam .ben devam ediyorum zaten fark var ama tartılmıyorum çarşamba gününe kadar tartılmıycammm haydi iyigcelerzafer bizim olacak

e tbi yani bırakma :)) artk kaç gün atak, seyir sen kafana göre belirliceksin:) grşrz kaderdaş iyi geceler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…