Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

verir öylede bi verirki ben 57 kg ile hamile kaldım 88 kg doğuma girdim inanırmısın 1 ayda 16 kile verdim ikinci ay 8 kg verdim işe geri dönüncede 4 kg verdim yani eski fittt halime kimse inanmıyodu bana ama inan kilo vermek için çaba sarfetmedim.işden ayrıldım moral bozukluğuda üstüne bindi 65 oldum ve 1 senedir yapıştı gitmio diete hep başladım ama akşama bozdum dayanamadım her ay başladım ama diyete dediğim gibi akşama bozdum hep ama busefer aslaaa zaten 3.günü devirdim.
yulaf kepeğini bulamadım aktara sipariş verdim 3 güne gelir dedi.onunda üstüne pek düşmüyorum çünkü ömrümün sonuna kadar tüketemem yani bu dietle vücudumu alıştırmak istemiyorum.aklıma geldikçe ara ara alıcam çünkü kendimi tanıyorum diet bitince aklıma ara ara gelir.bu yüzden

yulaf kepeği mutlaka kullanmak gerekiyor hem sindirimi kolaylaştırıyor hemde tokluk hissi veriyor yüksek ihtimalle zayıflamaya da etkisi var. kepek kullanılarak tüm dönemlere uygun çorba ekmek tatlı vs yapılabildiği için diyet sıkıcı geçmiyor :)

ya ben kendim yapmadım bilemiorum ama dukan amca bana idael kilo 63 demiş yani 2 kilo vermem lazımmış o yüzden.ama ben 8 kilo vermek istiyorum ben hep 58kg idim ama 57 olıyım diyorum.yapamadım ben o testi yapabilirsen bana sende yaparmısın testi ne istio dukan amca söle vereyim bilgileri

Siz nereden temin ettiniz peki?? ben İstanbul'da oturuyorum.

merhabaa,
ya iide yulaf kepeği diyetin vazgeçilmezi, önceki sayfalrı okuduysan onu almadan başlamayın diyorlar..
atakta günde 1,5 yemek kaşığı, seyirde de 2 yemek kaşığı tüketmemiz gerekiyor!

yulaf kepeğinin iyi yanı tok tutması canım o yönden avantajlı, bende doğum yapalı 7.5 ay oldu ben doğumda sadece 5 kg verdim birde normal doğurdum düşün sen, ama 13 kg almıştım toplamda ben emzirirken amann veririm onuda yeyim bunuda yeyim diye diye geldim bu hale etrafımdaki insanlar hep fitt kendimi nasıl kötü hissediyordum inanamazsın karnımı içime çekiyodum sürekli falan o derece yani bebek olunca hastanedende ayrıldım bakacak kimse yok diye e evde oturunca malum abur cubur ha bire ye dur geldik bu hale :44:

şimdiki kilonu,hedef kilonu,hayatında olduğun endüşük ve enyüksek kiloyu ( enyüksek kilo hamilelik dışında bulundugun enyüksek kilo olcak). ortalama kilon, boyun, daha önce kaç kere hamile kaldığını, bundan önce kaç kere diyet yaptığın, kolay kilo verebilir misin, doğum tarihin gün ay yıl, sonra sol el bileğini sağ elinle kavra baş ve işaret parmakların arasnda mesafe yani tam mı kapanıo parmakların yoksa açık mı kalıoo:) (kemik yapısı içinmiş bu test). hepsini sölersen yapaarım testiii

merhabaa,
ya iide yulaf kepeği diyetin vazgeçilmezi, önceki sayfalrı okuduysan onu almadan başlamayın diyorlar..
atakta günde 1,5 yemek kaşığı, seyirde de 2 yemek kaşığı tüketmemiz gerekiyor!

evet vazgeçilmez diyor,okudum da kitabını ama ilk aşamada yani atak evresinde sırf protein alıcaktık ya, yulaf kepeğinde karbohidrat bulunur diye kullanmam heralde dedim bir de açıkçası vücudum da ihtiyaç görmedi, rahat hissediyorum kendimi gayet ama eğer öyleyse yarın ilk iş bakayım. Teşekkür ederim

ben afyon da yaşıyorum ve burada yulaf kepeği adı altında ruşeym satıyorlar o çok farklı bir şey. afyon da yulaf kepeği bulamadığım için internetten araştırdım ve netten gg (site adı vermek yasak mı bilemediğimden kısalttım) da bir satıcıdan aldım ertesi gün elime geçti yulaf kepeği ve içerisinde de bir adet tadımlık poğaça vardı :)) güvenle internetten sipariş verebilirsiniz

kızlar atak dönemimdeyim.bir yoğurt çorbası yaptım süper lezzeti ve çok tok tutuyo.herkese öneririm.3.günümdeyim tam 3kilo verdim.ama artık dayanamıyorum çok sık tuvalete gidiyorum.allah kolaylık versin hepimize

ben afyon da yaşıyorum ve burada yulaf kepeği adı altında ruşeym satıyorlar o çok farklı bir şey. afyon da yulaf kepeği bulamadığım için internetten araştırdım ve netten gg (site adı vermek yasak mı bilemediğimden kısalttım) da bir satıcıdan aldım ertesi gün elime geçti yulaf kepeği ve içerisinde de bir adet tadımlık poğaça vardı :)) güvenle internetten sipariş verebilirsiniz

ii hoş afiyet olsn da tarifini de yazaydın he:))

bende bugün 3.günümün içerisine girmiş bulunmaktayım regl başlangıcımla diyet başlangıcım bir olduğundan ben ne kadar kilo kaybım var bilemiyorum çünkü çok şişim 2 günde bende acayip sık tuvalete gider oldum içtiğim su anında bağırsaklarımdan süzülüyor sanırım. umarım benimde sizin gibi kilo kaybım olur. sakıncası yoksa şimdiki kilonuzu ve hedefinizi öğrenebilir miyim merak ettim :))

tabiki kızlar.5-6 yemek kaşığı yoğurt,su,1 yumurta ve 2 kaşık yulaf kepeğini mikserle çırptım.kısık ateşte pişirmeye başladım kaynamaya yakın tuz pul biber ve bol nane.ayrıca yağsız ete tuz karabiber ekledim misket kadar küçük köfteler yaptım çorba pişerken ekledim.valla lezzet süper oldu ve doyurucu.tavsiye ederim.

kzlarr sık sık tuvalete gitmekte iyi deil. bn kan testi yaptırdıgımda bi değer düşük çıkmştı . doktor çok su içiomsn dedi evet dedm çok sık tuvalete çıkıomsn eet dedim. bu ii bişe deil demşti . her saatte bi bardak iç demişti. çnkü hemen süzülen su yararlı şeyleri de alıp götürüyormuş habernz olsn. oyüzden saat başı birbardakkk !

bende iilk 2 gün çok sık tuvalete gittim yarım saatte bir.ama bugün durdu.67.600 le başladım bugün sabah tartıldığımda 64.200 düm.yarın var daha.sen şişi takma yapmaya devam reglin bitince herşey belli olur.inşallah çok mutlu olucaz...

kilolarımız aynıymış tabi ben hala 67 kiloyum o ayrı :)) hedefim 57 olmak inş tüm dukan emektarları muradımıza ereriz bu site olmasa belkide bu kadar azimli olmazdım. en kısa zamanda hedefimize ulaşırız inşallah :)

yarın denicemmm :) ama nekadar su koydunuz acaba ?? bu arada atakta deil misin neden 2 kaşık ?

teşekkürlerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…