Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Çok sağol teşekkürler. Bozmuyorum diyeti işteeee.Yaşasınn

Tebrikler canım.Darısı başımıza...

tsk . canim tabikide verirsin hicc moralini bozma

yedim gitti... farklı bi tat istedi canım ya... yoğurt moğurt değil...

bisi olmaz canim o kadardan

kızlar bir şey sorcam

tatlı tariflerine bakıyorumda bazıları toz bazıları sıvı tatlandırıcı kullanmış
acaba bizim için en yasaksız olanı şu splenda mı
bu arada nereden bulabiliriz acaba netten ve eczanelerin dısında marketlerde var mısdır

veya toz tatlandırıcılar yasak mı dukanda

tatlandiriclarin hepsi zararli aslinda yani gercek sekerinde zararli oldugu gibi onlarda zararli ama splenda ve stevia bitkisel tatlnadirici yani bilmemne ciceginden üretiliyor dolayisi ile ben sadece bunlari tercih ediyorum. ben yurt disindayim sürekli bulabiliyorum ama Tr deki arkadaslar splenda.com diye kendi sitesi var ordan gwetirrtiyorlar.

ben de az ewel peynir tüketiminin sınırsız olmadığını öğrenerekten beynimden vurulmuşa döndüm :53:
zira sabah omletime diet karper koymuştum
biraz ewel de light beyaz peynir yemiştim
ben de nye kilo veremiyorum diye düşünüyorum günlerdir :44:
:43:

canim tamam sinirsiz degil am okadardan da bisi iolmaz ohoo ben light kasar filan da yiyorum
bence senin kg verememenin sebebi baska olabilir günlerdir

işte bu diyette kafama yatmayan tek şey bu... halbuki ceviz - badem vs. son derece faydalı gıdalar. herşeyin serbest olduğu devrede de mi yok bu??

valla zamani gelince yiycez bizde . bugüne kadar onlardan ziyadesiyle fazlasiyla tükettigimiz icin bu haldeyiz. o yüzden kilo verene kadar dukan yasaklamasa bile ben kendime yasak ettim

ah be canim nerdeydin gecen hafta sen ben
burda kendimi yirttim benim gibi varmi diye. Gecen ay nerdeyse bütün ay regl oldum ben yaa ikiser gün arayla filan yani.
Tam da tiroid icin bi ilac vermisti kadin dokotorum o ilci aldigim gün basladi hah dedim bu ilac yüzünden.
Ama doktorum kesinlikle ilac regl e sebep olmaz dedi bende kadin bilmiyo diye uyuz olduydum kadina :9:

canım benim ya, geçen hafta eşimin sınavı vardı ve pek giremedim, keşke girseymişim dedim inan mesajını görünce
diyet cidden etkiliyor regl düzenini, banada bazen eşim daha yeni bitmedi mi? diye soruyor, eee ne yapalım herşeyin bir bedeli var kilo vermeninkide benim için bu oldu
ama çok rahatsız olursan doktora danış derim, hani diyetten dersin sonra farklı bir sebep çıkıverir birde... ben düzenli tahlil yaptırdığım için kafam daha rahyat, bütün değerlerim normal çünkü

olan olmuş artık, ne desek boşş, yediğinde peynirmiş zaten, geçmişi bırak geleceğe bak yani :1:
diyet kutu süt bulundursana yanında, acil durumlarda iyi olur, hemde dukanda aç kalmak ters etki yapar biliyorsun[/QUOTE]

aslında sütüm vardı aamaa bitirmişim... bizde öyle bi abla varki asla bittiğini söylemez... istersin derki kalmadı... o yüzden yarın gelirken getiricem...

@nes ---- tesekkürler canim yine de bu hafta ögrenmis oldum gec degil benimde bütün degerlerim normal kadina da söylemistim diyet yaptigimi o olabilir dedi sebebi ama ilac olamaz dedi bende sinirlenmistim. ama simdi bitisin devam ederse gidicem insallah

Şu tiremisununda tarifini verebilir misiniz?

ay ilahi seda yaa :9:

BENDEN | Facebook al bakalim

Şu tiremisununda tarifini verebilir misiniz?

hatun krizlerde :9:
bu tarif test edildi onaylandıı... hmmm canım istedi... :32:
TİRAMİSU(atak hariç)

MALZEMELER:(2 KİŞİLİK)
KEDİDİLİ:
-1 yumurta
-4 YK süttozu
-2 YK splenda
-4-5 damla vanilya aroması
KREMA:
-1 su brd.yağsız süt
-1 YK mısır nişastası
-2 YK splenda
-1 YK light labne(ev yapımı https://www.facebook.com/photo.php?fbid=381174625241801&set=pu.289208191105112&type=1&theater)
ISLATMAK İÇİN:
-1fincan kahve(ben espresso kullandım.nescafe,hatta türkkahvesi de olur)
-3-4 damla rom aroması(şart değil)
SÜSLEMEK İÇİN:
-1 çay kaşığı kakao
-1 çay kaşığı türk kahvesi

Fırın 180 derecede ısıtılır.
Kedidili malzemeleri iyice çırpılır ve yağlı kağıt üzerine kaşık yardımıyla uzun bisküviler şeklinde paylaştırılır.10 dk.kadar pişiilir.

Süt nişastayla çırpma teli yardımıyla sürekli çırparak pişirilir.Splenda ve aroma eklenip ateşten alınır.ılınınca labne eklenir ve çırpmaya devam edilir.

Soğuyan kedidilleri kağıttan çıkarılır ve bir kadehe yerleştirilir.Rom aroması eklenmiş kahveyle ıslatılır.Krema dökülür.Soğuduktan sonra kakao ve türk kahvesi karıştırılarak çay süzgeçi yardımıyla üzerine serpilir.

*Aslında gerçek tiramisu kreması tam dukana göre.Ama çiğ yumurta kullanıldığı için cesaret edemedim.
*Kakao,nişasta,süttozu ve labne sınırlı izinli gıdalar olduğu için hergün tüketilmemelidir. —

$tiramisu.webp

@nes ---- tesekkürler canim yine de bu hafta ögrenmis oldum gec degil benimde bütün degerlerim normal kadina da söylemistim diyet yaptigimi o olabilir dedi sebebi ama ilac olamaz dedi bende sinirlenmistim. ama simdi bitisin devam ederse gidicem insallah

ay ilahi seda yaa :9:

BENDEN | Facebook al bakalim

Ahahahaha önünde net var araştırsana desene ama bnm amacım sizin tarafınızdan denenmiş olması neyse :) senden yarın alırım şimdi çıkıyorum hedi öptüm sizi iyi akşamlar,

Ama protein serbest değil mi?
Ben acıktıkça light peynir yiyorum.
Demek ondan takıldım kaldım

ben light kaşar ve light beyaz peynir atıştırıyodum
süt fln bende uyku yapıyo
ben de günlerdir takılmış durumdayım bundanmış demek
neyse zararın neresinden dönsem kardır da... saf P günlerinde ne atıştırıcam ben şimdi :26:

neyse zararın neresinden dönsem kardır da... saf P günlerinde ne atıştırıcam ben şimdi :26:

Aynen bende öyleyim.Demek ondan duraklama yaşadım.

Ama protein serbest değil mi?
Ben acıktıkça light peynir yiyorum.
Demek ondan takıldım kaldım

yaa canlarim arada atistiriyorum dediginiz ne kadar ? yani ben atistirmiyorum
ama cok acikirsam da peynirin ucundan azcik aliyorum yetiyo o bana cok zorda kalirsam. abartmadiginiz sürece sorun yok

10 kilo dediğin nedir yaa 1 ayda hüpletirimmm :9:

1 ayda 10 kilo hüpletcek olan arkımaaaaa kocaman alkıışşşşş:46::46::9::9:
yavaş ver biraz yavaş insan 6 kilo filan der direeek 10 yazık bünyenee:10:

bende bugün düşünüyorumki 2 sp / 1ps yapsam artık acaba biraz çabuk inermiyim?
kobayınız ben olayım mı:8:

yoksa daha önce deneyenler var mı??*:34:

hatun krizlerde :9:
bu tarif test edildi onaylandıı... hmmm canım istedi... :32:
TİRAMİSU(atak hariç)

MALZEMELER:(2 KİŞİLİK)
KEDİDİLİ:
-1 yumurta
-4 YK süttozu
-2 YK splenda
KREMA:
-1 su brd.yağsız süt
-1 YK mısır nişastası
-2 YK splenda
-1 YK light labne(ev yapımı https://www.facebook.com/photo.php?fbid=381174625241801&set=pu.289208191105112&type=1&theater)
ISLATMAK İÇİN:
-1fincan kahve(ben espresso kullandım.nescafe,hatta türkkahvesi de olur)
-3-4 damla rom aroması(şart değil)
SÜSLEMEK İÇİN:
-1 çay kaşığı kakao
-1 çay kaşığı türk kahvesi

Fırın 180 derecede ısıtılır.
Kedidili malzemeleri iyice çırpılır ve yağlı kağıt üzerine kaşık yardımıyla uzun bisküviler şeklinde paylaştırılır.10 dk.kadar pişiilir.

Süt nişastayla çırpma teli yardımıyla sürekli çırparak pişirilir.Splenda ve aroma eklenip ateşten alınır.ılınınca labne eklenir ve çırpmaya devam edilir.

Soğuyan kedidilleri kağıttan çıkarılır ve bir kadehe yerleştirilir.Rom aroması eklenmiş kahveyle ıslatılır.Krema dökülür.Soğuduktan sonra kakao ve türk kahvesi karıştırılarak çay süzgeçi yardımıyla üzerine serpilir.

*Aslında gerçek tiramisu kreması tam dukana göre.Ama çiğ yumurta kullanıldığı için cesaret edemedim.
*Kakao,nişasta,süttozu ve labne sınırlı izinli gıdalar olduğu için hergün tüketilmemelidir. —

Eki Görüntüle 358503

Teşekkürler şekercim :1: cnm o kadar tatlı istiyor ki hitaplarım bile değişti :9:

yaa canlarim arada atistiriyorum dediginiz ne kadar ? yani ben atistirmiyorum
ama cok acikirsam da peynirin ucundan azcik aliyorum yetiyo o bana cok zorda kalirsam. abartmadiginiz sürece sorun yok

Ben 10 günde hemen hemen 2 kalıp light peynir yedim. Sınırsız diye:17:

yahu benim öle gitti ya ondan öle dedim... zatiii durdum... hem ben denedim 2+1 pek işe yarıyo 3+1 de yaptım ama kimseye söyleme... :21:

Teşekkürler şekercim :1: cnm o kadar tatlı istiyor ki hitaplarım bile değişti :9:
sedaaa.... korkutuyosun beni... :9:

ol ol :52:

saka ama bu soruyu soran oldu da cevabini hic duyamadim

Ben 10 günde hemen hemen 2 kalıp light peynir yedim. Sınırsız diye:17:

yavrucum kalip olarak dediginiz nekadar bilmiyorum ama ben iki günde yada üc günde 250 gr peynir tütekttigim oluyor ya sorun yok
baska nerden alacaksiniz ki pro yu ? 10 günde iki kalip peynir ne kadar tekabül ediyo sanmiyorum fazla oldugunu yaa hatta bunlari bak face sayfasina yazin bakalim nediycekler

Back
X