Kizlar ya asiri demoralize oldum ben ve toplayamiyorum olumlu yonde(
Insallah bozmam ve aranizdan ayrilmam
tebriklerrrrrrrrr çok çok çok süper birşeydir herhalde ...ne güzel...ben de 60 ları görünce böyle mendili alıcam elime.tey tey tey oynıycam anasını satayım...
çok teşk.benim standart bir yemek saatim yok genelde 7 gibi yiyorum ama bunun 9-10'u bulduğu da oluyor ama 7 de yediysem saat 10-11 arası bir bardak süt içiyorum
çok güzel tebrik ederim tekrardan
ben bir şey sormak istiyorum siz tecrübeli arkadaşlara
gün içinde yeme saatinizi ne zaman sonlandırdınız ?
şükür hem de bin şükür inş şu 1 haftada biraz daha düşer de planladığım tarihte güçlendirmeye geçerim.süppersin çok sevindimm en sonunda şükürr :) tebrikler
cnmm çoooook sevindimmm gözün aydın
ben pztesi başladım bugün 4.günüm 2 kg gitti görünüyor 80kg başladım yıllardır ilk defa 78kg gördüm inanamıyorum rüya gibi
penac82 ,hem vermen gereken kilon az hem de gerçekten kilon az :)
o yüzden yava gitmesi çoook çoook normal...bmi ne baktım şuanaki halin bile normal..Olmaz istediğin daha da düşük...Boyun pek kısa değil herhalde...O yüzden istediğin kiloya başkalarından daha geç ineceksin...ama ineceksin..boşuna üzülüyorsun...
selam kislar
okuyanlar bilir bu diyeti uzun sure bende yaptim 2.5 ay da 10-11 kilom gitti
su son iki haftadir diyeti biraktim diyebilirim en son 55-56 kiloya indim dahada devam edicektim oyle bir seyki tartida indigimi gormek inceldigimi farketmek cok gusel
ama cok kotu basdonmelerim ve yorgunluk halsizlligim oldu diye korktum iki gun ayaga kalkicak gucum yoktu dra gittim
bana cok vermissin diyeti birak dedi ve 60 kiloya cikmami soyledi boyuma gore bu uygunmus
onca kilo vermek icin ugrastiktan sonra tekrar almak insana zor geliyor ama bas donmelerimi hatirladikcada saglik herseyden onemli dedim ve simdi normal yiyorum iki kilo aldim 57-58 arasi gidip geliyorum cok sukur bas donmelerim gecti kan testlerim iyi cikti ama demir hic yokmus bende
simdi demir haplarida almaya basladim
hala diyet psikolojisinden kurtulamadim ama sagligimi kaybetmektende cok korktum
simdi herseyi yiyorum yinede kilom sabitlendi almiyorum insallah oyle devam ederde almam
kızlaaaar bugün 59'u gördümne kadaaan mutluyum bir bilseniz en son 3-4 yıl önce 5oleri hatırlıyorum hayatımda nihayet 59.9'da olsa 60lara veda ettim allah bidaha yüzünü göstermesin 60ların.hatta yakınımdan bile geçirmesin ama çizelgemi henüz yenilemedim belki yarın 100 grcık daha verir öyle yenilerim
çok saol tatlım.artık 58'lere doğru birlikte yollanalım mı ne dersin(ah o günleri de göreceğiz nasıl mutluyum)
daha azınıda göreceksin merak etme başarılar :)
Gebze rossmana kepek gelmiş ben ayirttim ama hala vardı kızlar acele edin.birde ssloeil sen organik olandan almıştın Rosmandan büyüklüğü nasıl orninale o mü daha yakın yoksa su bulgaristandan gelen mi
teşekkürler deneyimlerin için güçlendirmendede çok başarılar çok sevindim adına asıl başarın kılo amaman cunku frenlemeyi öğrendik sanırım.ben bugün 2 bucuk poğaca yedim 3 dilim sucuk 1 dılım kasar kahvaltıda.ama gunun kalanında dkkat edecegım bagırsak çalıstırıcı cayıımıda içtim.
sitesinden girip bilgilerimi yazdım.vermem gereken 10 kilo var.bana 2 günlük atak evresi ve 75 günlük seyir evresi vermiş.normal mi bu ?:26:
öncelikle geçmiş olsun demir eksikliğinde böyle şikayetler oluyor malesef ama kırmızı et fazla yesen epey demir depolarsın yedinmi bilmiyorumda kızıma dr öyle yaptırmıştı birde keşke 3.aşamayı uygulasan hem kilon sabitlenir iyice zaten daha kolay diye düşündüm
rosmandakini al derim organik olana göre normal olan daha iri hafiften ama tat aynı bulgaristandan gelende öyle 30 lira ona vereceğine kesinlikle rossman daki kepek diyorum
dukanın kepeklerde organik aslında rossmanda ki organik olan dukanınkinden daha ufak diyeyim daha açıklayıcı olsun :)bulgaristandan gelenle rossmanndakini boyutu aynı
arkadaşım tebrik ediyorum.gerçekten çok iyi.darısı benim de başıma inşallah.
rosmandakini al derim organik olana göre normal olan daha iri hafiften ama tat aynı bulgaristandan gelende öyle 30 lira ona vereceğine kesinlikle rossman daki kepek diyorum
dukanın kepeklerde organik aslında rossmanda ki organik olan dukanınkinden daha ufak diyeyim daha açıklayıcı olsun :)bulgaristandan gelenle rossmanndakini boyutu aynı
cok saol canım sayende ceren hndanda aldık sımdı rosmann artık bu durum cozume kavustu bızde kurtulduk odayı doldurcam kepekle artık. 1 senem daha var devam edecek sende guclendırmeye gecmıssın takıp edıyorum hayırlı olsun.3. asamadakı goruslerinide beklıoruz senın ardından gelıyoruz yavas yavas ınsallah bende gorucem 3. asamayı. gercı bır yandanda sankı rejım bagımlılık yaptı nasıl bırakıcam dıye dusunmedende edemıyorum cunku dedıgın gıbı ınsanın yasam bıcımı halıne geldı rejımdeyım modundan cok benım hayatım felsefem bu oldu modundayım acayıp benımsedım ve arkadaslarım bıle sen sımdı sunu yersın bundan tatmazsın zaten sundan ıc falan oluyolar artık kendımıze yenı bır yol cızdık resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?