- 17 Mart 2010
- 5.566
- 1.592
- 448
- 38
ben bir yumurta bir yemek kaşığı yoğurt bir kaşık yulaf kepeğini iyice karıştırıp biraz bekletiyorum sonra tavayı iyice ısıttıktan sonra biraz zeytinyağını peçeteyle tavaya yediriyorum sonra karışımı döküyorum biraz bekledikten sonra altını kısıyorum hiç yapışmıyor gayette lezzetli oluyoraynen öyle yaptım ama yapıştı. teflondu fakat sanırım kötü bir teflondu. yeni yapışmayan ortası kırmızı olandan alıp deneyeceğim artık. yoğurtla falan yerim yoksa tek başına yok mümkün değil yenmez. boşu boşuna 2 yumurta ve 3 kaşık kepek falan gitti. tüh ya.
bugünde 2 yemek kaşığı yulaf kepeği 2 yemek kaşığı yoğurt bir yumurta 1 çay kaşığı kabartma tozu 2 tatlı kaşığı süt tozunu karıştırdım küçük borcama yağlı pişirme kağıdı koyup üstüne fazla yaymadan döktüm fırına verdim süper oldu tavsiye ederim
ben o yürüyüşleri yaptığımda daha çok kilo veriyordum ara vermiştim bugün yine başladım kaç gündür aynı kilom bakalım yarın ne olacakbuqun ataqın 3. qunu ve bende tık yokokudukca ıyıce moralım bozuluyo ya kızlarrrr ekstra bısemı yapıyosunuz ? bıde facede sımlanın sayfasında 3 mıl ve 5 mıl calısanlar var .. o proqramı uyqulayıpta daha fazla kılo veren varmıı??
![]()
seyir yapan arkadaşlara sormak istiyorum hani bir gün protein bir protein artı sebze ya işte o gün sebzeli yemek yerine et ve yanında salata yesek olmazmı illa sebzeyle bismiş etmi yemek gerekiyor ya ben salatayı coooook özledim bol limonlu koca bir kap yiyebilirim
salata olarak tüketebilirsiniz sebzeleri ama 1/3 sebze 2/3 protein olacak şekilde yani protein her zaman fazla tüketilecek sebzeden