Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

balık ve deniz ürünü yemiyorum, sevmiyorum
sebze yemeklerinde de seçiciyim, taze fasulye, brokoli seviyorum
sebze niyetine bol bol salata ürünlerine yöneldim
ya da tavuklu mantar biber soğan vs
kırmızı et de ancak kıyma seviyorum, köfte favorim tabii ki :)

bazen o kadar sık acıkıyorum ki, üzülsem mi sevinsem mi bilemiyorum :))

en sevdiğim öğün kahvaltı :)) yumurta peynirrr

Canim dolapta beklet. Soguk daha iyi yeniyor. Kesinlikle krem karamelin verdigi tadi vermez ama bu senin icin yesen de birsey olmayacagini bildigin, diyetini bozmayacagini garantiledigin bir tatli. O yuzden bana cok iyi geldi. Ve ben bunlardan yine dun yapip 5 tane yedim.

Arkadaslar ben bu arada hep yiyorum birseyler. Yine de zayiflamaya devam. :) Yasasin.

tebriklerrrr.hislerini anlıyorum çok güzel bir duygu .hedefe varınca artık hep mutlu olucaz kilolar konusunda.tekrar kutlarım ....

Teşekkürler dukan bir şans daha vereyim bakalım tatlıya
bu arada DUKAN SEN NAPTIINNN 5 KASE NE OLİR Kİİİİ
3 TANE YUMURTA YEMİŞ OLDUN...
rejim için değil ama hani sağlık için ..kötü gelmesin...aman dikkat...

Light Puding Vanilya AromalıPudinglerden % 50 daha az kalorilidir.

Pudinglere göre kalorisi % 50 düşürülmüştür. Bir paketin içerisinde 2 ayrı poşet olarak bulunmaktadır.
Bir poşet 3-4 porsiyondur. Yağsız süt ile hazırlanması tavsiye edilir. Yağsız süt ile hazırlanmış bir porsiyon (yaklaşık 100 g) vanilya aromalı light pudingin enerji değeri 62 Kcal'dir. Şeker yerine tatlandırıcı içerir.

şuan light pudingim olmasını çok istedim ama özpaş seyhanlar filan gibi küçük marketlerde yoktur herhalde. kesinlikle bunları tüketmek diyeti bozmaz bence.

ne olur yardım edin tickerımı değiştiremiyorum

cnm senin ticker vardıda yok oldu sanırım demi tickerı yaptıgında en sonda bi link veriyolar ordan şifreni girip değişiklikleri yaptıgında buraya otomatık olarak yansıyo,sen buraya kopyaladıgın kısımla oynadın sanırım yokolmus tıcker.bence sıfırdan yap sen en iyisi

Ya sorma hayatim. :)

Bu arada 1 gece bekletmissin dolapta. Benim de bahsettigim soguyana kadardi. Yani hayatim senin damak tadina gore degilmis o zaman. Benim de is arkadaslarim begenmedi zaten. Anliyorum seni. Ama bana iyi geldi.

bekunis... hizli ama cok sanci yapar, kisiye gore kivrandirir bile
hint yagi... bu da oyle
x-m sensonid solusyon... cok fazla guclu. kivrandirir.
magnesi calsine... cok kolay kullanimi var. oneririm.
parafin... onerilir
BUGDAY UNU KEPEGI.... :) gercekten

arkadaşlar kabızlık için bildiğiniz kullandığınız bir ilaç varmı? eczaneden alayım.bugün atak 4. günümdeyim.çok kabızlık problemi yaşıyorum.yardımcı olursanız sevinirim.

bugun XXL tshirtlerime veda ettim. Once bir markanin L thsirtler denedim, gayet guzel oldu. hatta giydigim bol tshirtlerden dolayi kilo veridigmi farkedemedigimi anladim aynada kendimi gorunce.

Ardindan baska bir markanin L tshirtunu aldim, denedim. Bol gibi geldi ve M lerini denedim. Diger markanin L si gibi durdu uzerimde. Boylece diyetle, XXL -> M donusumu yasamis oldum.

Kesinlikle cok motive edici. Yarin yenialdigim thsirtleri giyince buyuk ihtimalle sik sik aynaya bakacagim

Son düzenleme:

7 aylık bebeğin var. Emzirmeyi bıraktın mı peki ? Emzirirken bu diyeti tavsiye etmiyorlar çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…