istemeseniz de yemek gerek ama sebze proteinden çok olmamalı bu önemli.protein sınırsız ama sebze yeteri kadar.meyve hepimizin özlemi herhalde özellikle bu mevsimde dayanmak güç.ben dut görene kadar dayanıcam ama dutlar olunca ilk kaçamağımı yapıcam ona dayanamam biliyorum. evet yürüyüş artınca bendede hızlanıyor kilo verişler.yola devam doğru yoldayız arkadaşlar yılmayın sakın.
dolapta iyice bekleyince güzel oluyor
Ya buarada dukan ile sana özendim simlanın krem vanilya tarifi ben de denedim..
Ama ne yalan söyleyeyim ben beğenmedim...Bana tatsız geldi...Bir de çok ağır geldi yumurta yüzünden...Üzüldüm..Kaseler dolapta duruyor,atacağım sanırım...
Light pudingi tek geçiyorum ben de hala tatlı konusunda...
Dukan yine de teşekkürler...
bugün uzun zamandır görmediğim akrabalarımla görüştük uzun zamandır dediğim diyete başlamadan 1 hafta önce:)gördüklerine inanamadılar basenlerdeki belkirginlik azalmış göbek ve azcık olan ama yinede rahatsız eden yanlar gitmiş:)) çok zayıflamışşın dediler ve çooooook mutlu oldum
Canim dolapta beklet. Soguk daha iyi yeniyor. Kesinlikle krem karamelin verdigi tadi vermez ama bu senin icin yesen de birsey olmayacagini bildigin, diyetini bozmayacagini garantiledigin bir tatli. O yuzden bana cok iyi geldi. Ve ben bunlardan yine dun yapip 5 tane yedim.
Arkadaslar ben bu arada hep yiyorum birseyler. Yine de zayiflamaya devam. :) Yasasin.
benim için de karpuzzz biiirrr
kiraz ikiiiiii
incir üçççççç
İncire kadar veririm afiyetle yerim herhalde diyorum ama ya karpuz ya karpuzz:2:
ne olur yardım edin tickerımı değiştiremiyorum
ay 1 saattir uğraşıyorum kopyalıyorum uygun değil msjı geliyor neden olmuyo of
parantez ve url yazilarini almadan http...... olan kismi alip bir dener misin
Teşekkürler dukan bir şans daha vereyim bakalım tatlıya
bu arada DUKAN SEN NAPTIINNN 5 KASE NE OLİR Kİİİİ
3 TANE YUMURTA YEMİŞ OLDUN...
rejim için değil ama hani sağlık için ..kötü gelmesin...aman dikkat...
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wVVkdLJ/weight.png
gibi...
sadece bu kismi kopyalayip yapistirabilir misin.
arkadaşlar kabızlık için bildiğiniz kullandığınız bir ilaç varmı? eczaneden alayım.bugün atak 4. günümdeyim.çok kabızlık problemi yaşıyorum.yardımcı olursanız sevinirim.
selam arkadaşlar bende bu diyete başladım gebze rossmandan yulaf kepeğini aldım.yarın 3 günüm doğum yapalı 7 ay oldu. 10 kilo vermem lazım ama şimdiden pes ediyor gibiyim.çünkü ben et sevmem dün midem cok kötü oldu.et görmek istemedim.yinede pes etmek istemedim.ne yiyeceğimi bulamıyorum.kitaptakiler bize uygun olan az olduğu için neler yediğinizi yazarsanız sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?