brazilya çikolatası markaası perlegge... yağı azaltılmış sadeece...
ben almıştım ondan. ama diabetik ürünler reyonundan aldım. bu yüzden şekersiz olduğunu düşündüm. ama ertesi gün tartıda hiç diabetik değildi :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
brazilya çikolatası markaası perlegge... yağı azaltılmış sadeece...
:)) işin komiği dün 40 dk eliptik yaptım ve tam 410 kalori harcadım :)))
ona rağmen sonuç bu çıldıracağım benim bünyem bozuldu artık![]()
Tebrik ederiimm :) Süpersiinn![]()
kızlar ben bılerek ve ısteyerek kacaman yaptım. çunku uzun sure yıyemeyecegım bırseydı. annem su boregı acmıstı. bende aksam ve bu sabah 1 dılım yedımannem gıdecek kımbılır bıdaha nezaman yerımannemın boregını :26::26:
Bugün danışmanımın yanına gitcem keşke kilo muhabbeti açılsa da benim tez arada kaynasa ahahahahahaha :)
ben kitabı bi heves aldım ama yulaf kepeği bulamadım hevesim kaçtı yulaf ezmesi var her yerde toz gibi bişey hevesim kaçtı düğünüm var bi kaç kilo vereyim diodum ama![]()
kızlar ben bılerek ve ısteyerek kacaman yaptım. çunku uzun sure yıyemeyecegım bırseydı. annem su boregı acmıstı. bende aksam ve bu sabah 1 dılım yedımannem gıdecek kımbılır bıdaha nezaman yerımannemın boregını :26::26:
ben kitabı bi heves aldım ama yulaf kepeği bulamadım hevesim kaçtı yulaf ezmesi var her yerde toz gibi bişey hevesim kaçtı düğünüm var bi kaç kilo vereyim diodum ama![]()
bulaşık suyu hangi daldan yapıyorsun doktorayı merak ettim?
real de var. ru-sheim marka yulaf kepeği. aktarlarda falan da varmış. internetten de alabilirsin.
Teşekkür ederim ama burda real yok kapandımigrosta var dediler baktım yoktu netten hangi site güvenli acaba?
ya kısslar merdiven çıkarken daha 10. basamağa bile gelmeden dizlerim kilitlenio bacaklarım çok ağrıyo laktik asit birikimindendir die kaale almamış olsamda valla daynılmaz. ben bi yerlerde bi yanlışmı yapıyorum acaba. bi günlük menümü yazssam bi yorumlasanız çok makbule geçer.
SABAH: yarım krep küçük bir dilim light byaz peynir
ÖĞLE: kalan krebim 3 adet ızgara köfte(tavuk göğsüvs.)
AKŞAM: bir krep ızgara tavuk yada kıyma vs.
günde 1.5 lt su 1 lt.bitki çayı 3 kupa tatlandırıcılı lıght sütlü nescafe sıfır yağ sıfır kaçamak sıfır tatlı
dayanma sınırımın en ucunda yapıyorum ama çok yorgunum .ok uyuyorum ve biraz esnetsem kilo alcakmışım gibi gelio
merhaba hanımlar
işe gelir gelmez eşim aradı ve hemen gazeteyi açık okuyorsun ve bu diyet işi burada bitiyor diyede ekledi.
ne yapacağımı bilemedim açıkçası. evet istediğim kiloya inemedim ama çok yaklaştım. herhangi bir olumsuzlukta görmedim bu diyetten. kış boyu bi kere bi hasta olmadım
beslenme alışkanlığını tamamiyle değiştirenler için belki sıkıntı oluştuyordur. ben zaten meyve yemezdim.yaz meyveleriyle aram çoook daha iyi. sebze az yerdim. daha ziyade et tavuk yiyordum önceden .dukanla beraber sadece ekmek olayını kapattım ki zaten doktorlar beyaz ekmeği kulanmayın çavdar ya da tam tahıllı tüketin diyorlar. yağı 0 yaptım. belki o yönden zararı olabilir diye düşünüyorum.krakeri kestim. kolayı sadece zero içtim.üstelik daha aktif bir hayata zorladım kendimi. merdiven kullanıyorum artık. kurupasta pasta börek çörek yemiyorum ya da çook az kaçamak şeklinde yedim. zaten yemememiz gerekn şeyler bunlar
yediğimiz tavukta ya da ette mutlak hayvansal yağ oluyor.istesekte istemesekte. kendi açımdan diyetten bir şikayetim olmadı. uzun vadede de olmaz inşallah
nacizane fikirlerim.
okadarcık malzemeden mi çıktı bu??
SEVGİLİ ARKADAŞLARIM... DUKANZEDELERİM.....
canlarım ciğerparelerim.....bakın:
1- evet yağsız beslenmeye çalışıyoruz yağsızlık sorun yapablir diyoruz ya hani.....ne yaparsanız yapın yağı 0 yapmanız neredeyse imkansız bacılarım....yumurtada ,yoğurtta,süttü,hele peynirde,hele bizim yağsız zannettiğmiz herçeşit ette yağ var. yani bizi hasta edecek şekilde yağsız beslenmiyoruz....gerekli miktarı hele balık yiyorsak mutlaka alıyoruz.....
2- karbonhidartı minimumda tüketiyoruz diyelim...yulaf kepeğinde var ve yediğimiz gıdalarda az da olsa var....limonda manyak gibi şeker var mesela!
3- evet proteini fazla yiyoruz. yeteri kadar SIVI alınırsa sorun olmayacak birşeyden bahsediyoruz....+ bunu bir ömür boyu uygulamayacağız yahu kilolar gidince herşeyden yiyebileceğiz....SAKIN İDRARINIZI TUTMAYIN BU PROTEİN YEMEKTEN 50 KAT DAHA TEHLİKELİ !
4- bir dietisyene gidip sıkı bir diyet istediğinizde önünüze koyduğu liste bundan daha korkunç aslında....korkmayın gerekli şeyleri hazlihazırda tükettiğimiz gıdalardan alıyoruz..dikkat ederseniz aburcubur ve atıştırmalıklar yok.....birçok sağlık uzmanı nişastalı ,yağlı,şekerli, tuzlu besinlerden hergün televizyonlarda bizleri men ediyorlar....ayrıca benim tanıdığım birsürü insan var hayatında ağzına 3 lokma ekmekten başka nişastalı hatta tahıllı bile koymayan geyet sağlıklılar..... bu biraz eskilerin yediğine benziyor gibi...
5-dukan diyeti aslında bir sağlıklı beslenme programı kitapta sizleri kızartmalardan men ediyorum diyor, hem kilo aldırıyorlar hem kanserojenler diyor!dikkat edin sağlıklı şeylerden sizi men etmiyor!
6-çok yakın bir dahiliye uzmanı arkadaşa sordum(kendisi de bu diyeti yapıyor.erkektir ve aynı zamanda tip 1 diabettir kendisi) eğer beyin damarlarınızda tıkanıklık gibi damar rahatsızlıklarınız veya kalp yetmezliğiniz yoksa yapılabilir hiçbir zararı olmaz dedi...aynı zamanda bir intaniyeci arkadaşla da konuştum suyu bol tüketmek yeterli dedi....
7-nişasta yok: çölyak hastaları ve diabet hastaları beyaz unlu yememeli,pirinç patates,hamurişi,ekmek,baklagiller vs. eh onlar da gidici demektir yani.....
8-peygamber efendimiz(s.a.v.) ve ashabı ve eşleri bir hurmayla günlerinin geçirirdi....organ yetmezliğinden vefat etmedi. dikkat edelim....eh onlar belki bizim kadar protein tüketmediler diyebilirsiniz ama bizim gibi sulak bir alanda değillerdi...su altın gibi kıymetliydi azdı unutmayalım....bize ise günde 2 lt. yeterli....zaten az yiyelim öz yiyelim ki ileride bunamayalım bileimsel olarak kanıtlanmıştır arkadaşlarım....
yani bacılarım kolesterol eğiliminiz+kalp ve damar hastalıklarınız yoksa yeterli sıvı tüketilerek yapılablir....korkulacak birşey yoktur .....doğru yaparsanız sizi öldürmez...
sevgiler saygılar öpücükler...........![]()
SEVGİLİ ARKADAŞLARIM... DUKANZEDELERİM.....
canlarım ciğerparelerim.....bakın:
1- evet yağsız beslenmeye çalışıyoruz yağsızlık sorun yapablir diyoruz ya hani.....ne yaparsanız yapın yağı 0 yapmanız neredeyse imkansız bacılarım....yumurtada ,yoğurtta,süttü,hele peynirde,hele bizim yağsız zannettiğmiz herçeşit ette yağ var. yani bizi hasta edecek şekilde yağsız beslenmiyoruz....gerekli miktarı hele balık yiyorsak mutlaka alıyoruz.....
2- karbonhidartı minimumda tüketiyoruz diyelim...yulaf kepeğinde var ve yediğimiz gıdalarda az da olsa var....limonda manyak gibi şeker var mesela!
3- evet proteini fazla yiyoruz. yeteri kadar SIVI alınırsa sorun olmayacak birşeyden bahsediyoruz....+ bunu bir ömür boyu uygulamayacağız yahu kilolar gidince herşeyden yiyebileceğiz....SAKIN İDRARINIZI TUTMAYIN BU PROTEİN YEMEKTEN 50 KAT DAHA TEHLİKELİ !
4- bir dietisyene gidip sıkı bir diyet istediğinizde önünüze koyduğu liste bundan daha korkunç aslında....korkmayın gerekli şeyleri hazlihazırda tükettiğimiz gıdalardan alıyoruz..dikkat ederseniz aburcubur ve atıştırmalıklar yok.....birçok sağlık uzmanı nişastalı ,yağlı,şekerli, tuzlu besinlerden hergün televizyonlarda bizleri men ediyorlar....ayrıca benim tanıdığım birsürü insan var hayatında ağzına 3 lokma ekmekten başka nişastalı hatta tahıllı bile koymayan geyet sağlıklılar..... bu biraz eskilerin yediğine benziyor gibi...
5-dukan diyeti aslında bir sağlıklı beslenme programı kitapta sizleri kızartmalardan men ediyorum diyor, hem kilo aldırıyorlar hem kanserojenler diyor!dikkat edin sağlıklı şeylerden sizi men etmiyor!
6-çok yakın bir dahiliye uzmanı arkadaşa sordum(kendisi de bu diyeti yapıyor.erkektir ve aynı zamanda tip 1 diabettir kendisi) eğer beyin damarlarınızda tıkanıklık gibi damar rahatsızlıklarınız veya kalp yetmezliğiniz yoksa yapılabilir hiçbir zararı olmaz dedi...aynı zamanda bir intaniyeci arkadaşla da konuştum suyu bol tüketmek yeterli dedi....
7-nişasta yok: çölyak hastaları ve diabet hastaları beyaz unlu yememeli,pirinç patates,hamurişi,ekmek,baklagiller vs. eh onlar da gidici demektir yani.....
8-peygamber efendimiz(s.a.v.) ve ashabı ve eşleri bir hurmayla günlerinin geçirirdi....organ yetmezliğinden vefat etmedi. dikkat edelim....eh onlar belki bizim kadar protein tüketmediler diyebilirsiniz ama bizim gibi sulak bir alanda değillerdi...su altın gibi kıymetliydi azdı unutmayalım....bize ise günde 2 lt. yeterli....zaten az yiyelim öz yiyelim ki ileride bunamayalım bileimsel olarak kanıtlanmıştır arkadaşlarım....
yani bacılarım kolesterol eğiliminiz+kalp ve damar hastalıklarınız yoksa yeterli sıvı tüketilerek yapılablir....korkulacak birşey yoktur .....doğru yaparsanız sizi öldürmez...
sevgiler saygılar öpücükler...........![]()