Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

haklısın ben de öyle düşünmüştüm :44: kahvaltı için yumurtadan başka bir seçenek var mı? yaz günün yumurtanın kokusu beni zorluyor

light peynir tüketebilirsin..ben light peynirlerin tadını sewmediğim için lor tükettim.Yörsanın böreklik loru %2 yag icerior we gayette lezzetli bana göre.light kaşar kullananlar war ama ben şahsen ne atak nede seyirde hiç tüketmedim..light bile kaşar sonucta yaglı bi peynir ve uygun oldugunu cok sanmıorum..güçlendirmede bile kitapta gecmesine ragmen az tuketecegım tadını cok ozlemıs olsamda..alternatıf olarak yulaf kepegın ıle poaca yapabilirsin..onu yiyebilirsin..bende bi süredir yumurta yemiorum poaca yapıp yiorum..

Selam Dukancanlar..

Ne cok yazmissiniz yetisemiyorum hiziniza..Ben atak yapmayi düsünüyorum ne dersiniz bastan baslar gibi.. bilgisayrima format atildi ve hic birsey kurtarilamadi ve benim ilk yaptigim test de ucup gitti..Ben kac gün seyir yapacaktim bilmiyorum..Sirf sebeb bu degil sadece kilo vermem durdu gibi geliyor..Gecen hafta 94,500 bile görmüstüm 92.500 iken neyse sizin fikirleriniz de benim icin cok önemli ve ben öyle cok nadir kek meyveli yogurt tüketenlerdenim yani sinirli yiyecekler yeterin ce sinirli menüm de..Hadi bakalim pamuk eller klavye ye birazdan cikiyorum döndügümde görüsürüz..

markette tavuğun göğsünü incelttirip şinitzel yaptrdm.snra onu yulf kepeğine buladım aynı galeta ununa buluyomuş gbi.snrada bi damla yağ damlatıp sildiğim teflon tavada pişirdm.oldukça güzel.dilerseniz yulf kepeğinin içine karabiber ve kırmızı biberde karıştırabilirsiniz.zeroyla çok süper oldu

teşekkürler poaça tarifini bulup yapmak lazım buz yemekten bahsetmiş arkadaşlar o nedir? enteresan geldi çok soru sordum galiba ama acemilik işte

sen şimdi ne güsel nezahat'i de tavaf ediyosundur..

tarif pleaseeeee :))

Nesli sanırım tencere kebabını istedinn yazıorum buraya,,baska bişi idiyse sordugun düzelt beni lütfen aslında hepimizin bildiği bişiyi yaptım ama ben kırmızı et diyetten öncede cok sık tuketen biri olmadıgım we wakit darlıgından hep tawuk haslama,ızgara yada balık vs gibi sürekli fix seyler tukettıgım ıcın uzun sure sonra bana patlıcanlı fln bişiler cok lezzetli geldi.patlıcanıda cok ozlemiştim..sebze gunu ıcın gusel bi alternatif oldu.bigünde alinazik deneyeceğim (tabiki tereyagsiz )

cnm ilk olarak patlıcanları alacalı soyup,ince ince yuwarlak biçimde dogradım..acısı gıtsın dıe yarım saat tuzlu suda bekletip,duruladım.yarım kilo kıymaya yarım demet maydanoz,2 sogan,yarım kasık biber salcası (yagsız ve sekersiz.ew yapımı),toz biber,tuz ve karabiber ekleyip iyice karıstırdım..sonrada 2 tane domatesi uzunlamasına keserek (her birini yaklasık 4-5 parcaya böldüm),tencereye bir patlıcan,bi köfte seklinde yuwarlanmıs kıyma ve bi domates olacak sekılde dızdım..ıyı pısmesı ıcın patlıcanında,kıymanında,domatesınde cok kalın yada cok ınce olmamasına dıkkat ettım.en sonda ocaga koymadan önce 1 kasık domates salcası eklediğim su ekledim.su üzerini gececek biçimde olmalı..orta ateste agzı kapalı pişirdim.sen istersen malzemeleri azaltarakta yapabilirsin..ben ertesi günede kalsın die özellikle fazla yaptım..yanınada yogurttt süperdii..calısanlar bi gün önceden tencereye dizip,ertesi gun gelincede pişirebilir.ben bundan sonra öle yapacagım dun ewde olmam tamamen sanstı

süpermiş sahiden:)

bence bastan baslamak yerine 3 gunluk bi yumruk yapabilirsin cnm..
teşekkürler poaça tarifini bulup yapmak lazım buz yemekten bahsetmiş arkadaşlar o nedir? enteresan geldi çok soru sordum galiba ama acemilik işte

ben wermiştim daha önce ama yeniden yazıorum..8 ksk yulaf kepegi,az tuz,1 pkt kabartma tozu,1/3 pkt lor peynir,2 yumurta,1 kasık lıght yogurt bunların hepsini karıstır yaglı kagıt serdigin fırın tepsısıne yuwarlak toplar seklınde dız.uzerlerıne 1 yumurta sarısı sür.seyire gecince üzerlerine bi çimdik çörek otu,we içine süt tozu ile yarım demet dereotuda ekleyebilirsin..

offf kızlar yaaa dünden işlerim çok birikmiş,bir taraftan rapor hazırlıyorum ama bir taraftan size yetişememek çok canımı sıkıyor.
ayy zaten artık resmen nerdeyse burda yazışmam için maaş ödüyorlar gibi geliyor
arada da çalışayım azıcık ama aklım sizde kalıyor.
delyy gelicem söz valla,ilk istanbul seyahatimde orada kimler varsa hepberabercene toplaşıp spor yapalım
inşallah dediğin gibi bodrumda kilocukları bırakıp da dönerim geri.
sizi çok seviyorum,şimcik bir kaç teklif hazırlamam lazım.sonra yine gelicemm

süpermiş sahiden:)

fırındada yapılabilir fakat fırında patlıcanları kızartma ıhtımalım olmadan koyacagım ıcın kurur die dusundum we o yuzden tencerede yaptım..diyete baslamadan önce hep patlıcanları kızartıp,öle fırına werirdim..o yaglar tabi sonra işte beni böle kızarttı

yeap baby!! şookk güzel ellerine sağlıkk. i love "love" :))) bi de i love levos tabi (Levent & Levin) ehi ehii..

Ahahaha
kahkaha attım resmen durum duruken
Bütün ofis bana baktııı....

E tabi rakı balık s onrası sporu arttırmak farz olurr insanaa...

yeap baby!! şookk güzel ellerine sağlıkk. i love "love" :))) bi de i love levos tabi (Levent & Levin) ehi ehii..

thx baby.me,too.all of u bu arada Levinin anlamı nedir? kız ismi anladgım kadarı ile.cok güselmiş..

Fayrouz dukan için uygun bi içecek midir :18:

sorması ayıp Fayrouz nedir ??

Atakta kaçıncı günündü senin? Bence seyirde de toparlayabilirsin durumu; ama için rahat etmeyecekse 1 gün uzat. ayrıca kararlı olmalıyız! Daha ilk günlerden kaçamak yapmak biraz kötü, ki hiç kaçamak yapmayan arkadaşlarımız var. Lütfen kararlı ol! İnsan iradesi her şeyi yapabilir!

Yoğurdum yoookk! Ayranım yoook! Sütüm var dolapta. Soğuk da pek sevmem ama.. Onu içerim artık.
Arkadaşlar da öyle diyo. Olmazsa bi kaç gün küçük kaçamaklar yap, hani güçlendirme gibi; sonra yine bi kaç gün atak gibi falan yap diyorlar. Kandırmaca yani. Ama normalde böyle iyiymişim, yetermiş :S Sen ille de vermek istiyorsan öyle yap diyorlar. Bence yetmez çünkü.. Kötü göründüğüm için değil, şöyle bi 55-56 kiloları göriyim diye. 36 beden olmak istiyorum, ama kemiklerimin bedeni 38 sanırım :S Kalça kemiklerim sağolsun. Sonuçta boyum 1.63 ve 59 kiloyum yani. Nasıl zayıf olabilirim ki. Ama zayıfmışım:44: İyiymişim yani. 38 bedene düştüm işte. Ama bundan 2 sene önce, ben kendimi hala şişman sanarken, 57 kiloydum. Onu görmek istiyorum.. Neyse işte.. Ramazana kadar devam edicem. Bakalım.. Zaten ben güçlendirmeye geçsem de ekmek falan yiyemicem sanırım. Kendimi suçlu hissederim, yiyemem ki. Ama öyle olsa da kilo veremem muhtemelen, aynı kiloda kalırım. Benim canım bünyem :))

Migros'un peynirine %2 yağ ar falan demişlerdi. Eğer dediğin gibi %6,8'se ben güzelim Tahsildaroğlu'ma devam ederim :)) Fiyatını tam hatırlamıyorum ama; yağ oranı %6 ve tadı çok güzel. Migros marka da bulursam yine bi tadımlık alırım ama Saol

benim 2.günüm atak evresindeyim daha ne yiyecegimi sasırıyorum :2: mesela öglen yemegi olarak ne düşünüyosunuz bugun .Yardımcı olursanız sevinirim :)
Öğlen yemeğinde tavuk şiş yedim, yanında da yoğurt. İşte bu kadaaarrr! Ama internetten baksan, bir sürü tarif çıkar dukanella var, bloglar var, facebook sayfaları var..
............
Ben de korkuyorum ya :26: Ne oldu bize, içimize dukan kaçtı
Aynen işteee :18: Ben istediğim şeyleri yiyemicem heralde güçlendirmede de :S Bi tek dondurmaaaa :))

...........
:))))))))))) pabuçu dama atılıyor sanmasın, mutlu isen mutluluğu onunla paylaş canım. bazen buna değiyorlar
Yok canım, sanmaz :))
duraklamanın dibine vurdum 2 haftadır reglim bugün bitti gene aynıyım bu ne len vücudum ne dirençliymiş kıramadım bi türlü nağlat ya
Benim deeeeeee!!!! Uyuz şeyler hıhhh!! Direnç direnç.. Direm direm direniyo Ay neyse.. İsyan etme şükret :)) Benim cici vücudum hihihi :76:
Ben de 3 gün protein yicem. Yeniden başlamak gibi değil de; yumruk gibi. Ben de duruşlardayım ne yazık ki Beyaz eti, özellikle balığı, arttırıp, sporu arttırıp, 3 gün de protein yicem. bugün 2. günüm. Haftaya Perşembe'ye kadar da no tartı!!
Evet ben de.. Çalışmam lazım ama artık.. Resmen sabahtan akşama burdayım. Maaş kadınlar kulübü için oldu, aynen dediğin gibi :S Bi kaç gündür patron da yok, iyice saldım, birikiyo işler.. Off Kolay gelsin sanaaa..! Ben de çalışiyim birazcık :)
Görüşmek için mutlaka bekliyoruz İstanbul'a Verirsin canım sen. Bu kilolar dayanamaz ki sana. Yağlar erir gider seni öyle görünce :76: bir de yakışıklı beyler hihihiih

Evet canım başlayalım bakalım hadi hayırlısı :)) Pazartesi yap canım ödül yemeğini, 1 haftadan bişey olmazzz :))
Tatlıyı da sorma, bugün öğlen arkadaşlarla çöpşiş istedik tabi çiroz olanlar fıstıklı kadayıf da söyledi (kusura bakmayın arkadaşlar yazdım ama ağzım sulanarak baktım:26:) E tabi çöp şişi de lavaşa sarıp yediler ben sade :)) Olsun be ya, giden 12 kg a değer

sen şimdi ne güsel nezahat'i de tavaf ediyosundur..

Orayı tavaf etmiyorum ama önünden gelip geçiyorum, 7 gibi kapanıyor orası diye biliyorum içine girmedim o yüzden. Sen de yürüyorsan gel beraber yürüyelim. Yakın mısın sen de :))

Eline sağlık canım, çok güzel olmuştur eminim, ben de yapacağım.

dely bende daha önce aynı seyi sölemiştimm bikaç gün kaçamak yap,sonra 3 gün bi atak yap sorna dewam et seyire giden eksileri göreceğine eminim

Valla bebişim hepimiz aynı durumdayız, ben öyleyim valla

Gel tabi canım, yalnız toplaşalım spor ha, bu da iyiydi. Yemek de olaydı iyiydi

Ben de seni çok seviyorum bitanem, hadi bi koşu yap işlerini de gel.

thx baby.me,too.all of u bu arada Levinin anlamı nedir? kız ismi anladgım kadarı ile.cok güselmiş..

baharla birlikte doğanın canlanıp, çiçeklerle vs. farklı renklere bürünmesine "levin tutmak" denmekte eskilerce ) anlam baabında da en kabasıyla "çok renkli ve doğal" dimek :))

ben de balık için birşey ekleyeyim;

balık (özellikle alabalık ve somon) kılçıksız derisiz fileto halinde * ya da jülyen olmadı kuşbaşı hale getirilir..
biraz sumak ve isteğe göre bahartlarla harmanlanır.. **maydonoz dereotu yeşil soğan ve hatta varsa yeşil sarımsak kıyarsanız bu sosa, harika olacaktır**
ayrı bir kapta, bir soğan, bir kabak, 1 büyük domates,(hepsi halka halka doğranabilir)
bunların üzerine *bir su bardağı kadar su, bir tatlı kaşığı kadar sumak ve bir kaç damla sirke (mümkünse balsamik) karıştırıp dökülür.. (tuz aramıyorum ben siz kafanıza göre takılabilirsiniz)
soslanan sebze karışımı (mümkünse teflon) tencereye yerleştirilir. kapağı kapalı bi 10 dakika pişirilir (arada sallayın, azcık da karıştırın bozmadan)

sonna soslamış olduğunuz balık parçalarını bu hafif pişmiş sebzelerin üzerine yerleştirin.. balıklar üstte kalsın, kapama gibin..
kapağı kapatıp bi 15 dk kadar kısık ateşte pişirin sonna da parmaklarınızı yiyinn.... atak günümde sırf balıklarını yiyorum, seyirde hepsini...
bakın o kadar lezzetli oluyor ki evdekiler anlamıyo bile dukan yemeğim olduğunu... şaşkın şaşkın bakıyolar tabağıma da alırken

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…