Dönersin canım dönersin.. Bak , şimdiden daha iyisin.. Olur öyle şeyler.. İnsan bunları yaşaya yaşaya güçleniyo, hayatı öğreniyo.. Yine de bu böyle oldu diye, hepsi böyle olacak değil.. temkinli davranırsın bundan sonra, ama kimseye güvenmeden de yaşayamazsın.. Karşına elbet sana yaraşan biri çıkarahh varyaa yeni gördüğüm için bu kadar etkilendim sanırım bana neler neler söylerdi oscara aday göstericem kendisini çok iyi oynamış demin bitirmek istediğimi söyledim bitti o kadar gamsız ki yerinde bir karar diyor aslında içi içini yiyor ve 2 ay sonra askere gidecek yazık pişman olup dönmezse bende ceyda değilim canı yanacak daha iki önce ellerimi öpüyordu böyle de pislik bu erkeklerkızlar sabah moral verdiniz ben çok iyi oldum şuanda da iyiyim sadece üzerimde şaşkınlık var nasıl bi anda bu kadar değişti soğudu diye hayal kırıklığına uğradım ama bu da geçer diye düşünüyorum her yerden sildim gözüm görmesin şuan diyetim ve sporum olsun hayatımda eskiye döneyim
......
zero ya da light kola tüketebilirsin, yine de herhalde birşey olmaz.
.......
arkadaslar atak ıcın reglı donemımın bıtmesnı bekleyım dımı yoksa gozum donuo bu aralar cok yeme hıssı war
arkadaslar atak ıcın reglı donemımın bıtmesnı bekleyım dımı yoksa gozum donuo bu aralar cok yeme hıssı war
teşekkürlerbu diyete baslamamda en etkili sebep olan simla arkadasimizin blogunda ramazan da dukan basliginda yazisi eklenmis. ramazanda da devam edecek olan arkadaslarimiz icin tavsiye ederim mutlaka okuyun
dukan diyeti tarifleri: RAMAZAN'DA DUKAN
Ben de bekle derim. Doyasıya ye şimdiarkadaslar atak ıcın reglı donemımın bıtmesnı bekleyım dımı yoksa gozum donuo bu aralar cok yeme hıssı war
bence bekle canim. hem bitisinde tartildiinda olmasi gereken kilonu saglikli bir sekilde görmüs olursun hemde moralin bozulmamis olur
haklısın moral cok onemlı. Yulaf kepeğinden krep etkilimi bu donemde yoksa seyirdemi başlasam daha fayda görürüm
Yulaf kepeğine atakta başlıyorsun ve hiç bırakmıyorsun artık ömür boyu yulaf kepeği yiyorsun.
Canım, yaseminliyi ben hiç sevmiyorum. İşte onu zooorrrla içiyorum! Kokusu çok ağır geliyo bana. Çiçek yer gibi, parfüm içer gibi
Yulaf kepeğine atakta başlıyorsun ve hiç bırakmıyorsun artık ömür boyu yulaf kepeği yiyorsun.
ahh varyaa yeni gördüğüm için bu kadar etkilendim sanırım bana neler neler söylerdi oscara aday göstericem kendisini çok iyi oynamış demin bitirmek istediğimi söyledim bitti o kadar gamsız ki yerinde bir karar diyor aslında içi içini yiyor ve 2 ay sonra askere gidecek yazık pişman olup dönmezse bende ceyda değilim canı yanacak daha iki önce ellerimi öpüyordu böyle de pislik bu erkeklerkızlar sabah moral verdiniz ben çok iyi oldum şuanda da iyiyim sadece üzerimde şaşkınlık var nasıl bi anda bu kadar değişti soğudu diye hayal kırıklığına uğradım ama bu da geçer diye düşünüyorum her yerden sildim gözüm görmesin şuan diyetim ve sporum olsun hayatımda eskiye döneyim
Ben de atakta regl olmuştum galiba. Sonuçta kendini en iyi sen bilirsin ama; pek de farketmez bence. Sonuçta diyet yaparken en az bi kaç kere regl olursun sanırsam :) Yine de rahat başlamak için, bekleyebilirsin de.. :44: :))arkadaslar atak ıcın reglı donemımın bıtmesnı bekleyım dımı yoksa gozum donuo bu aralar cok yeme hıssı war
Teşekkürleeerr!! Bakarsın inat eder, ramazanda da seyre devam ederim :))bu diyete baslamamda en etkili sebep olan simla arkadasimizin blogunda ramazan da dukan basliginda yazisi eklenmis. ramazanda da devam edecek olan arkadaslarimiz icin tavsiye ederim mutlaka okuyun
Ama yaseminin de yararı baya fazlaymış. Zorla da olsa içiyorum :100:ay yaseminliye para vermim o zmn boşunagüllüyü içeniniz var mı peki kızlar?
Güllüyü içtim ben yeşilçayı hissettirmiyor hafif bi gül aroması var gayet leziz.ay yaseminliye para vermim o zmn boşunagüllüyü içeniniz var mı peki kızlar?
bu diyete baslamamda en etkili sebep olan simla arkadasimizin blogunda ramazan da dukan basliginda yazisi eklenmis. ramazanda da devam edecek olan arkadaslarimiz icin tavsiye ederim mutlaka okuyun
offf kızlar yaaa,benim yardımcım gibi görev yapan bazı yüklerimi üstümden attığım bir kız vardı,aynı ofiste çalışıyoruz.
az önce teli çaldı ,toplantı salonuna çağırdılar.hayırdır inşallah dedik.
bir döndü ki eşyalarımı toparlıyorum ,gidiyorum ben dedi.
işten çıkarmışlar yaaa apar topar.resmen şoka girdim ve ciddi anlamda canım sıkıldı
ayy valla ben de biraz daha forum arası iş yapmaya devam edersem hakikaten bir mankenlik ajansı falan açmak zorunda kalıcaz yada dukaniçeler cafe falan açmak zorunda kalıcaz :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?