Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Gerizekalılar onlar yaaa!! Ay zaten sinirliyim bak dövmiyim onları Hızlı kilo veriliyomuş demezler mi bi de Getir bana onları parçaliyim :84: Offfffff!!!!!!!!!!! İçimden ediyorum bütün küfürleri onlara :88::95:
senden alıntı yaptım ama yanlış anlama sakın hee!! Deli ediyolar beni de delyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!!

Son düzenleme:

heheheheh dely yaaaa çok güldürdün beni Allah da seni güldürsün

ayyy kızlar düşünsenize demekki kazara ben bu ex sevgiliyle evlenip aynı eve girsem nolurmuş,kabus gibi anaaaaaaa,çok korktum şimdi evlilikten

Ay öyle insanlar da bana hep itici gelir hee! İnsanda bi gurur olur di mi.. Pehhh!!! Bunu sallamakla iyi etmişsin sen

Benimkini hiç karşılamıyor yaaa Yetmiyor bana.. Bana kalsa su yerine kola içerim ben.. Hele bu sıcaklarda... günde 3 kutu içsem bile kesmiyo o zero, tatlı isteğimi falan...
B en normalde de cok tatli seyler icmedigim icin kesiyor beni ya sansliyim bu konuda sanirim
Hahaha Estağfurullah :)) En güzel motivasyon Ben de istiyom ben dee..

Al Kiz al al al ben bugün resmimi cekip koyucam buraya sonra öncesi sonrasi yapariz

Ay öyle insanlar da bana hep itici gelir hee! İnsanda bi gurur olur di mi.. Pehhh!!! Bunu sallamakla iyi etmişsin sen

offf gel bir de bana sor,fransız köselesi mi ne derler ya ahanda öyle yüzsüz ,gurursuz yaaa.
adam olsana ,erkek gibi vur yumruğunu masaya,kız gibi ağlayıp durma anaaaa ben de mıknatıs gibi çekerim böylelerini kendime hee
iyi ettim tabiii deee niye sıradaki gelmiyorrr nerde ooo huuuuu sana diyorum lenn boşta dönüyorummm ya hadi çık karşıma da callen'a başlayayım bende ahahahahaha

medesaaaaaaaa masama su püskürttürdünnnnnn

Kızlarrrrr,sabah geldiğimden beri hızınıza yetişmeye çalışıp harıl harıl cevap yazmaktan asıl konuma gelemedim :
Bu sabah tartıldııımmmm veee size pazartesiye kadar söz vermeme rağmen sanırım o kör olasııı şeytanın bacağını bugün kırdımmm
Sabahhhh 77.1 çıktımmmmmmmmmmmmm

yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
haydiii kutlayayımmmm şerefee ohhhhhhhh,darısı dely'min başınaaaaa,sen de regl sonrasıı kırcan biliyorum benn

cok mutlu oldummmmmmm hadi bakaalimmm gerisi gelirrrr

ayyy kızlar düşünsenize demekki kazara ben bu ex sevgiliyle evlenip aynı eve girsem nolurmuş,kabus gibi anaaaaaaa,çok korktum şimdi evlilikten

Kumar gibidir evlilik cnm bir sürü hayal kurarsın evlendikten sonra pufff olur uçarÜstelik kurulan hayaller uç noktada değildir ama olmaz işteUmarım doğru kişiyle evlenirsin

Yaa cevap vermediniz bana ..Ayaklarım elim buz gibi..Ve bugün atakta 3. günüm büyük tuvalete çıkmadım daha

Yok yahu!! Güldüm ben :)) Boşuna sorry deme :) Hani herkes "bravo" falan dedi yaa Böyle tuhaf bakışlar hiseettim üstümde hihihi "Yazık kızaaa, hala devam da ediyo ama.. Vah vaaahhh" falan diye hahaha Kız valla alınmadım Saolun yani :)) Öyle kendi kendime uydurdum.. Hani filmlerde olur ya kız ince hastalığa yakalanmış.. herkes biliyo ama kız bilmiyo.. Kız böyle anlatıyo ilerde her şey şöyle güzel olacak böyle güzel olacak diye.. Arkadaşları içten içe ağlayıp, kıza, "evet evet" falan diyolar üzülmesin diye.. :) Film işte.. Hayal şeyettim Nerden neyler aklıma geliyor yahuu Ay şimdi de hastalıkla dalga geçmiş kız demeyin sakın Tamam, aslında tahliller karışmış.. kız ölmücek
Not:Can sıkıntısı saçmalaması

Kesinlikleeee Evde iyice delirtirdi seni bu Ay hayal edemiyorum hahahaha

medesaaaaaaaa masama su püskürttürdünnnnnn

cok mutlu oldummmmmmm hadi bakaalimmm gerisi gelirrrr

hehehehehe ben de çok güldüm vallaa

gelir gelir,bu plato mudur ova mıdır ne haltsa o engebeyi atlattıktan sonra yokuş aşağı yuvarlanma başlıyor,düne göre _800 çıktım yuppiiiii,daha daha iyileri hepinizin başına inşallah.şu durumda hedefime sadece 1400 gr kaldı ama ticker güncellemeyeceğim.pazartesiyi bekleyeyim ki benim de p.tesi falan regl olmam lazııımmmm.anaaaaa ben de belki regl öncesi diye kitlenmişimdir.belki regl bitince hoooppp hedef kiloma bile ulaşırımmm,heyecanlandım yahuu

Ne zamandır yapıyosun bu diyeti cnm..Kiloların hepsini bu diyetle mi verdin:44::44::44:

tebriklerrr şekerimmm..az kaldı sende gelicen güçlendirmeye 1 haftaya kdr inşşşş

Bu kadar etkilimi bu diyet yaa hemen başlamak istiyorum :)))))))))

evet inanılmaz etkili,32 yaşındayım.heralde liseden beri falan kiloyla ilgili sorunum vardır yada ben o zamanki halimi sorun sanıyordum neyse ilk defa denediğim bir yöntemden hem bu kadar keyif alıp eğleniyorum hem de ciddi şekilde sağlıklı kilo veriyorum.
önce kitabı al oku canım,ders çalışır gibi,sonra alışverişin yap öyle başla,şimdiden hoşgeldinnn

ayyyy delyyyy o nasıl bir film benzetmesi yaaa,beni var ya kopardın.ayyy hepimizi kovalıcaklar bu işyerlerinden.heralde müşterimle yazışırken böyle kahkaha atıyor olamam dimi yanii

Ne zamandır yapıyosun bu diyeti cnm..Kiloların hepsini bu diyetle mi verdin:44::44::44:

evet canım hepsini dukan sayesinde verdim,,yaa ben bu adamla valla evlenmek istiyorum yaa resmen hayatımı güzelleştirdi ben de onunkini güzelleştireyimmm

tebriklerrr şekerimmm..az kaldı sende gelicen güçlendirmeye 1 haftaya kdr inşşşş

ayyy canımmm ağzından bal damlıyor valla,inşallah az kaldı ama haftaya regl,onu da atlatınca bakalım yaaa bende domatesli peynirli tost yemek istiyoruummmm,yaa mesela pizza yada steakhouse falan da yiyebilir miyim

kızlar, kontrol panelimde niye imza ayarları bölümünü göremiyorum yaa ticker ımı yapıştıramıyorum (

sen heyecanlanadinnn ben korktummmmm kiz ya birakirsan bizi güclendirmeye gecince:18:

oy oy korktum bak ben şimdi ,sadece spor yapayım ben diyetle en iyisi, bugün estetik uzmanıyla görüştüm kavitasyonu kesinlikle önermiyorum dedi iki yıl oldu yapmıyorum artk dedi ,mezoterapi hem sağlklı hem de cildi sıklaştırma etkisi var dedi ...ama fiyat uçuk 12 seans 2000 liracık ilgin için teşekkürler canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…