bikaçgünlük atakla halledersın canım ben garatı verıyorum. ama ondan sonrası hakkında bısey dıyemıyceeemmm
off artık nefes alamıyorum ya...eve sığamıyorum...bugün gel yalnız kalmim dedim.babasıyla arası bozukmuş gelemezmiş.ne kdr ihtiyacım olduğunu hiç anlamıyo.bilmiyo...çıkcam yürücem prens sevgilisi gbi bi 8 10 km yürürm heralde.yoksa kendme gelemicem.ztn dünde bugünde tatlandırıcılı şeyler yedim.bari onu yakayım dukana faydası olsun bnm odunun.gelince de duşa girip dua edicem.Artık sahiden gücüm takatim kalmadı...
sagol canım benim.. atarim dimi
ondan sonrası için de ben garanti veriyorum no kaçamak
Canım benim de moralim çok bozuk.yine eşimin anası yüzünden olduğunu sanıyorum aramız bozuk. şu saat oldu notere gidicem dedi gelmedi. anasını eve bırakıcak sanırım iki saatlik yola. insan bir haber verir değil mi? kandil günü şu yaşadığımıza bak. bende yürüye yürüye markete gideyim hem kafamı dağıtmış olurum.. kendine iyi bak.. üzme kendini kimse için hayat kısa
sallyciim, şimdi dikkatimi çekti de senin bmi zaten 21.1 (benim hedefim:))). bir de kendi hedefin biraz düşük değil mi sanki bmi dan anladığım kadarıyla boyun 172-173 filan yani 53 sana az diil be gülüm, zaten bmi 18.5 tan aşağısı sağlık açısından sakıncalı zayıflık göstergesi ee senin hedef 17.9 :)
kuzucum senin ideal kilon bu aralarda olduğundan veremiyor olmayasın, dukan amcam derki ideal kiloyu çok zorlamak iyi diil, hem koruması da zor
yok canım o fiyata villa falan alamazsınız, biz oturduğumuz evi 150 ye aldık, 180 e satıyoruz şimdi, çok popüler şu an burası ama ben sevemedim gitti işte, bizim de ataşehirde oturan arkadaşlar var bakalım yolumuz nereye düşecek
ah kuzum ya sorma benim bundan önceki sevgilim 5 senelik ilişkimdi,bir türlü evlenemeyince karşımada bu hödük çıkınca ayrıldım çocuktan ama var yaa ahh o ne paşazadeymiş yahuuu
inşallah seninki tez vakitte mutlu sonla biter bitanem :)
ah kuzum ya sorma benim bundan önceki sevgilim 5 senelik ilişkimdi,bir türlü evlenemeyince karşımada bu hödük çıkınca ayrıldım çocuktan ama var yaa ahh o ne paşazadeymiş yahuuu
inşallah seninki tez vakitte mutlu sonla biter bitanem :)
kız h.sonu belki bende adaya gelcem,neresindesin bekle beni
canım kendi vücudunu en iyi sen bilirsin,o zaman bayrama görüşürükkk
yapalım canım çok memnun olurum alsancak/göztepe arası mekik dokuyorum ben :)
offf elimden geleni yapmaya çalışıcam,kaçırmak istemem bu buluşmayı valla
dualarım seninle kuzum,üstüne düşme hiç birşeyin zamana bırak,öpüyorum...
ahahahaha yakarız anasını satiiiim
amin aminnnn
öpüyorum kızlar,kaçtım ben
off artık nefes alamıyorum ya...eve sığamıyorum...bugün gel yalnız kalmim dedim.babasıyla arası bozukmuş gelemezmiş.ne kdr ihtiyacım olduğunu hiç anlamıyo.bilmiyo...çıkcam yürücem prens sevgilisi gbi bi 8 10 km yürürm heralde.yoksa kendme gelemicem.ztn dünde bugünde tatlandırıcılı şeyler yedim.bari onu yakayım dukana faydası olsun bnm odunun.gelince de duşa girip dua edicem.Artık sahiden gücüm takatim kalmadı...
canim benim Allahim hakkinda ne hayirli ise onu kilsin....bende cok cok dua edicem sana ve hepimize....yürü yavrum yürü yaaa hem fit olursun hem yatismis olursun hem biraz kendinle konusmus olursun ben sirf bu konnusmalar yüzünden yürüyorudum okadar simdi ise zayiflamak icin kader iste
dedigim gibi benim ideal kiloma daha cook var en az 10 kilo vermem gerek
yok yok ben hic görmedim ama sevmem galiba issiz uzak yerleri....ay hadi bakalim...sizde mi kredi ile almistiniz cok merakliyiz bu konuda su günlerde
:26: özeldende de konusabiliriz iszersen
Canım eşimle konuştuk şimdi de ataşehir de o kadara ev olsa hemen alırım ben diyo250.000 den aşağı ev olmaz orda diyo, bu arada bizim göktürkde başka bir dairemiz vardı, bahçe katıydı orası onu verdik üzerine de 67.000 kredi çektik ama 81.000 tl olarak geri ödüyoruz ayda 1.400 şeklinde, biz aldığımızda krediler çok düşüktü 0,89 la aldık şuan 1 küsürlerde faizler. İnşallah gönlüne göre bir yer bulursun, üsküdar, ataşehir civarında kira ödemektense ev alıp kira ödemek çok daha mantıklı ama bir miktar peşin verseniz çok rahatlatır kredinizi.
Ben ise gelmeden yulaf kepegimi yedim simdide 3 dilim balik yiyorum yaninda 1 bardak zerro.Simdiye 2 litre su ictim 1,5 litre zayiflama cayi..simdi ayaklarimin sistigini hissediyorum sabah 3.kadar nolurum ben burda..
sally sen 10 kiloya çok diyosan ben öliim kız
öyle deme kiz, ben dogumdan sonra 84 kiloydum onlari zar zor verdim 2 senedirde 63de takilip duruyom yahu cok sinir bozucu su kilolar
işte sinir bozucu diye kurtulmaya çalışıyoz ya...pes etme sende bırakma.yuvarlanır gideriz hep beraber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?