Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Günaydın kızlar,
Maalesef bu sabah da benden tık yok

BAşlangıç: 19/03/2012
Başlangıç kilo : 92.7
Geçen Hafta: 77.9
Bu sabah : 77.8
Hedef : 75.70

1 haftada 100 gr vermişim oleyyyyy

Başlangıç: 19/03/2012
Başlangıç kilo :112
Geçen Hafta: 97.10
Bu sabah : 96
Hedef : 65

Günaydın kızlar,

Ayyy bende öle 100 gramcık. Ama haftaya bak neler olacak...

günaydın kızlar,
maalesef bu sabah da benden tık yok

Başlangıç: 19/03/2012
başlangıç kilo : 92.7
geçen hafta: 77.9
bu sabah : 77.8
hedef : 75.70

sen malum gününü bi gör,,ondan sonra direk güçlendirme hedefine ineceksin bakkk love01 demıstı dersın cicim

Günaydın kızlar
Dün akşam yemeğinde dışarıdaydım. Yanlış bir şey yemediğim halde + gördüm tartıda. 62. 4 düm dün sabah, hayret bişi
Bünye de sapıttı iyice. Sıcaklıktan genleşiyo muyum ne :)

Başlangıç tarihi: 02.05.2012
Başlangıç kilo: 73.5
Hedef kilo: 59
Geçen hafta: 63.7
Bugünkü kilo: 63.0

Bu arada verdiğim linkte Dukanla zayıflayan bir hatunun röportajı var, bi bakılabilir.

dukan-ing.com: ilkay Kıran Öztürk/-15,2kg

Son düzenleme:
günaydınn herkese walla heyecanlandımm geçmiş sayfaları okumadan yazayımm dedimm..

-400 le başladım güne bi mutlu oldumm bi mutlu oldummm anlatamam..

1 aydır yerinde sayan biri olarak artıkk bende bildirimm yapayımmmmm o zamaannnn

Başlangıç tarihi: 12.03.2012
Başlangıç kilo: 80.500
Hedef kilo: 59
Geçen hafta: 70.300
Bugünkü kilo: 68.700

çok teşekkür ederim ekinsu cevabın için, bahsettiğimiz kilolar çocukluğumdan beri benimleler =) o yüzden bacaklarımı bi türlü eritemiyorum mesela kalıplaşmış kalmış orda yağlar her gün spor yaparken kendime küfür edesim gelio yıllarca ne yapmışım ben bu vücuda die =// 20 senenin kiloları gitmio haliyle :S bu arada dediğin şeyi ben de denedim hedefim 52ydi sonra 50 olayım öyle geçeyim güçlendirmeye dedim geri alma payını düşünerek ama vücudum bana bi sürpriz yaptı 50yi gördüğüm günün ertesinde tam güçlendirmeye geçicekken 51i gördüm ama daha fazla devam etme motivasyonum olmadığı için 1 kgdan bişi olmaz diyip yine de geçtim güçlendirmeye şu an 53üm yani olmam gereken kilodan 3 kilo fazlayım 10 gündür hiçbi gün __ görmedim hep arttı ya da sabit kaldı. Dediğin gibi biraz daha düzenli kaçamaksız devam edip bakayım eğer almaya devam edersen dukana danışırım

tekrar çok teşekkür ederimm

Başlangıç: 22/06/2012
Başlangıç kilo : 56
Geçen Hafta: 54
Bu sabah : 53.6
Hedef : 48

Kıslar ben sınaw nedenıyle harfıyen uyamıorum kacamaklarım oluo ama ekmek yok kesınlıkle sınaw bıtsın hemen 3 gun atak yapıcam bakalım nolcak ama gozle gorulur bı rahatlama war sankı wucudumda :))

Günaydın kızlar,

Tatilden yeni geldiğim için artılardayım ilk gün 66,2 gelmiştim bu sabah 64,4 çıktım. yok artık dimi
yine de bildirim yapıcam listede adımın olduğu bölüm boş kalmasın ;

Başlangıç tarihin : 22/06/2012
Başlangıç kilo : 64,7
geçen hafta : 63,0
bu hafta : 64,4
Fark : +1400 gr

Hala 1,4 kilo artım var ama saf p ye devam ediyorum.Cuma gününe kadar devam

ayy bu ekmek ne gaddeee gözel öyle. valla eşim eve mikrodalga fırın sokmuyor bu gidişle alacağım valla, zaten kılım ona bu ara

Günaydin Dukancanlar bol eksili bildirim günü olur insallah..

Bildirim yapip hemen kaciyorum acayip yorgunum..

Baslangic Tarih : 28.03.2012

Baslanginc Kilo: 110

Hedef Kilo: 65

Gecen hafta: 91:500

Güncel Kilo : 91,300

Tickerimi bugün degistirmiyorum sabah 3.kadar calistigim icin su ve cay cok ictim ayaklarimin su topladigini hissediyorum sanki 90kg görecektim de gec saatlere kadar cay,kahve su ictigim icin bu 1,300 ondan gibime geliyor...(aslinda öyle olmasini cok istiyorum)..

insallah yarin daha __ görürüm tartida siz ne düsünüyorsunuz kirmismiyimdir 3 haftadir ayni olan rakamlari...:26:

Başlama tarihi:06.06.2012
Başlangıç kilo: 73,55
Hedef kilo:55
Geçen Hafta:69
Güncel Kilo:68,90

1 haftada -100 gr çok kötü

günaydın kızlar bende üç gündür dukan diyeti yapıyorum gruba katılmanın şartları nelerdir öğrenebilirmiyim:44:

teşekkürler:)
Ben bu diyeti kotuleyenlerin sacmaladiklarini dusunuyorum. Sonucta bu gecici bi surec ve dukan sonunda gayet normal ve saglikli bir yeme duzeniyle omur boyu kiloyu korumayi vaadediyor. Hic diyet yapmadan kilomuzu korucaz. Daha ne olsun ki?..
üffs püfss hüfsss onlara
hekse kendini biliyor, şahsen bana iyi geldi,
sağlıksal bir sorun da yaşamadım şükür
haftaya tahlilleri de yaptırıp emin olayım
içimden sayarım onlara artık

canım yaani: ee sen artık evlilik yoluna girmişsin ki Allah sağlıkla , huzurla tamamına erdirsin, demek ki bu tip öküzlükler nişanlına uzak
süngerdir, ağlaktır, bobdur ,jhondur sıyırmışsın kendini vermişsin kararını... demek istedim

kuzucum senin ideal kilon bu aralarda olduğundan veremiyor olmayasın, dukan amcam derki ideal kiloyu çok zorlamak iyi diil, hem koruması da zor
aynen bu fikre katılıyorum.
dukan amice bana da 50.9 dedi en son
hade leyyn dedim 48 iyidir alırım ben güçlendirmede 2 kilo nasılsa
sürünüyorum hala yok 50 den aşağı inmiyor
zaten pazarlığım iyi değildir. iyi dedim dukan emice senin dediğin olsun.
pazar günü güçlendirmedeyim inşallah

aa aşkolsun sana kuzum, güçüm kalmadı diye bir şey yok, sadece soluklanman lazım.
Rabbim hakkında en hayırlısını nasip etsin.

ay oğlu varken adam kendimi evlendi?
anlamıyorum arakadaş

dedigim gibi benim ideal kiloma daha cook var en az 10 kilo vermem gerek
sallym 10 kilo asla çok değil.
hazır olduğunda kesinlikle hedefe ulaşacaksın

ımm hoş geldin.
aslında gayet normal vermişsin, hiç moralini bozma. ben de 1.200-1.500 arası vermiştim 4 günde.
seyirle devam et, gayet normal herşey

allam yaa ben de niye işe yaramadı şu kavitasyon anlamadım ki
6 seans kavitasyon, radyo frekans ve lenf drenaj yaptırdım
gel gör ki höFsss

pahalı mı bu kavitasyon?
canım artık o kadar da pahalı değil, ayrıca fırsat siteleri var, dün bir arkadaşım aradı 20 seans kavitasyonu 39-TL'ye almış, hem de benim gittiğim yerden, kampanya yapıyormuşlar meğer. pisler ben o kadar indirim yapmaya çalıştım, zar zor ikna oldular.sen tut 39 tl ye dünya seans ver.
yok yok dünya ne hale geldi böyle.
ama tabii yapılan yer de önemlidir mutlaka.
normalde ben 5 seans lenf drenaj mesela 150tl verdim
kaviyle radyo fre. hatırlamıyorum şimdi zira yiğenime de almıştım anneler günü hediyesi indirip filan bişeyler yaptılardı
canımcım kaçamak derken belki bayaa büyük bir kaöamaktır zira diğer mesajları da okudum öyle 1 günde 1 kilo filan almak mümkün değil normalde.
bi kontrol et yediğini içtiğini lütfen.

Yaa ben de hemen hemen hedefime ulastim. Ama korkumdan guclendirmeye gecemiyorum geri alcam diye. 2 kilo falasn fazladan vermeye calisiyorum nasdsa alcam diye
ahahah bakayım sene işe yarayacak mı. ben3 haftadır 50lerde sürükleniyorym gr gr

beni kimse görmemiş

bugun elektronik baskul aldım yeni arkadaslarım tartıldı hep 4 kilo fazla dediler ama ben 69 cıktım 3 gunde 5 kilo verip aslında 65 olma ihtimalim yoktur dimi :26::26:
baskülün yanlışı sınırsız olabilr. sağlam bir tartıya ihtiyaçın var

Ama guclendirmede kilo aliyo herkes. sonra tekrar mi veriliyo onlar anlayamamisim ben orayi
yok canım sadece sebzeler su tuttuğu için biraz kilo alınmış gibi görünüyor, yağ değil su yani

Ellerine saglik fistik benim tek gördügüm ordaki meyveler.....
ahahahhah sen söyleyince benim de dikkatimi çektiler
ve aynen ellerine sağlık

Günaydın kızlar,

galiba bu hafta hepimiz aynı durumdayız
çok sıvıdan olabilir canım, ben de akşam epey abarttım, kandil ya ibadet filan derken içim bayıldı epeyce bir duka çikolatasını götürdüm sonra da bol su, sıcaktı hava bayılacaktım neredeyse.
zaten sızmışım en son. bildiğin kötü kedi şerafettin olmuşum.
ehh sabahta şerafettinden aşağı kalmadım tartıda

kırdığını düşünüyorum, inşallah öyledir.

bi şart yokki dukana başlıosun topice giriyosun kaçamak yapmıosun veee zayıflıyosun hoş geldin

teşekkürler tatlım o zaman sorularımla hep yanınızdayım 3 günündeyim ve atak dönemindeyim kilom 85.600 hedefim ilk 75 leri görmek sonrada 70 gibi bırakmak bilgisizliğim çok fazla umarım sorularımla sizleri bunaltmamm :44:

Günaydın güzeller

ben de ilk bildirimimi yapayım, nasıl gidiyor sizce, normal mi?

başlangıç tarihi : 22.06.2012
başlangıç kilo : 78,5
şu an ki kilo : 74
hedef :65
kalan : 9

dukan bana ideal kilon 65 dedi ama bakalım o kiloya bir gelelim de belki biraz daha vermem gerekebilir. Boyum 1.67 galiba kilo almaya başlamadan 57-58 falandım çünkü

Günaydın kızlar, meraba :80: ;
Bildirimlerinizi alıyorum. Ben 60,1 kiloyum bugün. Salı günü regl oldum sonunda. Belkim bitince yine 58 lere düşerim.. ama daha aşağı düşemiyorum sanırım.. 60 küsür sayfa olmuş 3 günde Yuh diyorum ama; kusura bakmayın Okuyabileceğimi sanmıyorum :S ama merak da ediyorum :) Önemli bir şeyler olduysa özet geçsenize banaa :112: :13:
Nabersiniiizzz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…