Allah gönlünüze göre versin arkadaslar gecen konu disi sohbet ediliyor diye uyari almistik forumca hatirlatayim dedim..Dukan güzelleri sohbet alani diye forummu acsak napsak..
Günaydın kızlar, meraba :80: ;
Bildirimlerinizi alıyorum. Ben 60,1 kiloyum bugün. Salı günü regl oldum sonunda. Belkim bitince yine 58 lere düşerim.. ama daha aşağı düşemiyorum sanırım.. 60 küsür sayfa olmuş 3 gündeYuh diyorum ama; kusura bakmayın Okuyabileceğimi sanmıyorum :S ama merak da ediyorum :) Önemli bir şeyler olduysa özet geçsenize banaa :112: :13:
Nabersiniiizzz?
cıx çok kötü değilBaşlama tarihi:06.06.2012
Başlangıç kilo: 73,55
Hedef kilo:55
Geçen Hafta:69
Güncel Kilo:68,90
1 haftada -100 gr çok kötü
2 kilo vermişsin canımgünaydın hatunlar
başlangıç tarihim 27 mayıs
başlangıç kilom 122
hedef kilom 78
bu haftaki kilom 109
toplamda giden kilo 13
hoş geldin, elbette yardımcı oluruz ancak kitabı iyice okuman önemli.teşekkürler tatlım o zaman sorularımla hep yanınızdayım 3 günündeyim ve atak dönemindeyim kilom 85.600 hedefim ilk 75 leri görmek sonrada 70 gibi bırakmak bilgisizliğim çok fazla umarım sorularımla sizleri bunaltmamm :44:
Günaydın güzeller
ben de ilk bildirimimi yapayım, nasıl gidiyor sizce, normal mi?
başlangıç tarihi : 22.06.2012
başlangıç kilo : 78,5
şu an ki kilo : 74
hedef :65
kalan : 9
dukan bana ideal kilon 65 dedi ama bakalım o kiloya bir gelelim de belki biraz daha vermem gerekebilir. Boyum 1.67 galibakilo almaya başlamadan 57-58 falandım çünkü
Endişelenme, ben iki hafta aynı kalmıştım sonra 2 kilo birden gitti. Şu anda yine iki haftadır aynıyım ama birden gideceğini biliyorumkizlar yarinda 6 gündür oldugu gibi 74,4 cikarsam ne yapmaliyim...buarada sanki hatami buldum ben sinirili sayida ki yiyecekleri ben öyle sinirsiz gibi tüketiyordum cok sacma neden öyle bir hisse kapilmissam kitabi artik yanimda tasiyorum
günaydın
benim boyum 1,54 ve şu an 50 kiloyum ee budurmda 44 filan mı olmam lazım
imkansibleayrıca yaş faktörü de etkili diye biliyorum,ben ona bağladım mesela :26:
vee huzurlarınızdaaaaa
kilo bildirimim:
Başlangıç tarihi: 20.04.2012
Başlangıç kilo : 62
Hedef kilo : 48
Geçen hafta : 50.3
Güncel : 50.1 (peh peh peh resmen kafa buluyor benimle, diyim onu size)
Eki Görüntüle 458333
iyi davranın kendinize, taam mııı
Bildirimlerinizi alıyorum. Ben 60,1 kiloyum bugün. Salı günü regl oldum sonunda. Belkim bitince yine 58 lere düşerim.. ama daha aşağı düşemiyorum sanırım.. 60 küsür sayfa olmuş 3 gündeYuh diyorum ama; kusura bakmayın Okuyabileceğimi sanmıyorum :S ama merak da ediyorum :) Önemli bir şeyler olduysa özet geçsenize banaa :112: :13:
Nabersiniiizzz?
Ayyy bende öle 100 gramcık. Ama haftaya bak neler olacak...
sen malum gününü bi gör,,ondan sonra direk güçlendirme hedefine ineceksin bakkk love01 demıstı dersın cicim
Nabersiniiizzz?
Canlarım,
Dün sabahtan bir rapor hazırlamam gerekiyordu sonra da ofis dışına çıkmam gerekti aniden, programlanmamış bir iş görüşmesiydi size yazamadım.
Dün çok yoğundu, meyvemi yememişim, alışmak zaman alıyor ama başaracağız canlarım size kılavuz olmak için.
Bu arada kestanemle görüştük, çok cici, badem gözlü, çok güzel bir çıtır. Şimdi zaten çok güzel bir de kilo verdiğinde eminim bakan bir daha bakacak.
Hepinizi öpüyorum fıstıklarım, ben biraz dünden bu yana yazılanlara bakayım.
selam güzellerrrr
regl olmama ragmen güzel bir sonuç bu hafta benim için bildirimim şu şekilde efemmmm
başlangıç:08.06.2012"
baş.kilo: 83,3
geçen hafta:78,6
bu hafta:77,6
bu hafta giden :1 kilo
toplam giden:5,7
bu hafta itibari ile tam 4 hafta oldu ömrümde ilk kez bir ayda 5,7 kilo verdim Dukan Sen Bizim HErşeyimizsiiiiiiinnnnnnnnn
öpüldünüz kuzularrr
Merhaba Herkese. Artık ben de aranızdayım. Birkaç hafta önce Dukan Diyeti kitabını almıştım ancak uygulamaya daha yeni başlayabildim. Öncelikle diyeti yapacak olanlara sağdan soldan eksik yalan yanlış bilgi edinmektense kitabı alıp işe koyulmalarını tavsiye ederim.
Ben kitabı okuduktan sonra baya tatmin oldum, kilo vereceğime kendimi şartladım ve Salı günü uygulamaya başladım. Önce ölçülerimi yazayım:
Boy : 1,60
Kilo : (diyete başlamadan önce): 57
Dukan diyetinin internet sitesinden hesabımı yaptım. Olmam gereken kilo 54müş. Yani toplam 3 kilo vermem gerekiyor. Bunun için de 3 günlük bir atak evresi önerildi. BUgün 3 günümdeyim. Sabah tartıldım tam 1 kilo vermişim kilom 56 olmuş.
Aslında ben yemediğim zaman çok kolay kilo kaybedebiliyorum. Birkaç hafta yememe dikkat etsem 3 kiloyu verebilirim normalde kendimi bu kadar kasmadan. Ama benim sorunum verdiğim kiloları hemen geri almam. ZAten bu diyete başlamamdaki amaç da buydu. Bakalım kilolar gidecek mi? VErilen kilolar geri alınacak mı?
Tekrar herkese merhaba...
ay alemsin sen :))) aroma şişesini gören olmamış ama :))Ellerine saglik fistik benim tek gördügüm ordaki meyveler.....
slm hanımlar.
ekmek tarifi çok cezbedici görünüyodu bu arada:)
ama mikrodalgsa kullanmıyorum bn,turboda deneyeblrm ama belki,biraz daha küçük birkaç parça atılırsa fırına pişer heralde
canım benim tebrik ederim seni gerçekten
çok ama çook sevindim,çok güzel kilo vermişsin,daha da güzel vereceksin inşallah.
ancak şu kan değerlerini ihmal etme kuzum,sağlık herşeyden önce gelir,öpüyorum seni
hoşgeldiin,başarılar dicem ama sen zaten başlar başlamaz yolun 1/3'ünü tamamlamışsın
dukan aslında kilo fazlası çok olanlar için uygun bir diyet ama ileriye dönük koruma aşaması için sana da faydası olacaktır mutlaka
evettt kıskandıımn benn siziiiiiiiiiiiiii
Nabersiniiizzz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?