anaaa olur mu hiç hilalim
sen bendeki omuz genişliğini bilmediğin için :)) başta da callan mallan sıkı tuttum, yani verdiğimden çok daha fazlasını vermiş görünüyorum.. ben de görünümümden memnunum diyebilirüm.. baya bayaa inceldim belden bacaktan..
ama tartıya yansıyanı da halletmek için devam edicem..
kitapta acelesi olmayan, bel basen bölgesinde fazlalığı olanlar için 2+0 ı öneriyor dukan emmi.
onu yapıcam tatlım, bırakmıyorum yani
yaaaaaaaaaaaaaaa vallaaaa kıskanıyorum yaaaaaaaa ufffffffff
bırakın bakiiim face'i işiniz gücünüz yok mu sizin,sizi patronunuza söylicem işteee yaaaaaaaaa çatlıcam herkes birbirini görüyor,ben kimseyi göremiyorum.
patronum gelecek 17:30'Da toplantıya gireceğizzz,bu saatttee toplantı mı olurrrr yaaaa ama diyemedim de biz kk ile toplantı yapıcaz diyeee
Ben şimdi toplantıya nasıl konsantre olacam haaa,söyleyin bakiiim banaaa
...........
oooşşbulduk be ya
takmak yok takmak yok. geçen sene ben taktığım için üç ayda 3,5 - 4 kilo anca verebilmiştim bu sene takmadan ilerleyeceğim daha rahat kilo vereceğime eminim
Hahahhayaaaaaaaaaaaaaaa vallaaaa kıskanıyorum yaaaaaaaa ufffffffff
bırakın bakiiim face'i işiniz gücünüz yok mu sizin,sizi patronunuza söylicem işteee yaaaaaaaaa çatlıcam herkes birbirini görüyor,ben kimseyi göremiyorum.
patronum gelecek 17:30'Da toplantıya gireceğizzz,bu saatttee toplantı mı olurrrr yaaaa ama diyemedim de biz kk ile toplantı yapıcaz diyeee
Ben de ne isim hatırlarım ne yüz hee hahahaherkes birer resim eklesede kiminle konustugumuzu bilsek hani artik bir görüntü canlandiririz gözümüzde
Ben de geldim deKim kim yaaa hahahaha
Canım ben de ordan konuşamıyorum fazla zaten. telefondan bıkbık olmuyoBurdan konuşalım bence deee :)
herkes birer resim eklesede kiminle konustugumuzu bilsek hani artik bir görüntü canlandiririz gözümüzde
biri beni de şu gruba eklesinnn....
neslii sana msj attım.
bir de love01 o sensin sanırım. s.u isimli bir sarışın ve ince arkadaş. beni de ekleyinnnn
Ben de ben deeeeeeeeeeeeeeeee
Oyyy canlaaaarrBen de ben deeeeeeeeeeeeeeeee
Trajikomikim hahahah
eline sağlık canım yine çok güzel olmuş.
kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum.
benim gibi kilo alanlara da
trajikomikim trajıkomiiik
...
ellerıne sağlıkk
Evet.. Takınca sıkıntı oluyo :S ama takmıcam demekle de olmuyo napiiyiimm :101: :18: :))
Oyyy canlaaaarrUnutmayız kız biz siziii. buralardayız zaten hatuncuklarım.. Olmadı ben size fotolarımı mail atarım hihihi Çok meşhur bi insanım ya sanki, merak edersiniz beni hahahah
Trajikomikim hahahah
Rica ederim kızlaaarrr:87:
orda yazıo nick we isimler cnm :)
şekerim ama napalım sende ac dioruz bi face ama yasak dimektesinnnn :2:
delyyy ellerine sağlık bitanemmm,_100 için alkışlayım kendimi bari
bu arada kızlar ayrrılın face'ten yaaa ben kaçtım giriyorum toplantıya,nasıl aklımı verecksem artık
Hahahaha
Bence sende haklısınnn
dely dely
bencee sende haklısınnnnn
Bişey değil canımcım.. Face'de bişi yapmıyoz kız :) gönül rahatlığıyla git sendelyyy ellerine sağlık bitanemmm,_100 için alkışlayım kendimi bari
bu arada kızlar ayrrılın face'ten yaaa ben kaçtım giriyorum toplantıya,nasıl aklımı verecksem artık
Hahahaha
Sağol canım benim, önemlisin benim için, hepiciniz önemlisiniz, tabi ki merak ediyorum
...........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?