Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Kızlar iyi akşamlar herkese.

Annem akşam yemeğine yayla çorbası yapmış yağını koymadan yiyebilir miyiiiiiiim? Nolur bir şey olmaz diyin tavuk balık yemek istemiyorum artık :18: o da yoğurt sonuçta

ne feysi noluyoooooooooooor ben de geldim heeeeeeeeeeey beni de alın askereeeeeeeeee

Annem akşam yemeğine yayla çorbası yapmış yağını koymadan yiyebilir miyiiiiiiim? Nolur bir şey olmaz diyin tavuk balık yemek istemiyorum artık :18: o da yoğurt sonuçta

yağını gectım prinç ve un yokmu....olmaaazzzz

pirinç var içinde , cıks yiyemezsin, pirinçsiz yapsın sana yulaf kepeğiyle

ayy aşk olsun mesedacım seni bırakır gider miyiz hiç kimsenin sohbet ettiği falan yok merak etme sen

hangı ara uye oldun yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ne feysi noluyoooooooooooor ben de geldim heeeeeeeeeeey beni de alın askereeeeeeeeee

fce adresı neeeeeeeeeeeeee

ayy aşk olsun mesedacım seni bırakır gider miyiz hiç kimsenin sohbet ettiği falan yok merak etme sen

pehhhh ben de üye oldummiherkesçikleri gördüm de kim kimdir onu hiç anlamadım vallahiii
bi tek kestane şekerini tanıdım senin ooo güzel suratını ısırırım ben
veeeeee arkadaşlar bu yağlarından kilolarından kurtulamadığını söyleyen arkadaşımız dely var ya biblo gibi yaaa mini mini çıtı pıtı ayy ben öyle olssam neler vermezdimmmm

bncede delynin zayıflamaya ihtiyacı yok...orda yazıo ya fıstığım kim kimdir diye

kestanem şekerim faceten baksanaa işte arkadaş olduk alalalalaaaaahhhh
sen de şimdi sen hangisisin diye düşünüyosun dimi düşün bul bakalım ,bak ben seni tanıdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…