İyi tatiller sempatika...
Guneyli hangi kelimeleri farklı okudun anlamadım benim idrak yollarımda da sorun var sanırım.
bir de ben regl öncesi sakarlaşıyorum size de oluyor mu öyle
ahahhaha varya şu bahsettiğin yazıyı okuyayım dedim:
Menstrüasyon esnasında kadınların seratonin, nam-ı diğer mutluluk hormonu seviyeleri dip yapar. Karbonhidratlar da insülin sayesinde seratonin öncesi amino asitleri arttırır. Yani vücutta seratonin zaten azken, karbonhidrat istemesi gayet normaldir. Vücut düşen seviyeyi yükseltmek için sinyaller göndermektedir.
ilk kelimeyi farklı okumuşum, töbe yarabbim O_hafilan oldum resmen
bi daha okudum
idrak yollarım kapanmış benim kızlar ne tavsiye edersiniz
Evet yaaa :44: Nerde ki ooo? Bugün Nesli de yok sanki.. pksnmz geldi miydii :44: Yoklama alcam bi daha yaaaDevamsızlıktan Forumda kalcaksınız bak huhahah
Ay sen her şeyi nasıl hatırlıyorsun yaaaŞoklardayım şu an Var yaaa.. Peehhhh!! Uçtu gitti benden... Öğlen ne yedin desen onu hatırlamam, dicem ama hatırlıyorum hahahha Kahvaltıyı... Onu da hatırlıyorum Yemedim çünküü.. Kızma amaa. Yeşil çay falan içtim yani, napiiiimm.. Bari çalışmaya başlamıştır sistemim onunla da Bugün yanımda getirdiğim yeşil çayım biriyo. 2 lt. Kürüme akşam evde devam etcem
3300 iyi de kuzum bunun 2500 ü atakta gitti 5 günde geri kalan 15 günde 800 gramcıkcık :18:
hadi hayırlısı bakalım çaktırmıyodum ama biraz üzülüyodum bob a belki hatalar yapmıştır da anlamış belli ki hatasını iyi olur inşallah senin için
ben face takılmıyom kuzum sadece foto falan var mı diye bakıveriyorum, yani kırmızı bikini dedin beyaz bikini dedin merak ettik o bakımdan
Kızlar haftaya sevgilimle tatile çıkıyorum.:) Tam da cillop bir vaziyete gelmişken tatile çıkmak nasıl bir keyiftir yahu. Aman kendi kendime nazar da değdirmişliğim vardır benim :)) Yalnız iki gündür bir iştah açılması var. Allahtan ayrana saldırarak krizleri geçiştiriyorum. Regle az kaldı ondandır. Bu arada şu kahve dünyasındaki dondurmadan yemek lazım. Medesa kız yakınım ben de Göztepe' ye. Olmazsa senle bi dondurma faslı yaparız. Aslında İzmirli hatunlar kahve dünyasında DUKAN BULUŞMALARI 1' i gerçekleştirelim derim daha da iyisi. Evde dondurma yapacak halimiz yok valla :)
HAHAHAHAAA
SESLİ GÜLDÜM RESMENN
Bir tek benim aklım bu işlere çalışmıyormuş demek... :)
:)
leblebiye yaklaşımın bence de çok doğru canım ya kuruyemiş gibi değil o sanki dediğin gibi nohuttan yapuılması nişastaya yaklaştırıyor sonuçta fındık, fıztık,badem yağlı sonuçta ama leblebide yağ var mıdır emin olamadım bende:)))
HAHAHAHAAA
SESLİ GÜLDÜM RESMENN
Bir tek benim aklım bu işlere çalışmıyormuş demek... :)
:)
kuzum zaten atakta verdiğin hızı seyirde bulamazsın ki,hepimiz öyle olduk.ben de atakta 3.5 kilo falan verdim sonra verme hızım düştü.ama ortalamada gerçekten haftada 1 kiloya denk geldi.
hatta dur hesaplıcam ;inanmıyorum yaaa bak cidden 14 temmuzda tam 17 kilo vermiştim ve tamı tamına 17.haftam bitmiş,bunu da şimdi saydım da gördüm.yahuu benim manitam biliyor bu işi,ne dediyse çıkıyor adam dukan değil medyum mübarek
canım ya bob bana yanlış bişey yapmamıştı ki,bizim bir sorunumuz falan yoktu aslında.yani ne 3.kişi,ne saygısızlık hiç böyle şeyler yaşamadık.çok da güzel vakit geçiriyorduk.sadece arada ufak tefek tartışmalarımız olabiliyordu.birbirimizi anlamadığımız yada yanlış anladığımız durumlar olabiliyordu ama biz sonrasında konuşup halledebiliyorduk.yine böyle durumlardan birinde neden üstlerine vazife olduysa benim ikimizi de seven bir çift arkadaşım araya girmek istediler.gerek yok biz hallederiz dedik ama nedense onlar hem benle hem onla ayrı ayrı görüştüler,sonra bizi biraraya getirmeye çalıştılar.aslında böyle yaparak hem onun hem benim bi tarafımı kaldırdılar.biz 2 taraf olarak da birbirimize ağırdan davranmaya başladık.sonra büyüdü de büyüdü.yoksa onlar araya girmese hiç bişey bu hale gelmezdi çünkü sorun yoktu.neyse işte aylar sonra geçenlerde başbaşa yeöeğe çıktık,biraz konuştuk.herşey keyifliydi.ayrıca birbirimizi çok özlemişiz.ilerisini düşünmek istemiyorum şu anda.çünkü ana kuzusu olması,sıkışınca ağlaması falan hoşuma gitmiyor tabiki.ama bunları gerekirse sonra düşünürüm.şimdi hç bişeyi irdelemeyip keyifli vakit geçirmenin tadını çıkarıcam o kadar
Yağ oranı diğer kuruyemişlere göre çok düşük canım bir tablo buldum nette paylaşayım dedim Eki Görüntüle 466521
aahhahah canım benim yasiyah elbiseli normal kilolu kocaman kalpli süper azimli ve daha biisürüü güzel özellikli ekimim bahtın da sana gülsün inşallah:)
Canım benim, kalbin ne kadar güzel senin, çok teşekkür ederimama hepiniz öylesiniz gerçekten. Ne de güzel dua etmişsin bitanem, Allahım herkesin bahtını güldürsün inşallah.
dua edecek artık zira sabah sabah terasta nerden baksan 100 tane karıncayı filan sulara verdim
Tamam beni de eklesin valla, ben de su, süpürge veee artık pudra şekeri ve karbonat
yok kuzum "benim artımı gör" dedim, kıyarsan bana kıy barim
bu arada şu moralin çabuk bozulmasıyla ilgli şey var ya cıx cıx cıx
evham yapmak, kafaya takmak, moral bozmak... kötü şeyler bunlar, ömrü yer bitirir kiloları değil
en çok ben yapamam , öyle rahat , geniş davranamam , derdim.
1 musibet bin nasihatten EVLAYMIIIIŞ
ha geniş, rahat olamıyorsun tabi de batması, acıtması gerekenleri ayırabiliyorsun.
yapma bunu kendine bebeğim
ehuehuehue yeşl çay küründe ise bol bol başarılar diliyorum, elimden fazlası da gelmez zaten
şu güneylide hee
Ben de seni yanlış anlamışım canım ya kusura bakma :26:
bu arada kızlar ben bu sabah 76.00 çıktım yaaa
güçlendirmeye geçicez derken nedir bu +400 anlamadım doğrusuu
neyse ben sanırım daha geçmeyeyim,iyice bir dibi göreyim de sonra geçerim artık
en kısa zamanda gerçekleşir inşallah kuzum.benim asıl beyaz bikini hayalim var,bir de kırmızıya taktım bu ara.ama istediğim gibi bulamadım.mutlaka bulup yaz bitmeden giymeliyim,içimde kalmasın
o da sudur yaaaaaa :-D
ben manyak oldum. mağazalara girip girip kıyafet deniyorum. öyle bir parça denemek falan değil, çantasına kemerine varana kadar kombin yapıyorum.yakında kovacaklar beni. geçen gün kırmızı pantolon üzrine desenli bir bluz kırmızı sivri burun ayakkabılar... aynanın karşısından ayrılamadım. sonra pek güldüm kendime. naparsın heves işte ))))))
ahahhaha varya şu bahsettiğin yazıyı okuyayım dedim:
Menstrüasyon esnasında kadınların seratonin, nam-ı diğer mutluluk hormonu seviyeleri dip yapar. Karbonhidratlar da insülin sayesinde seratonin öncesi amino asitleri arttırır. Yani vücutta seratonin zaten azken, karbonhidrat istemesi gayet normaldir. Vücut düşen seviyeyi yükseltmek için sinyaller göndermektedir.
ilk kelimeyi farklı okumuşum, töbe yarabbim O_hafilan oldum resmen
bi daha okudum
idrak yollarım kapanmış benim kızlar ne tavsiye edersiniz
Yağ oranı diğer kuruyemişlere göre çok düşük canım bir tablo buldum nette paylaşayım dedim Eki Görüntüle 466521
Canlarım bitanelerim,
Öğlen bilgisayarım bir dondu 2 saat boyunca açamadım bir türlü e bi de biliyorsunuz sbs annesi modunda dolaşıyorum ortalarda, okullar kontenjanlarını açıkladılar bugün, devlet okullarına, özel okullar burslarına bakıyorum o yüzden ansızın gidiverdim ama iyiyim.
Merak eden çıtır arkadaşlarıma duyurulur.
12 Eylül e kadar da devam edecekmiş bu kargaşalık, o zamanın sonunda akli melekelerim hala yerinde kalsa bile sanırım saçlarımın tamamı dikilmiş olacak.
Sudur o suuuuuuuuuuuuu :)))))Hem ben sana 1 hafta süre daha verdim ya balım oturur o zaman inşallah
Kız, beyaz bikini tamam da ipekimden sonra kırmızıya bi düştün sen o cd de ne vardı bakalım
Bu kadar kilodan sonra hakkındır canım benimEskiden mağazadan girmek istemezdik, ne kötü günlerdi, yaşasın normal insan olmak.
Öncelikle herkese maşallah cok super kilolar verilmis veriliyordaBen de bugun araniza katildim Dukan da ilk gunum 164 boyum 71 kiloyum umarim ilk bes gunde ben de sizler gibi basarili sonuclar alirim
heyooo artık benim de smileylerim var, tekrar teşekkürler dely:111::119::118:
sana inanamıyorum yaaaa,sen izmirde misin.aşkk olsun e mi,küstüm sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?