Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

İyi tatiller sempatika...

Guneyli hangi kelimeleri farklı okudun anlamadım benim idrak yollarımda da sorun var sanırım.
bir de ben regl öncesi sakarlaşıyorum size de oluyor mu öyle

leblebiye yaklaşımın bence de çok doğru canım ya kuruyemiş gibi değil o sanki dediğin gibi nohuttan yapuılması nişastaya yaklaştırıyor sonuçta fındık, fıztık,badem yağlı sonuçta ama leblebide yağ var mıdır emin olamadım bende:)))

İyi tatiller sempatika...

Guneyli hangi kelimeleri farklı okudun anlamadım benim idrak yollarımda da sorun var sanırım.
bir de ben regl öncesi sakarlaşıyorum size de oluyor mu öyle

HAHAHAHAAA
SESLİ GÜLDÜM RESMENN

Bir tek benim aklım bu işlere çalışmıyormuş demek... :)

:)

Ayrıca cümleyi yanlış anladığın kelimeyle okuyunca da gayet anlamlı ve doğru bir sonuç çıkıyorrr.

:)

heheheheheh hatırlarım ben herşeyiiii,mesleki bişey biraz da belki
yani mesela müşterilerin isimlerini,sevdiklerini,sevmediklerini,ne yediklerini,kahveyi nasıl içtiklerini falan hep kazırım hafızama sonra süper olur.mesela ayşe hn gelir bir kahve içicez bahçede,garsona sipariş verirken dönüp 'sadeydi dimi ayşe hn ' dedin mi ahanda tamamdır,o müşteri sonsuza kadar benimdir artık.küçük gibi görünür ama etkileyicidir
kuzu kahvaltı yapmasan da 1 parça füme yada peynir at çık ağzına yahuu

kuzum zaten atakta verdiğin hızı seyirde bulamazsın ki,hepimiz öyle olduk.ben de atakta 3.5 kilo falan verdim sonra verme hızım düştü.ama ortalamada gerçekten haftada 1 kiloya denk geldi.
hatta dur hesaplıcam ;inanmıyorum yaaa bak cidden 14 temmuzda tam 17 kilo vermiştim ve tamı tamına 17.haftam bitmiş,bunu da şimdi saydım da gördüm.yahuu benim manitam biliyor bu işi,ne dediyse çıkıyor adam dukan değil medyum mübarek

canım ya bob bana yanlış bişey yapmamıştı ki,bizim bir sorunumuz falan yoktu aslında.yani ne 3.kişi,ne saygısızlık hiç böyle şeyler yaşamadık.çok da güzel vakit geçiriyorduk.sadece arada ufak tefek tartışmalarımız olabiliyordu.birbirimizi anlamadığımız yada yanlış anladığımız durumlar olabiliyordu ama biz sonrasında konuşup halledebiliyorduk.yine böyle durumlardan birinde neden üstlerine vazife olduysa benim ikimizi de seven bir çift arkadaşım araya girmek istediler.gerek yok biz hallederiz dedik ama nedense onlar hem benle hem onla ayrı ayrı görüştüler,sonra bizi biraraya getirmeye çalıştılar.aslında böyle yaparak hem onun hem benim bi tarafımı kaldırdılar.biz 2 taraf olarak da birbirimize ağırdan davranmaya başladık.sonra büyüdü de büyüdü.yoksa onlar araya girmese hiç bişey bu hale gelmezdi çünkü sorun yoktu.neyse işte aylar sonra geçenlerde başbaşa yeöeğe çıktık,biraz konuştuk.herşey keyifliydi.ayrıca birbirimizi çok özlemişiz.ilerisini düşünmek istemiyorum şu anda.çünkü ana kuzusu olması,sıkışınca ağlaması falan hoşuma gitmiyor tabiki.ama bunları gerekirse sonra düşünürüm.şimdi hç bişeyi irdelemeyip keyifli vakit geçirmenin tadını çıkarıcam o kadar

sana inanamıyorum yaaaa,sen izmirde misin.aşkk olsun e mi,küstüm sana

Yağ oranı diğer kuruyemişlere göre çok düşük canım bir tablo buldum nette paylaşayım dedim

Canlarım bitanelerim,

Öğlen bilgisayarım bir dondu 2 saat boyunca açamadım bir türlü e bi de biliyorsunuz sbs annesi modunda dolaşıyorum ortalarda, okullar kontenjanlarını açıkladılar bugün, devlet okullarına, özel okullar burslarına bakıyorum o yüzden ansızın gidiverdim ama iyiyim.

Merak eden çıtır arkadaşlarıma duyurulur.

12 Eylül e kadar da devam edecekmiş bu kargaşalık, o zamanın sonunda akli melekelerim hala yerinde kalsa bile sanırım saçlarımın tamamı dikilmiş olacak.

Mesai biter kedi kaçar kızlar. pazara gidiciim akşama.. köy yımırtası geliyo böle içi sarı sarı onlardan alıcim. market yumurtasını hiç seemiom.

hepinizi seviyorum, görüşmek üzere

ayyy medesam inşallah benim de ortalama öyle olur kasım başına kadar 14 daha veririrm. sonra bebe çalışmalırana başlıcam malum yaş 35 daha fazla geç kalmayalım.

oh maşallah o zaman sana iyi eğlenceler, keyfini sür, zamanı gelince su akar yolunu bulur nasılsa

Yağ oranı diğer kuruyemişlere göre çok düşük canım bir tablo buldum nette paylaşayım dedim Eki Görüntüle 466521

ben makarnayı bile süt ile pişirin die öneren bi insanın acıkcası leblebiye izin wereceğini pek sanmıorum..dedim ya ztn azda olsa yag war die..şahsen bana yanlış gelior ama herkesin kendi fikri ve secimi tabi

bu arada kızlar ben bu sabah 76.00 çıktım yaaa
güçlendirmeye geçicez derken nedir bu +400 anlamadım doğrusuu
neyse ben sanırım daha geçmeyeyim,iyice bir dibi göreyim de sonra geçerim artık

Sudur o suuuuuuuuuuuuu :))))) Hem ben sana 1 hafta süre daha verdim ya balım oturur o zaman inşallah

en kısa zamanda gerçekleşir inşallah kuzum.benim asıl beyaz bikini hayalim var,bir de kırmızıya taktım bu ara.ama istediğim gibi bulamadım.mutlaka bulup yaz bitmeden giymeliyim,içimde kalmasın

Kız, beyaz bikini tamam da ipekimden sonra kırmızıya bi düştün sen o cd de ne vardı bakalım

o da sudur yaaaaaa :-D

Bu kadar kilodan sonra hakkındır canım benim Eskiden mağazadan girmek istemezdik, ne kötü günlerdi, yaşasın normal insan olmak.

Ay güneyli hahahahahha Ay çok güldüümm

Ay pksnmz de demiş, öyle okuyunca da mantıklı puhahaha :callanyapansmiley hahaha

Güle güle gidiyorum valla, saolasınız

İyi akşamlar kızlaaarrr...

Son düzenleme:
Canlarım,

Ben çıkıyorum şincik. Ne kadan çok yazmışsınız bir kaç saat topu topu, hala var okumadıklarım ama okuyacağım yarın erken gelip

Hepicinizi öpüyorum kuzularım, yarın görüşmek üzere inşallah.

Yağ oranı diğer kuruyemişlere göre çok düşük canım bir tablo buldum nette paylaşayım dedim Eki Görüntüle 466521

pehh ben leblebiyi zaten sevmemm bööö

canım ya hadi hayırlısı olsun bakalım,Allah güzel gönlüne göre nasip etsin evladına güzel okullar.İnşallah bu başarıları da hep devam etsin,hayatı boyunca şans yanından hiç eksik olmasın

ahahahahahaha ipek bana kırmızı gecelikli callen yaparkenki video'sunu yollamış
ipek dururken napayım callen teyzeyi,zaten ölmüş gitmiş rahmetlik olmuş

Öncelikle herkese maşallah cok super kilolar verilmis veriliyordaBen de bugun araniza katildim Dukan da ilk gunum 164 boyum 71 kiloyum umarim ilk bes gunde ben de sizler gibi basarili sonuclar alirim

canım hoşgeldin aramıza.biz senden daha kötü durumlardaydık,çok şükür bugünkü halimize
sen daha iyilerini başarırsın inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…