medesaaaaaaaaaa çeşme deyip özendirme çölde yaşayan bu garibanlarıııişten izin vermiyolar be kuzum ahh ahh eylülde ancak
eylülde de güzel olur kuzum buralar,hala sıcak olur üzülme.kaç gel sen bana gezerikkkk
daha ipek böcüğüm de gelecek çapkınlık yapıcaz onunla
hepinize iyi tatiller
kilolu halimi hiçbir zaman kabullenemediğim için olabildiğince az kıyafet aldım o yüzden daraltma derdim de olmadı :)
şimdi normal kıyafetlerime geri döndüm
kilolu bir insan olarak yaşadığım 4-5 senede şunu farkettim ki kilolu olmak gerçekten her anlamda çok pahalıya patlıyor.
Yemek, emek (güzel yemekler için harcanan emek)
ve de en önemlisi kıyafet
sizi düzgün gösterecek kıyafetler inanılmaz pahalı
normal zamanlarımda park bravo ve marks and spencerdan kıyafet almayı aklımdan bile geçirmezken kiloluyken, mecbur kaldığımda buralardan alışveriş yapar olmuştum
bu iki mağaza aklımdan bile geçmezdi çünkü en küçük bedenleri bile bana bol gelirdi
zayıf olduğunuzda, çok ucuz bir kıyafette bile çok hoş görünebiliyorsunuz. ucuz penyeler, elbiseler alabiliyorsunuz çünkü saklamanız gereken bir kusurunuz yok
kıyafetlerin dikişinin özel olması gerekmiyor
Aynen benim de bu halimle çok az kıyafetim var, ay pardon eski halimle yanişimdi çok mükemmel durmasalar da eski kıyafetlerimin içine giriyorum, onları giyip çıkmıyorum ama giyip giyip bakıyorum zaten bu kiloların moralimi en çok bozan kısmı da bu idi, oğlumun doğum gününde giyecek kıyafet bulmak için bütün mağazaları dolaştım ve büyük bir hüsrana uğradım (geçen nisan ayı, 78-79 kg iken) hatta büyük beden mağazasına bile gittim ama onlar da büyük geldi, çok şükür ki kurtuluyoruz bu lanetten
Hazır yoğurt yiyemiyorum. AOÇ günlük sütü ile kendim mayalıyorum ve onu kullanıyorum. Ben ayran olarak değilde günde 3 case yoğurt bir su bardağı AOÇ nin normal sütünü ve de 200 gr kadar peynir tüketiyorum. Süt ürünlerini seviyorum. Kitapta Dukan'ın atak menüsüne baktım ben aşırıya kaçmıyorum. Hatta atak menüsüne göre süt ürünleri ve et ürünleri tüketimim az bile.
Su tüketimim ise inanılmaz boyuta ulaştı. Günde 5 lt içiyorumdur ve bu kendimi frenlemiş halim(( Normalde günde 3 lt su içerdim. Şimdi ise her an lokur lokur soğuk su içme ihtiyacı duyuyorum. Böbreklerim fazla oksijenden iflas edecek (((( Birde çay. Çay tüketimim ise kupayla 12 bardak falan. Namaz kılıyorum. Eskiden bir abdest ile bazen 3 vakit namazı kılardım. Şimdi abdest alıp hemen namaz kılmasam geri almak zorunda kalacam diye acele ile kılıyorum:)))
Ağzımın acılığı çok kötü kızlar.((((
canım sen güçlendirmeye mi geçtin anlayamadım ben,bu hafta pek sıkı takip edemediğimden kaçırdım mı ????
Normalde çok su ve de çay içerim. Yanımda olanlar su içmeme şaşırırlar. Canım, atak dönemine dün başladım ve sürekli su içmek istiyorum. Yani bu kadar kendimi frenleyerek 5 lt ile sınırlıyorum.Oğğğğğ o kadar sıvı alman hiç iyi değil amaaaa, neden içiyorsun? susuyor musun yoksa ağzında ki tatdan dolayı mı? eğer susayıp içiyorsan tamam bünyenin ihtiyacı var ama diğer türlü ise başka bir çözüm bulmalısın, böbrek şakaya gelmez bi doktora bile görünsen olur yani
Hmm... Benim günde 2,5 lt falan oluyor işte.Hazır yoğurt yiyemiyorum. AOÇ günlük sütü ile kendim mayalıyorum ve onu kullanıyorum. Ben ayran olarak değilde günde 3 case yoğurt bir su bardağı AOÇ nin normal sütünü ve de 200 gr kadar peynir tüketiyorum. Süt ürünlerini seviyorum. Kitapta Dukan'ın atak menüsüne baktım ben aşırıya kaçmıyorum. Hatta atak menüsüne göre süt ürünleri ve et ürünleri tüketimim az bile.
Su tüketimim ise inanılmaz boyuta ulaştı. Günde 5 lt içiyorumdur ve bu kendimi frenlemiş halim(( Normalde günde 3 lt su içerdim. Şimdi ise her an lokur lokur soğuk su içme ihtiyacı duyuyorum. Böbreklerim fazla oksijenden iflas edecek (((( Birde çay. Çay tüketimim ise kupayla 12 bardak falan. Namaz kılıyorum. Eskiden bir abdest ile bazen 3 vakit namazı kılardım. Şimdi abdest alıp hemen namaz kılmasam geri almak zorunda kalacam diye acele ile kılıyorum:)))
Ağzımın acılığı çok kötü kızlar.((((
naptın donbul yaabu kadar yemeği bir akşam için mi yapıyosun amanınnn güçlendirmeye geçince ödül günümde size akşam yemeğine geliyim bari
haklısın ipekim, üzerine ne diyeyim bilemedim.. ben ortahalliler mahallesinde olduğumdan kelli böyle israf manzaralarına pek tanık olmadım. ramazanı da bayramı da düğünü derneği de dozunda geçer.. hele tabak alışverişi muhteşem bir ritüel :))
şimdi yazınca düşündüm konu komşuda 15 tabak falan var sanırım, umarım dukan sonrasında getirirler
merhba canım arkadaşlarım
uzun zamandır ne yazabiliyorum ne okuyabiliyorum ama rejime devammm
başıma neler geldi bir günde
1- cüzdanım çalındı içide 750 800 tl para ehliyet 2 adet ve nüfus cüzdanım
2- oğlum ateşlendi
3-işçim minibüten düşmüş
4- kardeşimin ayağı metrobüsle kaldırım arasına sıkıştı
5- dayımın kanser olduğunu ögrendim bunların yanında oruç ve susuzluktan gebermiş vaziyetteydimmm
Şaka gibi değilmi evet hepsi aynı gün oldu sankim talan girdi içimizeee
neyse napalım bunuda şükür. sıkıntılıyım anlıcanız hiç giremiyorum kızlar ama gönlüm sizinle
kilo bildirimide yapamadımm
başlanğıç:83,3
geçen hafta 77,1
bu hafta 75,6
giden 1,5
en azında güzel bişe oldu kilo verdimm..
sevgiler kızlar
tenar çok gülüyorum sana ya o kdr içtensinkicanım benimm
Bu beşi bir yerde hazır satılan bir çay mı? Yoksa kendimiz mi alıp karıştırıyoruz içine konan malzemeleri? :44:arkadaşlar sabahtan beri yazmaya çalışıyorum bi türlü başaramadım ben 19 günde 7 kg veren:)günde 3 fincan beşi bi yerde içiyorum kendim karıştırıp size de tavsiyem bu daha öncede onun hakkında bilgim vardı fakat dukana yardımcı oldugunu duyunca tekrar içmeye başladım 1 lt ye kadar içilebilir ayrıca günde en az yarım saat kondisyon bisikleti biniyorum ayranı ev yoğurduyla yapıyoruz fakat bende sıkıntı var çünkü acıkıyorum çok yiyemiyorum günde 1 bardak süt içiyorum en fazla balık ağrılıklı besleniyorum ızgarada ama ciddi olarak beşi bi yerdeyi deneyin sadece onunla ayda 5 kg veriliyor görüşürüz bye:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?