- 5 Nisan 2011
- 3.251
- 4.572
- 133
kızlar herkese iyi geceler sizlere bişey sorcam geçmiş sayfalarda verilmişti de ben bulamıyorum bu dukan amcanın yaptığı hesaplama cetvelini hangi sayfadan bulabilirim ideal kilomu ve seyir evremin kaç gün devam edeceğini öğrenmek istiyorum yardımcı olurmusunuz
sağol yarın :) yani bu gün suyu artırmaya çalışacağım...[QUOTE[/QUOTEyeni başlayanlarda baş ağrısı yapıyor.su tüketimini arttır.çok yorma kendini büyen alışıyo zamanla başarılar:80::80::80::80:
Simdi arkadaslar,kusuruma bakmayin dugun dernekti derken hic vaktim olmadi siteye girmeye..bildiginiz uzere yulaf kepekleri geldi simdilik dukan,ssoleil,yazyagmuru ve biri daha istedi sanirim..msn de bir turlu karsilasamadik...onlari nasil gonderelim konusmamiz gerek.
Not:haziran ortasi ben gelecegim isteyen olursa yulaf kepegi ve goji berry getirebilirim( ama goji berry'nin kilosu 45 lira,bilgilerinize.)
yapcak bisey yok afiyet olsun ama yedigin için pisman olmayı bırak bir kitapta okumustum zayıfolan kisi yedikleri için asla pisman olmazmış biz sürekli düsünüp pisman oldugumuz oldugumuz için kilo alıyormusuz
günaydın arkadaşlar..hastalananlara çok geçmiş olsun.. kilo verelenle tebrikler..veremeyenlerede sabır diliyorum:)yaklaşık 3 aydır görmediğim bi arkadaşla karşılaştık..beni görünce şok oldu:))çünkü bana devamlı işte zararlı bu diyet yapma..yürüyüş yap sebze ye falan demişti..hani hayatında en fazla 2 kilo falan alan ve onları az dikkatle veren tipler vardırya oda öyledir:)5,6 yıldır sahiden bu kadar incelmemiştim..inanılmaz moral oldu şaşkınlığı bile:)hayatımda ilk kez diyette olduğum halde çok mutluyum..o yüzden lütfen şeytana uymayalım..mümkünse yürüyüş yapalım..bol bol su içelimm..herkese güzel birgün diliyorum:)
Bu arada kızlar söylemeden geçecemeyeceğim. son 3-4 gündür 1 kilo fazla gösteriyordum bu sabah o 1 kilo gitmiş buda demek oluyor ki sudan almışım sudan verdim.
bugün P günüm ben haşlanmış yumurta peynir ve çay ile kahvaltımı yaptım. havalar da bir türlü açılmadı sanırım Allah bize yaz günlerine kadar süre veriyor :) herkese güzel günler dilerim
tebrik ederim sadeca.toplamda kaç kg vermiştin ve ne kadar zamanda ? neler hissettiğini çok iyi anlıyorım. süper bir moral oluyor. :))
Bu arada kızlar söylemeden geçecemeyeceğim. son 3-4 gündür 1 kilo fazla gösteriyordum bu sabah o 1 kilo gitmiş buda demek oluyor ki sudan almışım sudan verdim.
bugün P günüm ben haşlanmış yumurta peynir ve çay ile kahvaltımı yaptım. havalar da bir türlü açılmadı sanırım Allah bize yaz günlerine kadar süre veriyor :) herkese güzel günler dilerim
heee tamam o zaman.yoğurtsuz hayat bişeysiz bişeye benzer bulamadım orasını
Ya kızlar 64 kiloydum 65 olmuşum halbuki çok sebze tüketmiyorum ama diyet içecek çok içiyorum
Yoksa sınırsız dediklerinin de bir sınırımı var moralim bozulduuuuuuuuuu:
cok cok gecmıs olsun dukancım; en kısa zamanda saglıgına kavusup aramıza gerı donersın ınsallah.
Simdi arkadaslar,kusuruma bakmayin dugun dernekti derken hic vaktim olmadi siteye girmeye..bildiginiz uzere yulaf kepekleri geldi simdilik dukan,ssoleil,yazyagmuru ve biri daha istedi sanirim..msn de bir turlu karsilasamadik...onlari nasil gonderelim konusmamiz gerek.
Not:haziran ortasi ben gelecegim isteyen olursa yulaf kepegi ve goji berry getirebilirim( ama goji berry'nin kilosu 45 lira,bilgilerinize.)
teşekkürler:) haziran 3 te 5 ay olcak..21 kg verdim..güçlendirme sürecim baya uzun olacak ama o günleri iple çekiyorum..en az 7 kilo daha vermek istiyorum en azından temmuz sonuna kadar..hadi kirazdan erikten geçtim şeftaliyi çok severim:)..ama bitmezse o vakte kadarda yapacak bişi yok yüzüp yüzüp kuyruğa gelince bi şeftali için hayatta bırakmam tabi allah sağlık verdiği sürece:)
proteinsiz dukan diyetine benzer diyebiliriz
öncelikle çok geçmiş olsun..atak günlerinde de çorba yapıp içebilirsin mesela, hep katı beslenmek zorunda değilsin.tavuk göğsünü haşlayıp suyuna çorba, yoğurtlu çorba vs.. ben de hep katı beslenemiyorum ve evde mutlaka elimin altında çorbam oluyor her zaman..özellikle yoğurtlu çorbayı çok tüketiyorum; arada içim kıyıldıkça bardak bardak içiyorum..tabii içine pirinç yerine koyduğum yulaf ezmesini dengeleyerek..slm kızlar ben tamgaz seyıre devam edıp 64 e düştüm ama katı yemekten mıdemde sorun cıktı hastaneye gıdıncede cok fazla gaz toplanmıs mıdemde zorladım sındırım sıstemını bır ıkı yaglı sey yedım hafta sonu sımdıde guclendırmeye gectım bır süre bende sasırdım cevrem buda yeter dıyor ben kıyafetlere daha rahat gıreyım dıye bır kac kılo daha vereyım dıyorum ama katı yemekte mıdemı zorluyor. o yuzden bıraz guclendırme yapayım sonr abelkı seyıre donerım yada guclendırmede kılo vermeyı deneyecegım sasırdım kaldım kararsızım seyıre devam etmek ıstıyorum ama atak gunlerı mıdemı zorlar dıye korkuyorum off off
Selam
Kizlar zature olmusum. Yok boyle birsey. Terzi kendi sokugunu dikemez misali. Yok inatci grip falan derken ihmal ettim iste. Her neyse. Gectigimiz 3 gundur deli gibi abur cubur yedim oksurukten bogulmadigim zamanlarda. Sanirim regl oncesi kriziydi biraz da. Her neyse, iyilestim diyemem ama bugun yeniden dukanla beslenmeye basladim. Regl oldum. Teraziye 1 kilo ile yansidi bu 3 gun. Sadece ekstra bal ve 2 elma yedim bugun. 3 gun oyle cok abur cuburla zehirledim ki kendimi herhalde birkac hafta idare ederim :) Bu bir kac haftada da iyilesirim umarim.
Forumu iyi takip edemiyorum su aralar. Herkese tam destek benden. Guzel haberlerimle iyilesince geri donecegim.
Guzel fit gunler sizinle olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?