- 19 Ekim 2011
- 7.753
- 8.268
- 398
- 41
kuzum öyle düşünecek olursak ben de diyebilirim keşke 10 sene hadi bilemedin 5-6 sene önce keşfetseymişim şu diyeti de gençliğim deneme tahtası gibi o diyetisyen senin,bu akapunturcu benim,yok altın çilek yok zayıflama hapları falan gibi saçma sapan hatta ölüme bile yol açabilen sonuçlar doğuran,madden ve manen her türlü zararlı şeylerle deneme tahtasına dönmeseymiş
şöyle düşünsene tatlım,önümüzdeki yaz da başkaları sana bakıp iç çekecek
bu arada peynir konusunda da şöyle söyleyeyim arkadaşlar,ben artık o büyük marketlerdeki kapalı kutu peynirlerini almıyorum.
hem pahalılar hem de tadı sürpriz çıkabiliyor ben çok lezzetli bulmuyorum onları
artık mandıradan alıyorum peynirimi.light peynir çok güzel ve kilosu 7.90 gibi bişey,bir de inanılmaz lezzetli tulum loru var.azcık azcık tazecik alıyorum tüketebileceğim kadar.çünkü o kutu peynirler bir süre sonra bozuluyor.ben yalnız yaşıyorum,başka tüketen olmayınca yazık oluyor.güçlendirmeye geçince de mandıracıya 40 gr'lık kestirmeyi düşünüyorum peynirleri![]()
ben 1 defa sıkı diyet yapmıştım ondada vereceğimden fazlasını vermiştim zaten ama evlilik berbat bişey arı sokmuş gibi oluyor her yanın :)) ben evlendimde kilo almadım diyen varmı acaba? eşim bile kilo aldı resmen göbek yaptı adam pantolonlarının içine zor giriyor birde diyorki bunu nasıl yıkadın küçülmüş

o kadar sabırlıyım ki daha yolun başındayım ama sonunu hayal ediyorum annemde hamile kalırsan ne yapacaksın diyor yoookk diyet bitmeden kilo vermeden zaten hamile kalamıyorum ama olduki kaldım dukan dayım onunda çözümünü bulmuş diyorum:))))
şu peynir işine birde ben bakayım aslında bende kurma peynir var yağı bile yok tuzu çok ama diyette değilkende sıcak su içinde bekletip yerdim onu o zaman az tuzlu oluyordu güzel oluyordu
bende de rahimde myom (ur) var o zaten kabızlık yapardı ara sıra şimdi birde diyet işin içine girince iyice azıttı. sabah 2 kuru kayısı üstüne ılık su işe yarıyor bende bakalım nolcak. kahveninde sorunu çözdüğünü ilk defa duydum ilginç geldi haydeee kurtulur tuvaletle barışırız umarım:))benimde wc sorunum var zaten hep sorunluydu şimdide devam ediyor sanırım 3-4 gündğr wcye gitmedim ve rahatsızda olmuyorum nescafe yada türk kahvesi içince benim wc çabuk oluyor diye bu sabah bir bardak nescafe yaptım kahvaltıda bakalım işe yarıcakmı onun harici hergün bir bardak yeşil çay ve mistik chai içiyorum bakalım sonuç ne olucak
kortizonlu ilacın içeriğini sor mutlaka ne kadar var bir süre kullanacağın için sorun olmaz benim alerjim var bu yüzden düzenli kortizonlu burun spreyi kullanıyorum birde iştah arttıran ilacını bu yüzden çok kilo aldım ama ben 1 yıldır kullanıyorum aralıklı olarak geçmediği için düzenli kullanmaya başladım bir aydır sorun olmaz yane kısa bir süre kullanacağın için doktora sor alternatifi varsa onuda sor en az içereni istedim ben kullanıyorum işte :)))
geçmiş olsun hem grip hem diyet zorlar bol bol dinlen azmin sonucunu seyirde 1 ayın sonunda görebilirmişin sık dişini :)
günaydın kızlar anca yazıabiliyorum öğlen olmuş bilem yaaa benimde wc sorunum var zaten vardı aynen devam ediyor bu sabah nescafe içerek başladım güne işe yarar umarım
atakta birinci gün 800 gr ikinci gün 400 gr vermişim çok moralim bozuldu bugün 77.8 çıktım 77ye düşerim diodum umarım wc ile alakası vardır bu kadar azmediyorum bare atakta güzel kilo vereydim cuma günü kına gecesine pazarda düğüne gidicem azcık belli olsun yahuuu :):))
bu arada dün eşime yemek hazırlarken elimi kestim bazı harfler yanlış oluyor kusura bakmayın :)![]()