Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Aliye gördüm seni çık ortaya :30:

dün sordum sana cevap vermedin, beni beğenmiyo musun sen bakim heee :37:

Sen içimizde en deneyimlisin, ver eteğini öpem :40:

Sen söyle şimdi bana, ben başladım ya atakla, böyle güçlendirmeden sonra (güçlendirme arası kaçamaktan sonra) yine seyire dönünce veririm dimi yine hee, hadi söyle, verirsin de, hadi, hadi nolur :52::32::52::32::52:

tabiki verirsin kuzu. neden vermeyesin.
dün ben cevap vermiştim o soruna kendimce
ama fazla "kendimce" olmuş sanırım, bi kendim anlamışım :60:

tabiki verirsin kuzu. neden vermeyesin.
dün ben cevap vermiştim o soruna kendimce
ama fazla "kendimce" olmuş sanırım, bi kendim anlamışım :60:

öyle olmuş sanırsam :1: iyi bari iyice gaza geldim bak şimdi :32::32::32:
bak çok sıkı yapıcam ilk baştaki gibi havalandım eğer veremezsem bulurum seni heee :47:
Çok zor gaza geliyorum ben ya :53: ama geldim bak geliyorum, önce tikırıma bi yetişeyim de nerden geldiği belli olmayan (!) artılarım var :50: ondan sonra hedef 62 olsun bakalım, güçlendirmede de veririm 2 oldu da bitti maşallah :emir_bebek::nazar::emir_bebek::nazar:

Hayırlı cumlar olsun. ALLAHIM herkesin gönlündekini versinnn

Klavyede nokta yerine virgül kullanırsan küsürat da çıkar tikırdaa

Bu ne kızlar yaaa
3 öğün sebze olmazzzz.
Adam tek öğünde yiyin diyorrrr. Ve mimkünse en geç öğlen
Olmazzz
Karşıyızzzzz
Yarın + çıkınca ne oluyor demeyinnnn...

Kitabı okuyorum daha oralara gelmedim, ama ben bu altı kiloyu her sebez günümde sabah öğlen akşam tıka basa sebze yiyerek vermişim o zaman:))) teşekkür ederim,akşam tavuk ve yoğurt yiyeyim o zaman...

kızlar kaçamaklar konusunda aman diyim. kaçamak yapıp, ertesi gün + çıkmadığında, boşa sevinmeyin. o çıkmayan artı da aynı - ler gibi 1 haft içinde gram gram gösteriyor kendini.

Son düzenleme:
Merhaba şekerler, arada okuyorum ama yazamıyorum, hepiniz iyisinizdir umarım.

Maşallah epey kalabalık olmuşuz, yeni dukancanlar katılmış aramıza.

Yalnız bakıyorum da dukan bilgi patlaması yaşıyorum maşallah ne verimli buram buram dukan kokan bi topik burası ya :9:

öyle olmuş sanırsam :1: iyi bari iyice gaza geldim bak şimdi :32::32::32:
bak çok sıkı yapıcam ilk baştaki gibi havalandım eğer veremezsem bulurum seni heee :47:
Çok zor gaza geliyorum ben ya :53: ama geldim bak geliyorum, önce tikırıma bi yetişeyim de nerden geldiği belli olmayan (!) artılarım var :50: ondan sonra hedef 62 olsun bakalım, güçlendirmede de veririm 2 oldu da bitti maşallah :emir_bebek::nazar::emir_bebek::nazar:

hah işte ben o kendimce mesajımda söylemiştim artıların neden geldiğini. hatta şu an kendime de söylüyorum aynısını. diyete yeni başlamış çömezler gibi, ikimizde 1 lokmadan bişey olmaz, 3 tane fıstıkta ne var ki falan demişiz sanırım. yapmayalım öyle, çok ayıp...

hah işte ben o kendimce mesajımda söylemiştim artıların neden geldiğini. hatta şu an kendime de söylüyorum aynısını. diyete yeni başlamış çömezler gibi, ikimizde 1 lokmadan bişey olmaz, 3 tane fıstıkta ne var ki falan demişiz sanırım. yapmayalım öyle, çok ayıp...

Aliye ekmekle peynir yaktı beni biliyon mu :43: kendim yapıyorum ya ben ekmeği, arasına domates, mis gibi keçi peyniri ve yeşillik koyup löp löp götürdüm :56::56: offf çavdar ekmeği de nasıl güzel oluyor :56: sonra da neyse bugün canımın istediklerini yiyim de yarın saf p yaparım didim, ondan böle oldu :43: sıcak ekmeğin kokusu beni öldürcek yeaaa :27::27::27::27:

Merhaba şekerler, arada okuyorum ama yazamıyorum, hepiniz iyisinizdir umarım.

Maşallah epey kalabalık olmuşuz, yeni dukancanlar katılmış aramıza.

Yalnız bakıyorum da dukan bilgi patlaması yaşıyorum maşallah ne verimli buram buram dukan kokan bi topik burası ya :9:

Selamm güzellikkkk :16::16:

nasılsın bi pürüz yok değil miii :emir_bebek: her şey yolunda mıı korumaya geçtin mi hedefin dün geçmekti sanırsam

amaaaan su son zamanlarda cok fransiz kaldim buralara yahuu olmaz ki bukadar:19: neyseki laptop kablosu geldi dün evdende baglana bilicem artikin :10:

dün tatlandirici yi öyle abarttimki bugün sadece -100 gr gördüm:39:

Aliye ekmekle peynir yaktı beni biliyon mu :43: kendim yapıyorum ya ben ekmeği, arasına domates, mis gibi keçi peyniri ve yeşillik koyup löp löp götürdüm :56::56: offf çavdar ekmeği de nasıl güzel oluyor :56: sonra da neyse bugün canımın istediklerini yiyim de yarın saf p yaparım didim, ondan böle oldu :43: sıcak ekmeğin kokusu beni öldürcek yeaaa :27::27::27::27:

Allah canını almasın senin, kız o ne öyle... normal insan yapsa bu dediğini, kilo alır zaten. dukancana göre iş mi bu?... :60:

Ben her sebze günümde farklı sebze olmak şartıyla tıka basa sebze yedim tabi yanında protein,yaklaşık haftada 1 kilo veriyorum, sanırım azaltsam iyi olacak..

Selamm güzellikkkk :16::16:

nasılsın bi pürüz yok değil miii :emir_bebek: her şey yolunda mıı korumaya geçtin mi hedefin dün geçmekti sanırsam

yok canım, herşey yolunda çok şükür:))

Geçemedim tatlım ya, geçemicem de sanırım bu gidişle:)) bu ara yoğunum çok 2. yarıya da geçtim mi geçmedim mi bilmiyorum.

Arada pasta yiyorum ödül sayıyorum, başka bişey yiyip nişastalı sayıyorum, bu hafta ikinci yarı gibi oluyor haftaya birinci yarı gibi oluyor, kısaca hala güçlendirmedeyim:)))

Meyve çayı bize serbest miydi ya ? böğürtlen çayım varmış geçen kıştan, bir de kuşburnu var, bir sürü çay almışım ama içmemişim, pek maymun iştahlıyım yahu :27:
Yeşil çayı ne kullanıyorsunuz siz ? Poşet olanlardan mı, etkili midir ki onlar :44:
Bir de bende halis yeşil çay var, en iyi kalitelisinden ama çok oldu duruyor, hamile kalmadan önce gelmişti 2 seneden fazla olmuş kendi kutusunda duruyor bozulmuş mudur ki bilen eden var mı ?

haklısın arkadaşım ben dün sebzeyi abarttım her öğünde yedim ve bugün +500 le uyandım moral sıfır sinirden başım ağrıyo....

sEBZE SU TUTUYORR YASAK DEĞİL ASLINDA AMA ÖYLE OLMASI UYGUN DEMİŞ. çok net hatırlıyorum. chatte de sorulmuştu...

Cuma tatlısı

$FISTIK.webp

Meyve çayı bize serbest miydi ya ? böğürtlen çayım varmış geçen kıştan, bir de kuşburnu var, bir sürü çay almışım ama içmemişim, pek maymun iştahlıyım yahu :27:
Yeşil çayı ne kullanıyorsunuz siz ? Poşet olanlardan mı, etkili midir ki onlar :44:
Bir de bende halis yeşil çay var, en iyi kalitelisinden ama çok oldu duruyor, hamile kalmadan önce gelmişti 2 seneden fazla olmuş kendi kutusunda duruyor bozulmuş mudur ki bilen eden var mı ?

meyveli çaylar serbest. zaten o poşet çayların içinde meyve falan da yoktur pek. poşet yeşil çayları da sevmiyorum.
ben yeşilçayı açık yaprak çay şeklinde kullanıyorum. azıcık nar çiçeği ve biraz kabuk tarçınla demliyorum. çok güzel oluyor.
bahsettiğin yeşil çay bozulmuş olabilir. bi bak istersin. bu kurutulmuş otların bozulması zaten küflenme veya güvelenme biçminde olur. bakınca anlarsın köü olup olmadığını. toz toz olur yapraklar, küflendiyse kokar zaten...

ben yeşil çayı bizzat bardakta demleme usulü yapıyorum sallama olanlar beni pek açmıyor :26:
çok sık olmamakla beraber sallama meyve çayıda içtiğim oluyor sadece aroma tadı sonuçta meyveyi yemiyoruz dimiiii :15:

meyveli çaylar serbest. zaten o poşet çayların içinde meyve falan da yoktur pek. poşet yeşil çayları da sevmiyorum.
ben yeşilçayı açık yaprak çay şeklinde kullanıyorum. azıcık nar çiçeği ve biraz kabuk tarçınla demliyorum. çok güzel oluyor.
bahsettiğin yeşil çay bozulmuş olabilir. bi bak istersin. bu kurutulmuş otların bozulması zaten küflenme veya güvelenme biçminde olur. bakınca anlarsın köü olup olmadığını. toz toz olur yapraklar, küflendiyse kokar zaten...

ben yeşil çayı bizzat bardakta demleme usulü yapıyorum sallama olanlar beni pek açmıyor :26:
çok sık olmamakla beraber sallama meyve çayıda içtiğim oluyor sadece aroma tadı sonuçta meyveyi yemiyoruz dimiiii :15:

içtim gitti böğürtlen çayını, hava soğudu ya canım hep sıcak şeyler içmek istiyor

Baktım şimdi çaya aliye bazı yapraklar hani iğdenin içi olur ya öyle olmuş, gitti güzelim yeşil çay :53: tadı da çok değişikti, çok beğenmiştim :53:

merabalaaaar ben geldiiiiim :) olmuş mu yine 40 sayfa okumam gereken:31: okumadan yaziiim dedim :10:
ay bi çok insan aa sen zayıfladın mı, aaaaa ne kadar zayıflamışsın, sen kilo mu verdin vb sorular sordu, böyle sorulara muhatap olmak haaarika bi duygu :8: ben de gayet cool bi şekilde yoo sanmıyorum, kıyafetten falan öyle zannetmişsinizdir dedim hep :9:
hepiniz iyisinidir umarım ki, bi kaç msj üstteki o yeşil şey (tatlı) süper görünüyooooo içim gitti resmen ki pek tatlı sevmem:52::52::52::52:
yeniden istanbulda olduğuma göre artık sıfır kaçamakla duble yürüyüşle ve belim izin verdiği ölçüde callanla dukana devam :8:
geçmişi bi okiiim bakiim artık ne zaman bitirebilirsem yazarım, kısmet. yazamazsam anlayın ki geçmişe takılı kalmışımdır:9:

Canlar günaydın tünaydın cümelten,
Ben bu sabah 69.9 çıktım.dün p günümdü ve bu hafta henüz nişasta ve ödül yapmadım.
acaba ödül yapmasam olmaz mı bu hafta canım pek bişey çekmiyor:50:
iyi yaa kilo almadım güçlendirmede mutluyum:21:
son06 umarım mesajımı görürüsün,kuzum o resmini paylaştığın takita pişince tadı değişenlerden sanıyorum.
bak,onun üstünde direkt kullanım içindir yaıyor yanlış hatırlamıyorsam,ben hepsine bakmıştım.
direkt kullanım ne demek,pişerse bozulur demek.mesela onu yoğurda karıştırıp yiyebilirsin yada atıyorum çilekleri doğrayıp üstüne onu döküp komposto gibi yapabilirsin.pişirmeye uygun değil o sanıyorum.
pişirmek için şunu kullanacaksınız,hem ucuz hem tadı güzel : $2.webp

Back
X