- 20 Ekim 2011
- 261
- 9
- 66
Tavuk suyuna çorbamı alıp geldim gene internet başına.
Bu aralar pişirirken fazla acele ediyorum herhalde, sabırsızlığımdan yumurta-yoğurt ikilim eklerken kesiliyor sanırım yeteri kadar ısıtıp eklemiyor olabilirim. Isıttığım kabın dibinden omlet parçaları topluyorum.
Olsun, çorbanın tadı güzel. Yanına da ekmeğimden, mis. 
Herkes güzel bir haftasonu geçiriyordur umarım.
Allaaahhhh!!
Buzlukta birkaç tavuk parçamın olması gerek, onlarla böyle bir olaya mı girişsem acaba... Geçen yazdığın mistik çaylı-yulaflı içeceği de merak ediyorum acep tadı nasıl olur diye. Yulaf-kavrulma kelimelerini yanyana görünce otomatik helva geldiydi aklıma "Amanin mistik çaylı helva işine de girmişler!!!
" olduydum, anında hayallere daldım böyle mistik aromalı helva gibi mi olur nolur diye.
Offf bu iştahım off. :)
Bu aralar pişirirken fazla acele ediyorum herhalde, sabırsızlığımdan yumurta-yoğurt ikilim eklerken kesiliyor sanırım yeteri kadar ısıtıp eklemiyor olabilirim. Isıttığım kabın dibinden omlet parçaları topluyorum.

Herkes güzel bir haftasonu geçiriyordur umarım.

sevgili arkadaşlarım..
sebze protein günlerinde yaptığım bır yemek tarıfını paylaşmak istiyorum bu gece..
ister tavuk ister kırmızı et küçük parmak kalınlıgı ve uzunlugunda doğrayıp haşlıyorunuz..bır yandan da 3 domatesi rendeleyıp tavada bol baharatla özellıkle acı baharatlarla sos yapıyoruz..sonra ben uzun teflon kalıbı kullanarak alt kısma haşlanan etleri üzerıne suyunu hafıf çekmış domates sosunu döküp üzerıne lıght karper kaşarlarından 2 tane diziyorum ve fırına verıyorum..maksımum 10 dakıka sonra çıkartıyorum..çoook lezzetlı oluyor..tavuk göğsü sert oluyor yutamıyorum dıyen arkadaşlar yarım çay bardağı maden suyu ıle 1 saat dınlendırır sonra kullanırlarsa yumşacık oldugunu görecekler..inşAllah yapıp begenırsınız canlar..:))
Allaaahhhh!!